4 aydır metafizikci biriyle flört ediyordum ama bana göre biri olmadıgını fark edip konusmayı sonlandırdım bana buna cok pişman olacaksın dedi ben de bu sacmalamaya baslayınca caktım engeli olayın üstünden bi kaç gün gectikten sonra rüyamda garip yaratıklar görüyorum sanki biri beni sürekli izliyormus gibi hissediyorum hep diken üstündeyim dua okuyunca biraz rahatlıyorum ama her saniye de dua okuyamam ki yalnız yasıyorum odalardan siyah seyler geçiyormuş gibi oluyor ne yapıcam kafayı yiycem bu gidişle
Güncellemeler
1 yıl
arkadaslar adam evimi bastı bu daha başlangıç dedi gözünü hırs bürümüş resmen yeni ev bakıyorum ben de
metafizikçi dedim büyücü demedim ki nasıl baglayabilir beni kendine ve hayır sormadım cünkü adam bastan beri ilgimi hic cekmemisti günde en fazla 1 saat konusuyordum
Şimdi bu odalardan siyah şeyler geçiyor gibi de ya da izliyor gibi de daha öncesinde de böyle oluyordun ama bunu sadece farkına varmıyordun. Onlardan kurtulmak istiyorsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
saçmalama tamamen kendi kendine paranoya yapmışsın. birkaç gün sosyalleş biraz dışarıda bir hayat olduğunu unutmuşsun sinirlerin bozulmuş hepsi bu
dısarı cıkıyorum her sey normal eve gelince baslıyor
Astral yapıyor büyük ihtimalle ya da metafizik bi şey, bi baktır bacım
hocaya falan mı gitmem lazım İstanbul'da nerde bulucam ben hocayı
Bu konulara ne kadar ilgili kendisi
bilmiyorum benim ilgimi cekmediği için pek sormadım ama biografisinde metafizik uzmanı yazıyor
O kadar süre flört etmişsin hiç mi merak etmedin bunları.. arayınca o kadar etkili birisi olsaydı flört yerine şu an seni kendine çoktan bağlamıştı
metafizikçi dedim büyücü demedim ki nasıl baglayabilir beni kendine ve hayır sormadım cünkü adam bastan beri ilgimi hic cekmemisti günde en fazla 1 saat konusuyordum
Ben de bağlamıştı dedim büyü yapardı demedim metafizikçiyle büyücü arasında fark olsa da aynı özelliklere aynı şeylere hakim der
bana hic böyle anlatmamıstı
iyi olmus kurtuldugum
peki bunları neden yasıyorum ben
İlk başta bilinçaltından kaynaklı olabilir çünkü korkmuş olabilirsin her ne kadar bu işte böyle alakalı bilgin ya da inancın olmasa da
Şimdi bu odalardan siyah şeyler geçiyor gibi de ya da izliyor gibi de daha öncesinde de böyle oluyordun ama bunu sadece farkına varmıyordun. Onlardan kurtulmak istiyorsan
ya ne alaka ben kafada kurmuyorum bunları yasıyorum kafaya taksaydım zaten cocuktan ayrılmazdım
Ben sana kafamda kuruyorsun demiyorum sen niye her şeyi yanlış anlıyorsun
öncesinde de görüyordun ve Şu an farkına varıyorsun diyon niye herkes bana deli muamelesi yapıyor
Deli değilsin kaygılarını korkularını gördüklerini biliyorum ve inanıyorum sadece sana şu an daha fazla bunları yaşıyorsun diyorum
Anlattıkların hepsi doğru
Hatta yaz Dm den nasıl kurtulursun ne yapman gerek anlatayım
Büyücü mu puhahahah
yok metafizik uzmanı
Kafaya takmış olabilirsin