Tatil & Seyahat Hangi şehirdesiniz şu an? Sinan0161 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Adana merkez, patlıyor herkes:) Güncellemeler+1 yıl Gunaydin yeni gelenler sizleride bekliyorum. şu an hangi şehirdesiniz? Hangi şehirdesiniz şu an? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İzmir 1 1 Yorumla Sinan0161 +1 yıl Neresinden. Yorumla
Besyocu123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Fotoğrafın güzelliği 1 1 Yorumla Sinan0161 +1 yıl Harika demi.Sen hangi şehir? Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Çeşme 1 10 Yorumla Sinan0161 +1 yıl Tatil mi? Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl Yo calisiyorum rental Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl Atv motor vs işte sezona 1 ay var bakalim ne olacak bu yil pandemide kalmadi Yorumla Sinan0161 +1 yıl Kolay gelsin. Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl Eyvallah o taş koprude az balik yakalamadim ozledim ama bu cok eski resim güncel resim ataydin gardasim iyidi 😄 optimum yok daha ozamanlar bh resimde Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl Özledim adanayj Yorumla Sinan0161 +1 yıl 6 sene kaldim mersinde, mersin üniversitede okudum. Arada yine geliyorum mersine.Pozcu mezitli vs neresindensin. Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl Iyi bilirim mezitliyi de :) ben dogma buyume meydan mah. Havaalani yanı parkin 5 sokak arkasi Yorumla Sinan0161 +1 yıl Gelirsen bu taraflara yaz kardesim misafir edeyim seni biraz ortamlara akariz, tam mevsimi:) Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl Eyvallah valla gelsem cocukluk arkadaslarim zaten gel diyip duruyor dusuncen yeterli eyvallah bro Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İstanbul. 1 1 Yorumla Sinan0161 +1 yıl Hangi taraftasın Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl angara kecioren 🙄 1 5 Yorumla Sinan0161 +1 yıl Eski sevgilim sayesinde çok geldim Ankara'ya, ortamlar fena değil. Kışın çok soğuk yer sevemedim. Yorumla Pnrakgl +1 yıl Ankara 'nın ne yazı nede kışı sevilmez yazın çok sıcak kışın cok soğuk Yorumla Sinan0161 +1 yıl Yazın fena değil ya Adana ya göre:) Yorumla Pnrakgl +1 yıl derece olarak belki evet ama kuru sicak hicbir seye benzemiyor maalesef Yorumla Sinan0161 +1 yıl Irak sıcağı kadar kuru değildir. Çok yer gezdim. Sanırım hiç adanaya gelmemişsin, sıcakla nem birleşince cinnet geçiren insanları görünce haberlerde pek yadırgamıyorum:) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Diyarbakır 2 5 Yorumla Sinan0161 +1 yıl Güzel yer, yakinda tekrardan geleceğim oraya. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekleriz :)) Yorumla Sinan0161 +1 yıl Doğu insanı bir başkadır, sevgiler saygılar.Bir kahveni içerim:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğin kahve olsun ya 😅 Yorumla Sinan0161 +1 yıl Spas:) Yorumla
Beyazeşekliprens60 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İstanbul suri Pakistan Afgan ilçesinden 😂😂😂 1 0 Yorumla
kadinsix Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Mersin 0 1 Yorumla Sinan0161 +1 yıl 6 sene kaldim orada guzel yer mersin unide okudum. Arada yine geliyorum.Adanadayim bit saatlik yol yakin zaten. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstanbul-Büyükçekmece
İzmir
Neresinden.
Fotoğrafın güzelliği
Harika demi.
Sen hangi şehir?
Çeşme
Tatil mi?
Yo calisiyorum rental
Atv motor vs işte sezona 1 ay var bakalim ne olacak bu yil pandemide kalmadi
Kolay gelsin.
Eyvallah o taş koprude az balik yakalamadim ozledim ama bu cok eski resim güncel resim ataydin gardasim iyidi 😄 optimum yok daha ozamanlar bh resimde
Özledim adanayj
6 sene kaldim mersinde, mersin üniversitede okudum. Arada yine geliyorum mersine.
Pozcu mezitli vs neresindensin.
Iyi bilirim mezitliyi de :) ben dogma buyume meydan mah. Havaalani yanı parkin 5 sokak arkasi
Gelirsen bu taraflara yaz kardesim misafir edeyim seni biraz ortamlara akariz, tam mevsimi:)
Eyvallah valla gelsem cocukluk arkadaslarim zaten gel diyip duruyor dusuncen yeterli eyvallah bro
İstanbul.
Hangi taraftasın
angara kecioren 🙄
Eski sevgilim sayesinde çok geldim Ankara'ya, ortamlar fena değil. Kışın çok soğuk yer sevemedim.
Ankara 'nın ne yazı nede kışı sevilmez yazın çok sıcak kışın cok soğuk
Yazın fena değil ya Adana ya göre:)
derece olarak belki evet ama kuru sicak hicbir seye benzemiyor maalesef
Irak sıcağı kadar kuru değildir. Çok yer gezdim. Sanırım hiç adanaya gelmemişsin, sıcakla nem birleşince cinnet geçiren insanları görünce haberlerde pek yadırgamıyorum:)
Diyarbakır
Güzel yer, yakinda tekrardan geleceğim oraya.
Bekleriz :))
Doğu insanı bir başkadır, sevgiler saygılar.
Bir kahveni içerim:)
İstediğin kahve olsun ya 😅
Spas:)
İstanbul
Neresinden?
İstanbul
İstanbul
Başkentten selam
İstanbul suri Pakistan Afgan ilçesinden 😂😂😂
Mersin
6 sene kaldim orada guzel yer mersin unide okudum. Arada yine geliyorum.
Adanadayim bit saatlik yol yakin zaten.