temsili fotoğraf şu fotoğrafdaki iticilik kadar bir iticilik olamaz ya birde bir ton makyaj yapıyolar her gün ünv de görmekten bıktım bu tarz modelleri.

Ya bende görüyorum ama farklı ülkeden gelen kızlar genelse böyle giyiniyor. Yani onlarla da karıştırmayın da
nerde okuduğumu ifşa etmicem ama olduğum yere suriyeli bile gelcegini sanmam o yüzden hepsi türk yani :D
Ya bende gördüm de yani kafalarına bir şal atmışlar saçlar bizzat görünüyor. Sonra baktım yabancılar. Yani bu tür şeyleri yapan türk kızları da var ama ne biliyim :/ İnsan kabullenemiyor işte :/ Allah yardım etsin onlara da doğru yola erişsinler. Nefis işte. Ele geçirdi mi bedeni ne tür sapkınlık yaptıracağı belli olmuyor
haklısın moruk :D
Ne moruğu be
tamam moruk :D
Sus amca yaşından başından utan :/
afferim evlat bundan sonra amca diceksin :D
Dede bile derim yeter ki iste :/
afferim evlat adamsın :D
Tesettürü yanlış anlamışlar demek ama senin de gözünde tesettür yok. Yani başkasını yargılama hakkın da yok.
benim gözüm ile ne alakası var saçma saçma cevaplar verip laf sokma çabasına girme başı kapatıp gtu acmanın hiç bir açıklaması olamaz.
Göz zinası yapmanın da hiç bir açıklaması olamaz. Ben zaten onların yanlış yaptığını başta söyledim.
ya bırak bu işleri göz zinası falan ne ayaksın girdiğin sitede resimsiz kızlara bile 150mesaj geliyor sen neyin hikayesini kafasını yaşıyorsun bak dalgana yazma daha.
Milletin tesettürüne laf etmeden kendi tesettürüne bakacaksın diyorum.
Yarası olan gocunuyor tabi.
benim ne yaram olucak olm ben erkeğim he he konusup canımı sıkma ben sadece itici bir görüntü olustugunu söyledim yoksa umrumda degil onların da çoğu geliyor yani merak etme sen ^^ Bak keyfine.
Evet sen erkeksin ilk tesettür ayeti de erkeğe gelmiştir. Nur 30
ya bak şimdi güzel kardeşim ben sana tekrar söylüyorum ben Dini bütün koşullarıyla yaşayan biri değilim ve ayrıca ben demiyorum ki niye böyleler falan küfür de etmiyorum sadece itici olduğunu söylüyorum ki bu da benim fikrim yani ne seni nede başkasını ilgilendirir sen bana göz zinası falan hesap sormaya kalkıyosun boş yapma ilerle şimdi.
İlk hesap soran sendin. Neyse daha fazla tartışmaya gerek yok.
Cevap
0Cevap
Haklisin anlamiorum ben onlari
Dikkatli olmalari uygundur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar