Annemin beni sevdiğini düşünmüyorum, eksiğim ne?

Çok yoruldum yemin ederim bunları ağlayarak yazdığıma kendim bile inanamıyorum çok yoruldum ailemin baskısından annemin bana karşı bağırıp çağırmasından her kavga ettiğimizde bana bacım demesinden çok yoruldum. Şöyle bi bakıyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum insan evladını sevmez mi ya diyorum ama yok erkek kardeşimle sakin konuşurken bana sürekli bağırarak küfür ederek konuşuyor, oğlum derken canım çok acıyor benim ondan eksiğim ne? İnsan doğurduğu tarihi unutur mu? Ne annem ne babam kimse hatırlamadı. Bir kere olsun içten sarılmadı 20 yaşındayım 20 yıldır canım yanıyor çok düşünüyorum intihar etmeyi kendimi ne bu eve nede bu dünyaya ait hissetmiyorum hissedemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Çok yoruldum yemin ederim bunları ağlayarakyazdığıma kendim bile inanamıyorum çok yoruldum ailemin baskısından annemin bana karşı bağırıp çağırmasından her kavga ettiğimizde bana or***u demesinden çok yoruldum. Şöyle bi bakıyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum insan evladını sevmez mi ya diyorum ama yok erkek kardeşimle sakin konuşurken bana sürekli bağırarak küfür ederek konuşuyor, oğlum derken canım çok acıyor benim ondan eksiğim ne? İnsan doğurduğu tarihi unutur mu? Ne annem ne babam
Annemin beni sevdiğini düşünmüyorum, eksiğim ne?