Çok kötüyüm bu şekilde nasıl yaşamıma devam edeceğim mantıklı düşünemiyorum yardım edin?

Psikolojimi sağlam tutmaya çok çalıştım ama artık yapamıyorum. Kafam dağılsın dedim işe girdim orada da stresli günler geçirmeye başladım. şu an hayatımın hiçbir tarafı çekilecek gibi değil. Zaten ciddi sıkıntılarım var üstüne birde aile, ilişki, iş heryerden üstüme üstüme geliyorlar. En son geçen o kadar sinirlendim ki sonraki gün yanaklarım istemsiz hareket etmeye tik oluşmaya başladı 2 gün ağzım yüzüm yamuk gezdim. Gece uykularımda huzurum yok konuşuyorum konuşmayı geçtim artık uyku halinde doğrulmaya yanımdaki kişiyi tutmaya garip hareketler yapmaya başladım. Durumum daha da kötüye gidiyor. Artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Her anımı doldurmaya çalışıyorum kafa dağıtmak için şu an da bulabileceğim tek çözüm iş yerinde kimseyle muhatap olmamak için test çözmek olacak sanırım. Evde de aynı şekilde. Bu iş böyle çözülmez farkındayım ama ne yapacağımı da bilemiyorum. İlaçlara muhtaç olmak da istemiyorum ama bir yanım da rahatlamak istiyor çok bunaldım nefes alamıyorum artık bende insanım. Kimse halimi anlamıyor.

Çok kötüyüm bu şekilde nasıl yaşamıma devam edeceğim mantıklı düşünemiyorum yardım edin?