Güncellemeler
+1 yıl
Çok yoruldum yemin ederim bunları ağlayarakyazdığıma kendim bile inanamıyorum çok yoruldum ailemin baskısından annemin bana karşı bağırıp çağırmasından her kavga ettiğimizde bana or***u demesinden çok yoruldum. Şöyle bi bakıyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum insan evladını sevmez mi ya diyorum ama yok erkek kardeşimle sakin konuşurken bana sürekli bağırarak küfür ederek konuşuyor, oğlum derken canım çok acıyor benim ondan eksiğim ne? İnsan doğurduğu tarihi unutur mu? Ne annem ne babam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet baya zor bende yaşadım.. cok kotü sile baskim vsr seninki daha kotü.. babam kufur ediyor bana ama salliyorum... şey eyerki bana derdini anlatmak istersne dinlerim... eyerki istersen bana yazabilirsin instagram hesabım.. berkay_yontar.. istiyorsan yazabilirsin.. yani aile baskısı cok zor anne babanın yapmasi gereken evladini sevmesi ona iyi bakmasi lazm.. lufur edip ortaokulda ilkokulda odev yapmak icin dayakla ders formememiz lazm...
Insallah annen duzelir seni sevmeye devam eder.. ama... duzlemesi gerek... annenin...
Ben 17 yildir hep senin yaşadıklarını yaşadim kıyaslaması deli ediyor kardesim binlerce kufur ediyor ben ses cikarsam birseyde demiyor kardeşime.
Gerçekten senin yaşadıklarına da çok üzüldüm çok zor umarım en kısa zamanda değerimizi anlarlar bi sevgiye muhtaç kalmak heleki ailenden o sevgiyi alamamak çok zor
Evet.. duzelseler keşke.
Evet haklısın..
Bunlar o yaşta olur ama ilerleyen zamanlarda ögrenirsin
20 yaşındayım ne zaman daha ilerleyebilir?
Sana öyle geliyor bende geçtim o dönemlerden
Bir anne neden evladını sevmez ki
İstenmeyen çocuk olman
Severler
Seven bi anne hiçbir evladına or***u demez orada bacım diye çevirmiş ama
Seviyor