Sizce hoca yanlış anlamışmıdır?

Merhabalar öncelikle ben lise öğrencisiyim ve okulda çok sevdiğim bir hoca var hocamız çok karakterli ve örnek alınası biri dolayısıyla bende örnek alıyorum, hayranım falan fakat hocaya duyduğum bu hayranlık biraz takıntıya dönüştü. Okulda hocayla sürekli kaarşılaşıyorduk falan vb. Ben de hoca rahatsız oluyor diye düşündüm ki öyle yani takıntılı bir öğrenciden rahatsız olur insan. Neyse bir öğretmeni hayta öğretmeni bırakın bir insanı rahatsız etmek kimsenin haddine değil bende hocayı rahatsız etmemek için okulda gördüğümde falan yere bakıyorum ara sıra başımla selamlıyorum tabi yani saygı duyduğumu göstermeye çalışıyorum diyeyim. Herneyse benim garip davrandığımın hoca da farkında bir keresinde özür dilemek için yanına gittim ama konuyu açamadım başka birşeyden konuştuk o konu arasında da hoca pikopata bağlamak gibi bir kalıp kullandı. Arkadaşlarımda ara sıra takıntılı olduğum için sen hocaya aşıksın diyorlar ben de örnek alıyorum diyorum. Herneyse sizce hoca piskopat olduğumu ya da ona aşık olduğumu falan düşünmüş olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
15 yaşındayım
Sizce hoca yanlış anlamışmıdır?