AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
yil olmus 2014 hala bu kadar salakca bir argumanla evrim teorisi ile alay ediylar :D
Alay değil bee ;))
Ya ciddi misiniz? İnsan in maymundan geldiğini düşünen hala varmı? Aynı atadan gelip farklı şekillerde evrimlestik.
Ateistlet sana bir sey aciklamak zorunda degil. 2014'teyiz yahu merak ediyorsaniz gidin arastirin okuyun.
Embesil gibi caps paylasarak evrim teorisi curutulmez veya desteklenmez.
Lafim sana degil sadece.
Konu hakkinda zaten yeteri kadar bilgim var caps paylaşımı yapmak embesil olmak değildir. Fikrini hakaret etmeden de paylasabilirsin degil mi?
Ağzına sağlık @Pomocu3
Evrimi maymunla aciklamaya calisan salaklar ve onunla dalga gecen tatli su muslumanlari oldugu surece boyle dusuk seviyeli sorular hep sorulacak ne bekliyoruz
Yobaz bir ateist.
Yobaz ateist mi hahaha
Birincisi ateist değil deistim ikincisi ise birime yobaz demeden önce kendine bir kez bak çünkü birini yobazlikla suçlarken en büyük yobazligi sen yapıyorsun
bilim herşeye kanıt bulur ama Allah'ın varolduğuna kanıt bulamaz neden? çünkü bulmak istemezler. bilim dinin düşmanıdır.
Maymunlar at dirseğinden türemiştir. Cahil cahil konuşmayın.
Oooo büyük iddia :))
Yıllarca boşuna mı biyoloji okuduk biz inceledik maymunlar at dirseğinden biz maymun kaburgasından geliyoruz.
Tamam.
Biz çamurdan geldiysek simdi ki çamurlar neden insan olmuyor
Darwinizm çoktan çürütüldü yahu siz neyi tartışıyorsunuz :)
alınma ama en son nezaman bilme dair bir dergi makale veya kitap okudun? bu konuyu evet bizden baska tartısan yok. herkez kabul etti. sen simdi gravity i kabul etmiomusun? veya effected ı? bunlar gibi evrimde çoktan kanıtlandı 80% oranında ve fizik in en önemli konularından birisi. bugun ilaç sektörü hangi dal sayesinden gelişiyo sunuyosun? antibiyotikler?
Yani sen maymundan geldiğine mi inanıyorsun?
sen çamurdan?
Tamam anlaşıldı. İnanışımız farklı, bu konuda birbirimizin düşüncesini değiştiremeyiz. Tartışmaya gerek yok. İyi geceler maymuncuk :)
ve o maymun değil homo spapiens. arada makaleler oku bilim ile iillgili yorum yapmak için. aklı yok fikri var diyolarya öyle insan cok. sana demiyorum ama çirkefleşmenin anlamı yok. sanada iyi geceler. dikkat et suya girme erirsin değğılırsın falan neme lazım ;)
Öneriniz için teşekkürler , siz de fazla muz tüketmeyin. Kabız olursunuz mazallah :D
Yuh artık ya. Darwinizm çürütülmüşmüş. Çok Adnan Oktar izlemenin sonucu böyle oluyo işte. :)
maymunların kaçta kaçının muz yediini arastırdınız mı hiç ki ztn kaç tanesi bulabiliyo muzu? tropical iklimde kaç çeşit maymun yaşıyo veya? ;) en azından sunu düsün darvini yoksaymadn önce (!) antibiyotik ilaçları fazla alırsan etki etmiyo mikroblara neden? bağışıklık kazanıyolar evriliyolar. sadece bir kaç makale okuman yeter ;)
