Hocamızla 2 3 yıl önce (lisedeyken) çok uğraştık özel numaradan arama fake hesaptan yazma gece 12 de 5 farklı hattan görüntülü arama gibi üstelik 1 yıl boyunca uğraştık ilgimiz olduğunu düşünüyordu rehberlikciye anlattı neyse biz halini hatırını sormak için arkadaşımla aradik çok sıcak samimi sohbet etti arkadaşım çok rahattı aslında bende rahattım konuşurken ses kaydı aldık şimdi ses kayıtlarını dinledim rahat konuşmuşum ama arada ses tonum yükselmiş bazı yerlerde sanki heyecanlı gibi konuşmuşum orada soguklasti gibi geldi sanki ama ondan sorna ses tonum normalde dönünce daha iyi konuştu evham mi yapıyorum öyle yapınca hı hı yapışı soğuk gibi geldi aynu şekilde arkadaşımda bazı yerlerde heyecanlı gibi oldu onada sanki evet derken sesi tok geldi sizce yanlış anlamis mıdır ayrıntılara takılan ve zeki biri gerçi benim normal konuşmam oyle sizce yanlış anlamiş mıdır
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öğrencisine bu gözle bakacak biri zaten sorunludur, umarım öyle biri değildir.
Evet o öğrensi hakkında asla oyle şeyler düşünmez ama biz 1 yıl boyunca uğraştık böyle düşünmesi çok normal neyse sorduğum soruya cevap verebilir misin 😊
Normal değil.
Asla değil.
Öğretmen öğrencisine bu gözle bakamaz.
Yahu bakmıyor zaten sen yaşadıklarımızi bilseydin özel şeyler vat burdan anlatamam hayir öyle düşünmesi normal sesim yükselince heyecanli gibi konusunca yanlış anlamis mıdır
Dediğin gibi biriyse anlamıştır
doğru anlamıştır
Nasıl yani
neye nasıl yani
Ne anlamıştır
yanlış anlamadığı şeyi anlamıştır
Anlamıyorum ses tonum yükselince yanlıs anlamış mıdır cevap evet ya da hayır
Uğraşmayın hocalarınızla.
Uğraşmıyoruz halini hatırını sormak için aradik gayet samimi içten konuştu helal olsun dedi hatrini saydik diye neyse soruma cevap verebilir misin sesim yükselince yanlış anlamış mıdır heyecanlı gibi konusunca
Onu bilmem. Ama ben olsaydım hoşuma giderdi sesinin heyecanlı çıkması. Etkilenirdim.
Sapık mısın ya hoca diyom kaç yaş büyük bizden
Hıı. hocan madem. Yanlış anlamaz hocalar.
Onunki öyle değil bu yaşlarda olabilir ilgileri kafasında ayrıca bizden 27 yas buyuk
Çok büyükmüş ya. Hem sen niye panik yapıyorsun ki yanlış anlar diye. Abartma.
Panik yapmıyorum merak ediyorum knk
Üstünde durma kanka relax. Şu soruyu sorarken bile heyecan yapmışsın. Her zaman böyle misin?
Ewt millet de hemen anlıyo ya ama gerçekten kişiliğim böyle konuşmam da öyle neyse merak ettim ya yanlış anlamış mıdır
Anlamamıştır dedim ya. Ne ikna olmaz kızsın. :) Liselisin galiba.
O musun yoksa
Değilim. Ben üniv. hocasıyım. Çok da meraklısın. :)
Ewt xnsnnss
Ayrıca çok tatlısın. Günün güzel geçsin. 🙏⚘
sapık mısınız abi rahat bırakın adamı
Hahahahahahhahahahhahahahahahahhaahahahahahaha niye herkes böyle tepki veriyor yaa
e öyle de ondan
Neyse soruma cevap verebilir misin 😊 yanlış anlamış mıdır arada sesim yükselince heyecanlı olunca
yanlış anlaması için ses tonuna gerek yok bence böyle aramanız yeterli
halini hatırını sormak için aradik gayet samimi içten konuştu helal olsun dedi hatrini saydik diye neyse soruma cevap verebilir misin sesim yükselince yanlış anlamış mıdır heyecanlı gibi konusunca
evet bence
Yok normal konusmussun iste
Evet de arada sesim yükselmiş heyecanlı gibi orada hı hı derken soğuk gibi geldi evham da yapıyor olabilirim ama çok zeki biri herseyin en ince ayrıntısına kadar düşünür o
Sence yanlış anlamis mıdır
Aradan o kdr zaman geçti hala heyecanlilar falan gibisinden
Niye