Aile & Toplum Şu an hangi şehirdesin? 01Gentleman01 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Almamaya Köln den selamlalar herkese Şu an hangi şehirdesin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Ankara 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzmir 1 1 Yorumla 01Gentleman01 1 yıl Miss gibi İzmir askerlik yaptım orada Yorumla
nihilist26 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İstanbul 1 12 Yorumla 01Gentleman01 1 yıl Geçmiş olsun maraş depremini yaşadım ben Yorumla nihilist26 1 yıl deprem çok zordur taki kişisine göre Yorumla SevdaHanim___ 1 yıl Neresinde Yorumla SevdaHanim___ 1 yıl Korkuyoruz uyumuyoruz Yorumla nihilist26 1 yıl @SevdaHanim___ ben bağcılar fatih mahallesindeyim deprem çiçek değil sende takma Yorumla 01Gentleman01 1 yıl @SevdaHanim___ günlerce uyuyamadık maraş depreminde Yorumla SevdaHanim___ 1 yıl Sizce devamı gelir mi büyük? Yorumla nihilist26 1 yıl @SevdaHanim___ evet bu akşam büyük ihtimalle uykudayken molozların altında can vericez maraş depremindede gece olmuştu Yorumla 01Gentleman01 1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla 01Gentleman01 1 yıl Maraş depreminde 1 ya da 2 gün önce Osmaniye’de sanayideydim öğlen saatlerinde Deprem oldu hafifçe ama sonrasında malım tüm dünya duydu du Yorumla nihilist26 1 yıl gene böyle olacak bu akşam gidiciyiz Yorumla 01Gentleman01 1 yıl Allah bilir ama genel olarak arkçılar tarih boyunca büyüğünü getirmiş olmaz inşallah Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Denizli, var mı hemşerim? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Zonguldak 1 4 Yorumla kenpachilerden 1 yıl Devrek? Yorumla 01Gentleman01 1 yıl Çok güzel şehir mutlu hayatlar inkumu Bartın Zonguldak gezdim bir zamanlar Yorumla 01Gentleman01 1 yıl Kızları güzeldir Yorumla 01Gentleman01 1 yıl 🙏👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ankara
İzmir
Miss gibi İzmir askerlik yaptım orada
İstanbul
Geçmiş olsun maraş depremini yaşadım ben
deprem çok zordur taki kişisine göre
Neresinde
Korkuyoruz uyumuyoruz
@SevdaHanim___ ben bağcılar fatih mahallesindeyim deprem çiçek değil sende takma
@SevdaHanim___ günlerce uyuyamadık maraş depreminde
Sizce devamı gelir mi büyük?
@SevdaHanim___ evet bu akşam büyük ihtimalle uykudayken molozların altında can vericez maraş depremindede gece olmuştu
🙏🙏🙏
Maraş depreminde 1 ya da 2 gün önce Osmaniye’de sanayideydim öğlen saatlerinde Deprem oldu hafifçe ama sonrasında malım tüm dünya duydu du
gene böyle olacak bu akşam gidiciyiz
Allah bilir ama genel olarak arkçılar tarih boyunca büyüğünü getirmiş olmaz inşallah
Denizli, var mı hemşerim?
Zonguldak
Devrek?
Çok güzel şehir mutlu hayatlar inkumu Bartın Zonguldak gezdim bir zamanlar
Kızları güzeldir
🙏👍
İstanbul sen
Sakarya
Karabük