Tuhaf bir varlık beni rahatsız ediyor?

Biz bahçeli sitede oturuyoruz. Sitenin arka bahçesinin çaprazında ormana benzer geniş bir alan var genelde oraya kediler için mama ve su bırakıyorlar bir de eski tahtadan bir ev var fakat içi bomboş ve pencereleri kırık, baya bakımsız. Ben gitar çalıp şarkı söylüyorum ve bunu videoya çekmeyi seviyorum. Videolarimda güzel ambians yakalamak için video kayıtlarını gece bahçede, odamda mum ışığında, banyoda, ve merdivenlerde almayı tercih ediyorum. Fakat 2 hafta falan önce değişik bir hava olsun diye o evin içinde çalıp kayıta almak istedim. Evin içine girdiğim anda o kadar tuhaf hissettim ki duvarlar üzerime üzerime geldi video kaydını bitirip hemen ordan dışarı çıkıp kendimi odama attım. Fakat o günün gecesinde rüyamda o evi gördüm fakat gerçek halinden daha iyi görünüyordu camları falan duruyordu. Evin merdivenlerinde oturan tahminen 19-20 yaşlarında genç bir çocuk vardı. Boynuna kadar uzanan koyu kahverengi saçları ve güzel bir yüzü vardı. Üzerindeki giysiler biraz eski zamanın kıyafetlerine benziyordu. Hiç konuşmadı ama ben bir şekilde onun demeye çalıştığı şeyleri anladım. Bana tekrar oraya gidup gitar çalıp şarkı söylememi istedi. Veya ben öyle algıladım bilmiyorum. Gerçekten o rüya beni o gün çok etkiledi ve asıl olaylar o günden sonra başladı. Rüyamda sürekli o çocuğu görmeye başladım ilk başlarda yüzünde hiç bir ifade yoktu ama yüz ifadesi gittikçe agresif ve alaycı gibi görünmeye başladı. Rüyalarımın neredeyse hepsinde o evdeydim. Ve son 1 haftadır evden tuhaf tuhaf takırtılar duymaya ve silüetler görmeye başladık. Ve dün gece ben yatakta otururken koridorun ışığı durup dururken yanıp sönmeye başladı. 2 gün önce de rüyamda yine o evdeydim ve evin ortasında dümdüz yatiyordum karşımda o çocuk vardı yanında da 5-6 tane tanımlayamadığım varlık etrafımda dönüyordu. Ne bu? ne yapmam gerekir?
Tuhaf bir varlık beni rahatsız ediyor?