En kötüsü ne uyku var nede uyanma hayatım alt üst oldu bıktım artıl depresyonlardan hayattan hatalarımdan insan bu kadar hata mı yapar işte benim gibi bir canım yapıyor insan aptal olması lazım üzülceğini bile bile hata yapcak kadar bundan sonra hayata dair en ufak bi umudum bile kalmadı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niyeki ya benimde üzüntüden dudağım patladı bişey diyomuyim.
Diyebilirzina ama bem depresyondayım bilmiyorum sizde aynı durumdamısınız
Yo depresyon dadegilim. olmayada niyetim yok. iyigeceler
Hayy allam ne dedim ben sana kızdın
İnsanları bu kadar düşünmeyi bırak kızdıysa boşver bunu bile bak sorun ediyorsun yapma kendine en büyük zararı bence sen veriyorsun
Ben senin psikolojik bir destek alman gerktini düşünüyorum lütfen al
Çünkü bu sıkıntı beni aşar hiç yaşamak istemediğim. seylei başa sarmak anlamsız bence oyuzden uzak durmak iyisi
Kolay gelsin size iyi geceler
teşekkür sanada
Bb
Hay allam yaa hem cirkin hem iticisin arkadaş bb ne demek sana zorla yaz diyen mi var git ötede bayıl
Ozmn kendini burda millete niye anlatıyor. sun benim çirkin olmam senin yaşadığın hastalıkla nealaksi var anlamadım. simdi bb
Ben kimsenn tribini çekmek için yazmıyorum buraya
Belli ağ git
S ile
İlk baş saygılı ol saygılı yanıt al ya da zaten yol orda sorunların olabilir ama bu şekilde belli etme bb ne demem türkçede var mı böyle bişey en sevmediğim şey saygısızlıktır
Hadi kolay gelsin iyi geceler size
Teşekkür sizede
İnsanları takarsan insanlarda seni takmaz tek diyeceğim bu kırdıysam özür dilerim.
Yok takmam sevdiklerim dışında önemli değil sende kusura bakma
Teşekkür ederim bakmadım.
Sevimdim buna gercekten
İyi güzel iyi geceler diliyorum
Bende iyi geceler diliyorum size iyi birimişiniz istek attım ama yazmazsınız sanırım
Teşekkürler. sagolun
Sizde sağolun
Gözlerin güzelmiş
Teşekkürler
Sende hata yapma beş defa ölç bir defa kes bro.
Oyle yapıcam kurtulamazsam cağre yol gibi
Biseyleri yapmadan düşün sonra karar ver tez canlı olma olmadı birine istişare et
Edicem ta habersiz gitmek olmaz
Namaza başla Rabbimiz her zaman bize yardım eder
Bişeye başlıcak gücüm yok
Kalk bir abdest al iki rekat namaz kıl bak neler hissedeceksin ne kaybın olacakki.
Onu yapabilcek olsam başka şeylerde yapabilirdim
Bu dediğim en kolay şeydir inşallah bedensel bir engelin yoktur
Yok kardeşim ama majör depresyonu araştır ole bi kanıya var lütfen içimde hayata dair bi şey yok diyorum
Valla sana bir şey diyimmi sen Allah tan ne istersen verir onu gücü herşeye yeter ben mesela her sıkıntım da her sorunumda her hastaligimda dua ediyorum geçiyor Rabbimiz hamd olsun sende dene bende sana dua edecem.
Bende aynı durumdayım
Aynen malesdf lafam okadar kötü ki gerci düzelmeai in arrık bişeyde yapamıyorum okadar yorgunum
İnsan isteyince duzlebilir okadar üzme kendini
Her insan hatal yapar
İstemekle olcak gibi değil ki keşke olsa direk iyi olurdum kim istemez
Kurtulma yolu bulursan bana da söyle
4 aydır bulamadım sende bulursan söyle gerci ben umudumu kaybettim
Yaşamak için bile bi neden bulamıyorum
Keşke bi neden bulabilsem
Bende keşke hergün olsem diyorum yaşamak daha kötü bence
Aynen bende hergün araştırıyorum bide ne mutluydum oysa sizin ne kadar zamandır
Uyudunuz sanırım
Ya zamanı nedeni önemli değil suanki geldiğim sonuç önemli herşey boş artık
Aynen oyle insan her gün olmek miöiater yaşamayı istemek varken ama düzgün düşünemiyoruz
Benim ıçin anlamı yok zaten ama sana profesyonel destek almamı oneririm çünkü umudu olmayan bunu sormaya bile gerek duymazdi demek ki kendine inancın var senin
. Yok keşke olsaydı sadece kendi mi okadar kötü hissediyorum ki paylaşmak istiyorum ölirsem bulunsun
Kendime zaman verdim o zaman a kadar yapabiöirsem yapcam yapamazsam elveda eğer yaşarsam denicem mutlu olmayı olmazsam kesin bi yöntem bulcam
Anladım iyi şanslar o zaman
Teşekkür ler bilmiyorum şansım var mı bence yok oda
Ordamısınız
Iyi geceler
Nasılsın
Idare eder sen
Ben kötü malesef özel konuşabilceğimiz var istersen tabi
Istersen dinlerim sorun yok
Ama burda zor oluyor başka bi yer var mı diye dedim
Konu ne
Yaş kaç
Nerden? Önce burdan başla o zaman
Konu aynı dertleşmek için belki daha iyi olur diye 33 yaşındayım ihtiyacım var merak etmeyin zararlı biri değilim zateb görseniz karar verirsiniz
Nerden konuşmak istiyorsun peki
Numara vermezsiniz imstagram olabilir uygunsa
Yok malesef kullanmıyorum
O zaman neresi olabilir
Numara?
