Gizli Üye(18-24)+1 yılZ Kuşağı bir çok şeyi başarır ama Allah için Z kuşağı ne saçma müzikler dinliyorsunuz
Bende Z kuşağı yım ama Z kulağının ve Y kuşağının yarısı Saçma müzikler dinliyor YouTube da saçma şeyler izliyorlar
2012 2013 yılında ne güzel youtube videoları vardı
1980 1990 lı yıllarda ne güzel rap parçaları vardı
2pac nate dogg eminem eazy E dr dre snoop dogg e40 ice cube gibi ne güzel rap sanatçıları vardı
Modern talking Micheal Jackson gibi ne güzel şarkıcılar. Vardı
Türkler den de
1995 ile 2013 arası güzel di rap
Eski Şehinşah Ais ezhel jagged Pit10
Ceza Fuat ayben kolera sagopa patron İslamic force cartel sansar salvo pusat saian Fuchs sirhot massaka sanışer allame joker gibi rap sanatçıları vardı ne güzel eskiden
Bir de Ahmet Kaya müslüm gürses Tarkan sezen aksu Ajda Pekkan gibi efsane müzik yapan Sanatçılarımız vardı ama günümüzde hem müzik hem youtube bitmiş durum da
Eskiden youtube da
Eski enes batur eski Burak oyunda eski orkun ışıtmak Agunzagun fare düşmanı servet Carey DJ ercik dost kayaoğlu Tamer yeşildağ gibi efsaneler vardı şimdi primciler doluşmuş youtube u herkes youtuber kesildi başımıza
Ah eski YouTube eski müzikler film diziler ne kadar kaliteliydi aw
Ulan Y ve modern X kuşağı da Z kuşağı gibi olmuş kimisi 35 yaşında insan ergen gibi aw00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence Z kuşağı dedikleri nesil çöp çünkü ara geçiş nesli bir sonraki nesil başarılı olacak bu nesil bitik
11 Yorumla- +1 yıl
Z kușağı kendini anlatmaktan , sunum yapmaktan aciz bir nesil. Kendi büyüklerini dinlemeyen , eğitime önem vermeyen , araștırma yaptığını sanan bir nesildir. z kușağı. Teknolojiyi iyi kullandığı zanneder. Fakat teknoloji sosyal medya değildir. Sosyal medya ile kafasını bozmuș ve yeniliklere pek açık değiller. Kendi inandíkları bilgilere çok bağlılar. En iyisini onlar bilir, kimse onlar kadar çok șeyi bilemez. Size yașadığ ım bir olayı anlatıyım
10. Siniftayım ve arkadașlarím sunum yapacaklar. Bende tahta görevlisiyim. Sunumu açtık tahtaya yükledik. Ben de o sırada sunumu inceleme fırsatı buldum. Dedim ki bu sunum olmamıș.
Çok eksikler var dedim. Bana verdikleri cevap hayır gayet iyi oldu dediler. Halbu ki benim 27 kere sunum yaptığımı 2 ders boyunca 7. sınıf sosyal bilgiler dersi verdiğimi , en düșük notum 90 olduğunu ve 2 kere tübitak için seçildiğimi bilselerdi böyle davranmazlardı. Not : Bende Z kușağıyım.