burada antibiyotikten bahsetmiyoruz. İnsanların maymundan gelme olayından bahsediyoruz. Evrim tabiki var ama bu insanlar için geçerli değil. Ha sen atanın bir maymun olduğunu düşünüyorsan, ona da diyecek bir şeyim yok. Okuduğun her bilimsel (!) makaleye de inanma. Bilim de yanılabilir. Ben sana bunun dini açıklamasını yapardım ama dindaş değiliz o yüzden söylediklerim havada kalır. Neye inanırsan inan bu senin tercihin. Neye inanırsam inanayım bu da benim tercihim. Birbirimize bir şeye ikna etmek zorunda değiliz. Böyle bir çabaya girmene gerek yok :)
evrime inanan bir müslüman (!). akıllı şey ya her müslümanın yaptıgı gibi okumadıgın bişeye tapıyosun. ya da evrimi bilmiosun ki ikiside sanıınırm :) bişeyi bilmeden redddedemezsin ;) senden iyi biliyorum emin ol ki dogmatik düşünceye sahip değiliz sizin gibi açıklada inceleyelim bilimi reddeden akıllı şey ;) o inandıgın kitapda dünyada düz olarak geçiyo bil istedim ;) ve kadınlara cennete dair hiç bişey vaad edilmediğine ;) bilimsel makalelere inanmicaksın tabi onlar teori. sen kanıtlı olana inancaksın evrim gibi. sana 1video atmak istiyoru m ama kesin izle ;)
https://www.youtube.com/watch?v=5jW-EpEajrU
https://www.youtube.com/watch?v=xtqUgehbu5Q
Afiyet olsun :D
ve izlediğsen ne düşndüğünü merak ediyorum mantık mı diyeceksin yoksa inanmak mı :) ve bişiler yediğimi zannetmiyorum ;)
Videolar o kadar saçma ki sadece güldüm izlerken. :D hep varsayım varsayım... Ya öyleyse ya böyleyse.. Maymun ve insanların ortak atası var he :D Yav he he :D
Bu arada ne yediğini söylim, b. ku yemişsin sen :D Hadi eyvallah bu saçmalığa daha fazla cevap vermicem :D
varsayım he bunlar? asdasd :D senin inandıklarının tek kaynagı ne kuran neye inancagın nerde yazıyo kuran. kuranı kim gönderdi? kurabda inancagını yzan kişi. kısır döngüye bakarmısın? ve sen kafayı yemişssin. zeus ya haklıysa tanrı o ise veya herkül? veya RA ;) ?
Ya senin inandığın yanlışsa :D
sanırım sen anlamadın ben inanmıyorum bişeye ve son bir soru ya amazondakiler? adamlar yamyam hala onlar neye inancak? ;) daha yeni bulunan kabileler var hala?;)
ve bu sitede girdigim böyle en az 60 tartısma vardır ve 55 i cevap vermicem artık deyip KAÇTILAR ;) akılarında bir kıvılcım caktırdım hepsinin.;) pek ezmeyi sevmem ama" darwinizm çürütüldü" nedir ya !! sen kimsin neyi çürütüyosun. bütün fiziği mi? gracityde yok dersanen şaşırmam :) ama balkondan atladıgın olcak şey yere düşmendir. ve gravitydir ve bu FİZİK ve BİLİM dir yok sayılamaz doğrulandıktan sonra. taa ki baskası onun tersini ispat edenedek. bu is ispatlarla yürür ;)
@erenA kişinin kendi görüşünü desteklemek için okuduğu değersiz yazıları bilimsel makale gibi göstermesi acziyetinden öte bişey değildir insanların maymundan geldiğini ve herşeyin tesadufi olduğunu düşünmek düpedüz ahmaklik olabilir.
çamurdan geldigine inanmak ayı denizi birinin yardıgına inanmak. kuran dünyanın düz olduguna inanmak mı mantıklı? ahmaklık aklın yerine inanmayı seçmektir. inanmayın bilin ;)
ve bilimsel makale teori dir. yukarda belirttigim gibikanıtlanmıs bilgilere inanırım ben ;) siz fizigi yok saydıgınız için. kırmızı don gunah mı sevap mı. oructa sakız günhsah mı sevap mı düyz düz mü yuvarlak mı tartısmalarıa devam edin ;)
tesadüf konusuna gelirsek celal şengör amerikan bilimler akademesinde tek türk bilimadamıdır.;)
https://www.youtube.com/watch?v=hKwNTYdwMbI
Senin kadar boş konuşan insn görmedim. Kendince mantıklı konuştuğunu sanıyorsun ama dediklerin o kadar saçma ve safsata ki insanın gülesi geliyor :D Ayrıca hiçbir şeye inanmamak da bir inanıştır. :D Hiçbir şeye inanmamaya inanmışsın bu da senin inanışın bir nevi. Cahille münakaşaya girme yenilirsin demişler. Çünkü cahil hep mantıklı konustuğunu, her seyi bildiğini sanar ama asıl öyle değildir. Çok konuşur boş konuşur cahil insan. Her neyse hadi kendine iyi bak çok bile cevap verdim sana :D
senin aklın yetmiyor be kanka nalamıyosun paslanmış beynin (!).;) bugun insan bilmedigi seylere güler doğru cahil kaldıgı için.;) v e cahil olan biziz diyosu nyane? okadar uzaya cıktık hastaları iyleştirdik sen hale bizim cahil oldugumuzu sanıyosun akıllı şey? ;) ila. kullanma bakalım ozamn bundan sonra buarada evdeki esyaların 90% nikola tesla sayesinde onun icadlarınıda kullanma oda bir ateist internet bilgisayar sosyal ağlar hiç birini kulllanma onlarda ateistlerin;) siz anca kırmızı donun sevaplıgını dünyann düz olup olmadıgını tartısın cahil şeyler afedersin ama size kıçımızla gülüyoruz ;)
yav he he :DDD
@erenA yazdıklarını okudum aklıma gelen tek şey su oldu cahille tartışma zira ben hiç galip gekemefim insan neden cahildir. ya da kim cahildir bir konuyu bilmediğini bile bilmeden ordan burdan atıp tutan adam cahildir konustuklasrinin sanan çöpu kadar değeri yok nede olsa maymun beyni tabi makale okudum diyordu şimdide diyor ki makale teoridir. Ulan tutarlı ol önce ki seni adam yerine koyup cevap yazma ihtiyacı hidsedelim
demek ben cahilim öylemi benim yaptıgım gibi sorularıma cevap verebilirsen heall dicem ama insan cahil olunca boşboş konuşması kaçınılmaz oluyo. zaten din normal insanları uyutup bir arada tutmak için yapıldıgı için normal üstü insanların cahillerle tartısması evet büyük sorun :)
İnsanlar bizden geldiyse biz nereye gidiyoruz sorusu daha mantıklı. İnsanlığımızı yitiriyoruz.
Bu soruyu sor sen de cevap vereceğim.
Onları inançlarıyla başbaşa bırakmak daha iyi.. bir gün gelir anlarlar ama...
Kendileri bilir.
Asıl olan benim bildiğim hz. adem hz. havva nın nesilleri oldugumuz.
e madem Töbe haşaa Allah yok siz neyi inkar ediyosunuz ya? :D
Heehe Adnan hoca :))
anlamadım? bide o eksiyi verenin mk
Ateist değilim ama bilgilendirme amaçlı paylaşıyım izle öğrenirsin.
Big Bang, biyogenez, abiyogenez, yaradilis vs tüm görüşleri zaten biliyorum amacim kimseyi küçümsemek vs değil. Merak ediyorum. Bu kadar.
hayatımda görüdğü en saçma şey
insanlar maymundan gelmez bir kere. insan ve maymun aynı kökten gelir. ve o kökün adı da pirimatlardır.
Maymunlar muz sever insanlarda muz sever tabii yaaa
kilosu 5.99 oldu hımınaa
Sorma *
Kız bende birsey soruyorsun sandım... aç internetten bak cevabına ;)
Amacım dalga fecmek filan değil. Sadece biraz espri olsun diye sordum. Yoksa zaten yeteri kadar bilgim var :))
Ok amaca ulaşılmış gördüm ;)
Artık gına geldi sizin şu evrim konusundaki cahilliğinizden
açıkla öyleyse varsa ilmin buyur?