Hayır tabiki
Face te yoktur
Nese teşeklürler konuşmak istemiyorsunuz
Psikolojik destek al
Ona bile gücüm yok
Neye gücün yok burda mesaj yazmak yerine destek al anlat iyi gelecek emin ol
Ne yaşadın o kadar?
Çok şey yaşadım kimine göre kötüdür kimine göre değil ama en son ayrılık son nokta oödı sanırım
Hey allam yarabbim yaa biir gider biri gelir nerden biliyorsun o senin için hayrı olandı
Benm yüzümden gitti ole demw biliyorum çok saçma geliyor ama benm için değil benim yüzümden gitti ve herşey iyi olabilirdi bence doğru kişiydi
Bunu sana zaman göstersin bırak izin verde
Hem Bi silkelen kendine gel sürekli onu düşünürsen elbette deprosyana girersin
Yaşın kaç senin
Ne kadar zaman bu zaman çok önemli şu zama ım boşa gidiyor 4 ay pldu ama daha kötü oldum
Bu snaa bağlı 2 yılda sürer 10 yılda bana kalırsa sen pek hani unutma çabasına girecek Bi tipe benzemiyorsun takıntılı psikolojik sorun var sende bence evet hepimiz seviyoruz aşık okuyoruz ama olmayınca olmayacak en hayırlsı seni bulur zaten sen sağlığına dikkat et peki hani sen kendine suç buluyorsun ya hiç özür diledin mi kızdan ama emin ol seven her türlü yanında kalırdı yoluna bak o kadar yüksel ki o senin ayağına kapanacğo günü bekle neden ezik gibi kalasın o yalvarsın bu çok önemli psikolojidir insan ulaşamaycağı şeyi özler arzular
Dilemedim özgüveni yüksek biriydim beni yargılamışın ama tanımıyorsun hayatım gayet olundaydı fiziğim işim her şeyim yerindeydi ve depresyona girdim be bu tetikledi sadece beyin kimyası bozuluyor bunun takıntılıkla bi alaksı yok herkezin sorunu var sonuçta
Daha 19 yaşındaymışın gerci bi oku majör depresyonu ondan sonra salla birine
Bak kendin diyorsun beyinle ilgili diye buda bir rahatsızlık gerçekten bende bunu yaşdım Ünüversite kazanamadım zamanlarda ölmek istiyordum şükür kendime geldim kendime bak ezik gibi yaşadım fark ettim aslında hiçte zor değilmiş bir Ünüversite kazanmak yaşamak için çok sebep varmış aslında bunu insan fark edince o günleri hatırlayınca iyi ki diyorum direndin ve başardım daha çoook gezecek daha çok kahkaha atacak zmanım var Allah ömür verdikten sonra emin ol yenilik iyi gelecektir yeni tarz yeni ev ya da yeni iş yeri ya da yeni telefon hayatını rest at ve kendine gel özgüvenin kaybolmasın ben şu an ki halini bahsediyorum ezikçe konuşuyorsun açıkçası şu hayattan beni bu hale getiren biri olsa onu beni terk ettine pişman oldunu görmeden ölmezdim
Sen doktora gittinmimde tanı koydun kendine
Gidelim mi beraber varmısın iddaaya ne tanı koycak görelim
Kendine saygın yok insanlarada mı yok kızın yorumun altına yazdın şey çok kırıcı kız çirkin olabilir neden şimdi onu dile getirdin
Özgüvenle kabalı karıştırıyorsundur umarım
Girelim ne koyacak varım
Hayır yazmak zorunda değil bana zorla yazdırmıyom kimseye bb ne demek güzel bi iyi geceler dilersin ya da dilemezsin atarlı giderli yazmak neden
Ne istersen fark etmez benim için herşeyine girerim sen söyle
Evet kızında uslubu hoş değil fark ettim onu eleştir o zaman belkide sen ona tamva açıcaksın öyle konuştuğun için
Sen kaç saat uydun en son
Ya öyle bişeyine girmeyelim ama ben nerden bileceğim hem gidip öyle tanı konulduğunu
Takip yolluyim mi ordan yazıyim
Zor oluyor burdan
Yok ben özelden konuşamam kusura bakma
İstek attınımı sen 2 tane istek varda
Atma dedin özel yazamam dedin atmadım bende
Tamam sen değilsen siliyorum şimdilşk atma konuşamam zaten uyumam gerekiyor benim şuanda da ama sizinle iddiaya girdik sonucu merak ediyorum
İyi geceler
Bu şekilde giremem
Teşekkürler sizede iyi geceler
Nerdesin