+1 yılMerhaba,
Son dediğinizden başlamak istiyorum. Etrafa duyarsızlar dediğiniz kuşak hayvan haklarını, kadın haklarını, erkek haklarını kısacası eşitliği savunan, din ve inanç özgürlüğünü savunan bir kuşak yani asıl diğer kuşaklar bu konuda biraz duyarsız sayılabilirler. Googlede okuduğunu doğru sanan kuşak ''Z'' kuşağı değil, evde oturan teyzelerimizdir. Hayatları internete bağlı çünkü dünya internet üzerine dönüyor. Gençlerin çoğunun ayrı bir yeteneği var fakat bu yeteneklerini göstereceği yerler Türkiyede olmadığından gençler agresif ve depresif olmaya başladı.90 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ben de bu kuşaktan olmak istemezdim en güzeli y 😄
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler eig için ☺️
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılz kusagi, asiri anne baba korumasiyla yetisti. yanlislari buyuk. cunku anne babalar kendi cocuklarini yetistirirken baska cocuklara saygi gostermediler. yani misal demet akalin, gazete de okudugum habere gore, kizi bir yerde baska cocuklarla oynarken, cocugun birinin kizina davranisini begenmeyip , cocugun yanina gidip " kolunu koparirim senin" gibi bir cumle kurup cocugu korkutmus, annesidé orda olmadigi icin cocuk cok korkmus. ben cocugumu vakti zamaninda, simdi 12 yasinda, her parka hoturdugjmde, anne babalarin cocuklarini simartirken baska cocuklari ezmeye calisma derdinde olduklarina sahit oldum. Bu sebeplerle zaten, ozel okullarin sayisi artti ve ozel okullarin etrafinda veliler atmaca gibi beklesiyorlar. boyle cocuk yetistirmek olmaz. tamam , cocugu sevgiyle ezmeden buyuteceksin, ama baska cocuklara da saygiyi ogretirsen, cocuk kendini kral kratilce sanmaz. zor bir kusak bence
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama ayni zaman da z kusagina uzuluyorum.. Cunku mahvettik bizler, bizim babalarimiz annelerimiz, simdi cocuklar saskin.. issizlik tavan, gelecek kaugisi hat safkada, savas cikarmi korkusu bi yandan, bi yandan hastalik,. ne yaoacagiz stresindeler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon gelen kişi, çok zeki birisi değilse, önceden gelen insandan nasıl daha iyi olabilir. Önceden gelen insanın yaşadığı tecrübeleri nasıl kazanabilir bir anda? Z kuşağı bana göre boş beleş gençlikten oluşuyor. Sınav dereceleri bile belli ediyor. Haberlere çıkan konular, okulların çevresi ve içi, kendi yaşadığım zamandaki durumlar falan. Çok boş kişiler var. İnsan sayısı arttığı için kişiler iyice boşluğa düşüyor. Karakter belirgin olamıyor, bu da kişiyi boş biri yapabiliyor. Ve çok boş kişiler var.
10 Yorumla
+1 yılBiraz abartılıyor, ama anlatıldığı kadar değil.
Ama sırf bir görüşe katılmadığı için (anlayan anladı) zombi muammelesi gördüklerine de şahit oldum. Bir insan sırf bir görüşe katılmıyor diye dışlanmamalı bence. Fikir özgürlüğü diye birşey var. Bence...10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMuhakeme yetisi yok evet her dogru heryerde dogru degildir ilkesini mantiklari almiyor birturlu duz bir mantikdalar evet zeki abilirler oda teknolojinin icine dogdukleri icindir fakat bu zekalarini realiteye gecirip hic bir isin altindan tek basina kalkamiyorlar ornegin. en buyuk bahanelerude onu bana kimse gostermedi veya ogretmedilerki oluyor bilmiyorlarki hayatta hersey birileri tarafindan ogretilmez
10 Yorumla
+1 yılKimsenin Z kuşağını abarttigi falan yok gözleme dayalı yazılıyor zaten kuşaklar. İnterneti teknolojiyi tüm kuşaklara göre çok iyi kullandigimiz doğru öyle de olmak zorunda zaten çünkü teknolojiyle büyüdük. Bizden sonra gelen Alfa kuşakta bizden daha iyi olacak
31 Yorumla- +1 yıl
Z kusagini yetiştiren Y ve X kuşağı değil mi zaten o zaman siz sorumlusunuz
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHakli sözler olsa da bu ne şiddet bu celal... Sakin...
32 Yorumla
Soran+1 yılYok kendilerini bilsin terbiyesiz nesil
- +1 yıl
Sizin kadar gommedim bile 1 olmuş eksi... Yok mu arttıran...😅
Belirli bir yaş kitlesine göre abartı geliyor. Sonuçta onlar ilkokul veya liseden mezun olup memur olan kesim. Şimdi 2 okul okuyan 3 dil bilen zor iş buluyor. Google'da da ne yazdıysa o doğru demiyorlar akıl yürütme mantıkları daha gelişmiş oluyor teknoloji dünyasında.