Soru yorumlara acik hanim efendi
Çok cahilsiniz, keşke ölseniz.
Yaw he he :))
l*n buna değil, kaburgadan oluşma ihtimaline kafa yor sen. Sonra evrime geçersin.
Cevap?
vala ben ateist olsam bu soruya cevap vermeye bile tenezül etmezdim..
Siz de takmışsınız ateistlere size ne kim neye inanıyorsa inansın neden kendi inancınıza göre yorumluyorsunuz bir şeyleri sürekli?
Öncelikle amaç burada herhangi bir zumreyi küçümsemek değil. Merak.
+1 ..
Ben az önce bakkaldan geldim..
Ne aldin.
pötibör bisküvi..
midem pek iyi değil.. bisküviyi suya batırıp yiyince rahat uyurum..
Sut ic.
Birinin sağlığımı düşünmesi güzel duyguymuş.. :)
Ayrıca çiçek yetiştirmeyi seven biriyim.. Eskiden küpe çiçeğim vardı ama soldu gitti.. :(
ateistlikle soruyu pek ilişkilendiremedim
Zaten espri amaçlı.
taşıdığınız beyine yazık
Seninkisine de yazık kullan o zaman.
keşke benim kadar kullansan o beynini ziyan etmesen
Yav he he.
ateiz eror 404 no found :D
Hey Allah'ım..:D
:)) ama yalan mi şimdi bu
''ateyiz'' demeyeydin iyiydi :)))
Yavv biliyorum bea :)
Ateisttim müslüman oldum bu soru ile
Abooo maşallah :D
Ahahahaha :DD yaf sabah sabah güldüm yaa çok iyi
Amaç espri de kimse anlamadı ciddiye aldılar. :)
Boşver güzel espri ;D
Adem le Havva dan gelmişler :)
Stop 0x00000D1 ya da DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL
Sıkacam KAfalarına o olacak sonunda :DD sfsds
Suyu kesik ne oldu :)
Elektirkler de gitt :FSAdsaf
Abooo ;)
Oda tesadüf mk tesadüfde tesadüf
insanız işte fazla karıştırmayın..
Big banglerini yiyim le ben bunlarin :D
Ateist çakallar hadi açıklayın bunu da :)
kimse birşey açıklamak zorunda değil, BİLMİYORSAN dinin değil bilimin meyvesi olan google dan bakabilirsin..
Musluman cakallar hadi ademin topraktan geldigini kanitlayin
Hemen de alınmışlar :))
Yumurta tavuk meselesi
evrimin çöküşü :D
:))
evet geldim müslüma l sorunu alıyım
Once yazmayı öğren
sen atayızlar yazınca sorun yok ama
Atayiz mi puhahah :)
Ataistleri bırakmayan inadı değil nefisleridir
"ataist" değil "ateist".. Buna dikkat edelim..
Bazı nankör yobaz köpekler bu hatayı bilerek yapıyorlar, Atatürk ile ateizmi ilişkili göstermek için..
@ipekyolu her şekilde de sonucu değiştirmiyor ama :)
aman Tanrım!
El ele tutuşup iman etmeli. :(
o ateistlere mike mike anlatcan bu durumu :D
ilk filozof :D
Error verdiler :D
Sanirim :)
Bu sorunun ateislere error verdirdiğini düşünüyorsan cevap yorumlarını incele derin.
3byte lık aklı var onuda error kelimesini için harcamış. bir bak bakalım neler yazmıs acıklamıs millet.
Yayaya :D
Ne ne ne :)
Ya harbi fena bir soru olmuş :))
Ya bu soruyu sevgili maymun arkadaşlar sor diye rica etti :))
Hah alemsiniz hanimefendi
Rica ederim efenim. Siz varken.
ateyiz değilim
Özenti gençlik
Ateist değilim
Dusunen bir maymun.