Hayatımı düzeltmek için her şeyi yaptım ama olmuyor, ne yapacağım?

Her şeyi denedim. Hayatımı düzeltmek için her şeyi. Ama ne kadar düzene sokarsam sokayım düzelemiyorum. Küçükken abim tarafından tecavüze uğradım. Anneme anlattigimda bir ağzıma s*cmadigi kaldı. Beni yalancı olmakla suçladı. Sonra dışarda yeni liseye geçtiğim zamanlarda 3-4 kez tacize uğradım. Ve asla sesim çıkmadı. Bunu yapanlarda dedem yaşındaydı. Daha önce annem tarafından azar yediğim için tacize uğrarken sesimi çıkaramadım. Psikolojim bozuldu. Sürekli durup durup ağlar oldum. Ailemden nefret ettim. Onlar beni kisitladikca ben zittina gittim. Nefret ederek tiksinerek yanlış her şeyi yaptım. Sırf aileme inat. Okumama izin vermediler. Bir şekilde bıraka devam ede okudum. Uyuşturucu kullanmak istedim. Bağımlı olmak istedim. Bağımlı olamadım. Vücudum direkt attı. Ben böyle şeyler yaptıkça onlar daha da kısıtladı. Kimle arkadaş olduysam ailelerine kadar arayarak beni rezil rüsva ettiler. Çevremde kimse kalmaz oldu. Okulda hocalarım beni çok severdi. Bir hocam anlamıştı. Annemi konuşmaya çağırdı. Annem hocaya bir küfür etmediği kalmış. Ben okumasını istemiyorum sen mi sokuyorsun benim kızın kafasına bunları falan filan. Sıfır çalışma ortamıyla ancak sayısal 100bine girebildim. Şehir dışında okuyorum. Tamamen farklı biri oldum. Kötü alışkanlıklarımdan bir tane bile kalmadı. Kendimi kimseye geçmişim iyi falan filan böyle tanitmadim. Üniversitede herkes bana inanılmaz temiz saf bir kızmışım gibi davranıyor. Halbuki geçmişimi bilseler yargılarlar da yargılarlar. Kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum. Sürekli eski şeyler kafamda dönüp duruyor. Yataktan çıkıp yemek yiyemiyorum. Sürekli titreyerek bir şeyleri düşünürken buluyorum kendimi. Çoğu zaman çok dengesiz davranıyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Yaşamak için hiçbir sebebim yok. Her şey düzelince geçecek sandım ama geçmedi. 22 yaşındayım

Hayatımı düzeltmek için her şeyi yaptım ama olmuyor, ne yapacağım?