77 Yorumla
Soran+1 yıl1960ların lise mevzunları şimdinin ünv. Mevzunundan daha zeki bu su götürmez Bi gerçek
- +1 yıl
Siz kendinizi fazla yüceltiyor olmayasanız. Kendi kuşağınız sorgulamayı beceremediği için her kuşağı öyle sanmayın. Soruyu herkes anladı. Açıklama yapan da var ama işinize geleni almadığınız için zorunuza giden bu. Zaten yaş aralığınız belli oluyor. Kendinizi de gizlemeyi biliyorsunuz. Sizin derdiniz ne belli oldu. Z kuşağının vereceği oylar. Onlar sizler gibi yola pirince vermiyeceği için bozuluyorsunuz anlıyorum zor durum.
Soran+1 yılDawar kızım ben akpli değilim. İşte Dawar deyince kızıyorsunuz, ama sorumdan beni hemen akpli diye yaftaladın. Oysa ben solcuyum
Soran+1 yılZ kuşağının vereceği oylar. Onlar sizler gibi yola pirince vermiyeceği için bozuluyorsunuz anlıyorum zor durum. Bu yorumu sen yazmadınmı? Kıvırma, dosdoğru ol
- +1 yıl
Sunuz çoğul eki bilmem farkında mısınız? Şimdi size dedim. Sizler derkende AKP'ye oy verenler diye belirtmedim. Ki belirtsem sizden çekinmem. Solcu olupta verende gördüm. Verdiğiniz oy beni ilgilenmiyor. Z kuşağına takındığınız tutum rahatsız etti. 2 erkek kardeşim Z kuşağı dediğiniz gibi olan %10'luk kısım için kardeşleriminde olduğu %90'lık kısıma laf ediyorsunuz. Çevrenizde de kıvırmayı sevenler olabilir ben onlardan değilim.
Z kușağı kendini anlatmaktan , sunum yapmaktan aciz bir nesil. Kendi büyüklerini dinlemeyen , eğitime önem vermeyen , araștırma yaptığını sanan bir nesildir. z kușağı. Teknolojiyi iyi kullandığı zanneder. Fakat teknoloji sosyal medya değildir. Sosyal medya ile kafasını bozmuș ve yeniliklere pek açık değiller . Kendi inandíkları bilgilere çok bağlılar. En iyisini onlar bilir, kimse onlar kadar çok șeyi bilemez. Size yașadığ ım bir olayı anlatıyım
10. Siniftayım ve arkadașlarím sunum yapacaklar. Bende tahta görevlisiyim. Sunumu açtık tahtaya yükledik. Ben de o sırada sunumu inceleme fırsatı buldum. Dedim ki bu sunum olmamıș.
Çok eksikler var dedim. Bana verdikleri cevap hayır gayet iyi oldu dediler. Halbu ki benim 27 kere sunum yaptığımı 2 ders boyunca 7. sınıf sosyal bilgiler dersi verdiğimi , en düșük notum 90 olduğunu ve 2 kere tübitak için seçildiğimi bilselerdi böyle davranmazlardı. Not : Bende Z kușağıyım.00 Yorumla
+1 yılKesinlikle abartı ve saçma insanlar teknolojiyle sanki dünyaya gelmiş aileleri her istediğini aldıkları için herşeyleri yapıldıkları için değer, kıymet, çaba göstermiyor öğretmedikleri için Aileler daha çok onlara ayakta durmayı --- yani kendileri çalışıp para kazanmasını öğretmeleri gerek. Dünyada hiç birşey güllük gülistanlık değil sonuçta.
00 YorumlaZ kuşağı bir facia maalesef birazdan taşlanacağım ama umurumda değil zaten. ☺️
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılduyarsız oldukları doğru. onlara göre "duyar kasanlar" bile kötü. öcü. z kuşağının oyunu alma olayı doğru ama tüm partiler yalakalık yapıyor
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTelevizyonda ve Facebook anasayfasında gördüğü her şeyi doğru sanan bir neslin Z kuşağını "araştırma kabileyeti yok" diye eleştirmesi komik geliyor sadece...
31 Yorumla- +1 yıl
Güncellemende eleştirdiğin her şey Z kuşağı ile tarihe karışacak bu arada. Tarafsız bakmıyorsun bu konuya.
Garanti veriyorum dibi görecek kuşak 👍
Sadece oy potansiyelleri var...
BugunKi yönetim gibi üretimden Bi haber 👍10 YorumlaBu tanıma uyanlarımız var ama herkes böyle diye genelleme yapılmamalı
20 Yorumlasizden bir önceki nesil sizin için böyle diyordu😂😂😂akp gidiyor ya ondan bu acı, ne koymuş ATATÜRK yaa hala bir tarafınızda montajlı. Topallamaya devam 😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yıllan canım ne akp si. Ben chpliyim mal. senin gibi peşin hükümlü mallar mı kurtaracak memleketi. Hay sokayım senin o olmayan beynine.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir an yaşlııı kesimden bahsediyodsun sandım:) internet olayını çıkar direlt yaşlı kesim bu:) hatta 30 + yaş grubu bu.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1960 larda mezun olan liseli memurlar mı zeki hahaha 1 işçinin yaptığını 5 memur anca yapıyor :)) hıı çok zekiler şaf anlamıyorlar asla sadece kendi fikirleri var karşı tarafı asla dinlemiyorlar kendilerince bir doğruları var sığlıktan ölecekler.
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Z Kuşağını Tiktok'ta görebilirsiniz. Çünkü çoğunluğu orada.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmadan yorum yapmak gerekirse. çok boş tipler var.
10 Yorumla Bütün insanlar kuluçka makinasından çıkmıyor ki hepsi aynı olsun. Senin bahsettiğin tarzda insanlar her nesil vardı sadece bu zamanlar da biraz sayıları fazla. Lakin saydığın özelliklerin tersi olan genç sayısıda az değil.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGözlem yeteneği olmaması mümkün mü hacı? Sadece senin yaşı ileride olduğu için daha fazla gözlem yapmışsın ve onların davranışları sana saçma geliyor. Toplum baskısı da zaldığı için onlar biraz daha rahat. Hepsi bu.
10 Yorumla
+1 yılAbartılmiyor. Siz negatif yönlerini görmek istediğiniz için onlar gözünüze çarpıyor. Söylediklerinize katılmiyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
Tamam tamam, rahat olun. Ennnn mükemmeli sizsiniz😀
+1 yılZ kuşağı yanlışları olsa da yine de elden ayaktan düştüğünüz zaman muhtaç olacağınız insanlardan oluşuyor yine de siz bilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılEvet artık yediğimiz hakaretler yeter insanları kalıplara sokmaktan vazgeçin ve salın
41 Yorumla- +1 yıl
Duyarlı ve insanların fikirlerine saygı duyan tek kuşak Z'dir. Dediğim dedik tek kuşakta X ve Y'dir. Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Z kuşağı şiddetten bir bok olmayacağını da biliyor biraz haber izlersen çıkan şiddetlerin çoğunlukla Y kuşağından çıktığını görürsün. Teknoloji üzerine doğmak ve yerinde kullanabilmek Z'nin suçu değildir. Bu kuşak ile iyi anlaşsınız yerinde bi karar olur zira sonunda Z kuşağının eline kalacaksınız.
Kuş beyinli ergenler sadece...
Beyinleri buğday tanesi gibi
Vücutları ise öküz gibi...
Bir cacık olmaz onlardan...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNesilden neslise bilgi aktarımı olmuyor ki ezber yapılıyor
10 YorumlaAdam haklı beyler dağılın. İşimiz gücümüz makara yapmak.
00 YorumlaKusura bakmada abartılıyor derken gömdün bizi az yavaş
11 YorumlaHayır abartılmıyor. Eksi yanları olduğu kadar artı yanları da var.
10 Yorumla
+1 yılkoskoca bir kuşağı eleştirecek kadar kendimi bir bok sanmıyorum.
43 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizleşme
- +1 yıl
ne geldiyse başımıza zaten siz yaşlılar yüzünden geldi. bu ülkeyi bir salın bee.
