Z kuşağı demek ötekileştiren bir ifade değil mi?

Her kuşağın kendine has özelliği değer yargıları ve tutumları güçlü ve zayıf yönleri vardır.
1946-64 Patlama kuşağı : 2. Dünya Savaşı'ndan sonra dünya nüfusundaki hızlı artıştan dolayı bu isim verilmiş.
1965-76 X kuşağı : Sadık , Çalışkan aidiyet duygusu güçlü olan kuşaktır.
Yani her gelen jenerasyon o günkü dünya şartlarına göre yetiştikleri için o dönemden esintiler taşır.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Farklı çünkü? Her kuşak farklı genel özelliklere sahip. Amaç ötekileştirme değil ancak z kuşağı nefreti çok fazla. Komedi.
Örneğin x kuşağı daha işkolik insanlardır genelde, aile değerlerine bağlıdırlar. Z kuşağına bakıldığında biz teknolojiyle beraber büyüdük, dışarıda oyun oynayan son nesiliz diyebiliriz. Alfa kuşağı ise teknolojiye doğdu..
Ya ciddi ciddi bu yorumu yazmamışsındır umarım.. Genel özellik bir iki kişiyle değişmez, bu kuşakları ayırmanın sebebi de insanları daha düzgün gözlemleyebilmek diye biliyorum.
Net tespitler değil, genel özellikler önemli burada. Ve evet halk bunu yapar ama sadece bu konuda değil bir sürü konuda bu şekildeler. Z kuşağındaki bazı gençlerin tiktok kullanması tüm kuşağı aynı yapmaz mesela bunu anlamıyorlar. Z kuşağına orasını burasını açıyor diyorlar, bebek sahildekiler z kuşağı değildi mesela..
Hayır ama Z kuşağı hiçbir halt bilmiyor demek ötekileştirmek.
Bu z tayfa hangi grup ya şahsen ben bir 98li olarak kendimi y kuşağı veya z kuşağı olarak görmüyorum ne y kuşağı kadar eskiyi ne z kusagi kadar yeni
Z kuşağı denen kisim bence aptallar sürüsü çoğu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş