kesinlikle muhteşem bir şehir. ötesi yok zaten TR içi ama işte bu yüzden artık toplumsal olarak baya baya bozdu. ayrıca yokuşlu şehir, yazın gezmek yerine baharları tercih ederim. ve de ayrıca bir iki aylığına da olsa uzaklaşmak da güzel olur.
Evet ben 10 yıldan beri Ankara da yaşıyorum İstanbul'u zamanında altını üstünü getirdim ama her dönemin faklı güzellikler var arkadaşım yazın sahil git bir mekana al alkolün gayet iyi serinlersin boğazdan geçen gemileri seyret süper bir atmosfer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sakarya da yaşıyorum bende çalıştığım için bizimkilerle köye Giresun a gidemiyorum
İstanbul dayım ama memleketimi çok seviyorum. İmkanım olsa orada kalırım. Köy olmasa da Merkez de bir yaşam sürerim.
Sen İstanbul eminonundesin galiba
yoo nerden çıktı eminönü 🙄
Beni niye red ettin
dalga mı geçiyon be 🙂 ne reddi. Sarhoş musun
Sarhosum ama senin
çapkın romantik 😂😂😂😂
Yazmadin bekliyorum seni
ben geneli seviyorum.
Geneli boş ver yahu benim sen ve ben olmamız gerek diyorum
İzmir . benim de köyüm yok ve çok da önemli değil
Aydın'dayım İstanbul çok zor şehir
İstanbul benim kaderimdir
İstanbul 10 sene önce bambaşka güzeldi. şu an hiç çekilmiyor
İmkanım olsa terkedecegim ben bıktım buradan yaa
İzmir'de şirketteyim misafir bekliyorum 🥹
Ankara'da yaşıyorum keşke köyde yaşasaydım
Benim ne şehrim ne köyüm var😂
o nasıl oluyor
Valla öyle 🙂
Gel bizim köye 😊
neresi
Burdur Askeriye köyü 😁 antalya dibimizde salda falan da
geliyommmm😀😀😀
Gel gell 😊
Ankara
Bende 28 yıl ist yaşadım büyüdüm muhteşem bir şehir çok gezilecek yerleri var tabii gezmek istersen arkadaşım
kesinlikle muhteşem bir şehir. ötesi yok zaten TR içi ama işte bu yüzden artık toplumsal olarak baya baya bozdu. ayrıca yokuşlu şehir, yazın gezmek yerine baharları tercih ederim. ve de ayrıca bir iki aylığına da olsa uzaklaşmak da güzel olur.
Evet ben 10 yıldan beri Ankara da yaşıyorum İstanbul'u zamanında altını üstünü getirdim ama her dönemin faklı güzellikler var arkadaşım yazın sahil git bir mekana al alkolün gayet iyi serinlersin boğazdan geçen gemileri seyret süper bir atmosfer
Sakarya
İstanbul
İstanbul
İzmir olması kafi
İstanbuldayim
Aydın merkez
Afyon
Birlikte gidelim gel
nereye
Köye
işte hangi köy 😂
Benim köyüm