Soran+1 yılYaşlı mı? Davarlığını iyice salıverdin otlaklara. Senin gibileri saflarsak temiz su kaynaklarını kirletirsiniz
+1 yılamca sakin ol tansiyonun çıkçak hem hastaneye gidezsin 80+ vatandaş çıkması uygun degil
amca sakin ol25 Yorumla- +1 yıl
yolda giderken "hakkımızı savunuyoruz özgürlük eşitlik istiyoruz taağm mıı duyar kasma yağağ dersin ama. d
Soran+1 yılNe zırvaladın şimdi amca demekle beni gömdünmü yani. Vah zavallı şey
- +1 yıl
amca sakin ol kalp krizi geçirin şimsi valla bakamayız sana ölür gidersin
Soran+1 yılİşte bu kadarsınız. Zavallı. Cahil.
- +1 yıl
@sweetdreams2569 duyar kasma yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1960 liselilermi çok zeki güldürme beniya adamlar darbelerle büyüdü içleri kurumuş hepsinin
20 Yorumla
+1 yılBen üzülüyorum hallerine
30 Yorumla
+1 yılsiz de anne babanızı allah zannediyorsunuz ne derlerse doğru kabul ediyorsunuz ama en azından z kuşağının elinde internet var çok yönlü araştırma da yapabiliyorlar siz dar kafalısınız
10 YorumlaBence 2023te bize tapcak bazıları gençlerin hakları denecek görürsün o zaman abartılıyor dersiniz 😊😌
00 YorumlaKaliteli düşünce bence seninki. Dayanıklılık fikir üretme değiştir me çözüm bulma gibi bir çok konuya hakim degil öz güven eksikliği fazla. Bu yönlerinden bahseden yok
00 Yorumla
+1 yılKusaginizin mk iyiki bi bilmissiniz Z kusagini
35 Yorumla- +1 yıl
Kudurmaya devam ettt
Soran+1 yılKuduran sensin yorumlara bakılınca
- +1 yıl
Ahahahahaahahahahaa yorumlara bakinca diyor bide guncellemeyi yazanda benim zaten tsss
Soran+1 yılHadi ikile.
- +1 yıl
Hadi kudurmaya devam
Aynen oyle cogu dunyadan habersiz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkede her pook abartılıyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisi 1994 doğumlular :D
33 Yorumla- +1 yıl
aynen onlar çok güzel bir ülke bıraktılar geride
Cevap sahibi+1 yıl@Lütfettinizefenim lan 94 doğumlu diyorum 2000 le arasında 6 sene var. Niye babaannen zamanıymis muamelesi yapiyosun ülke biraktilar geride falan. Daha 26 yasindayiz salak
- +1 yıl
bende aynen diyorum o kuşak çok zeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılZ kuşağında ki Z zina mı acaba
21 Yorumla
+1 yılNe yapmaları gerekiyor eksik olmamaları için
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruma negatif yanları yazdım. Onun tersi olsunlar kafi
- +1 yıl
Kendini olgun gören büyüklerde işlerine gelince namussuzluk yapıp işlerine gelmeyince namus bekçisi kesilmesin. Dini kullanıp yobaz konuşmalar yapmasınlar. Eskiden bizim durumumuz kötüydü diye öğüt veriyolar tamam ama her seye rıza gostermemizi susmamızı beklemesinler kafi
Gizli Üye(30-35)+1 yılZ kuşağı da candır, diğer kuşaklarımuz gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun zamandır güzel soru görmemiştim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZ kuşağı tam bir canım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanım*
+1 yılDediğin gibi salak var ama hepsi değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılZ kuşağından biri olarak sana katılıyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılonlar çekirdek vitamin ken kod yazıyordum
10 Yorumla Hayırdır atomumu parçaladın sen neyin kibri bu?
21 YorumlaE öyle teknolojiyi iyi kullanıyoruz jsdjjfs
10 Yorumla
+1 yılÇok berbat kuşak evet
10 YorumlaEvet
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Fazlasıyla
10 YorumlaAynen katılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkoyun olmaktan iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılAKP kongresinde z çomarları görmedin sanırım. Ayrıca ben akpli değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılY kuşağı en güzeli
20 Yorumla
+1 yıltamam abi
10 YorumlaZ kuşağı zeki kuşak bana göre
20 Yorumla
+1 yılHayır iktidarı belirleyecek nesil bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yılNe kuşağı gençler
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi