Biz eski esimle ayrilali 6 sene oldu. Eski esim hala brnimle barismaya mi calisiyor bakar misiniz?

Eski esimle bir kizimiz var. Kizimiz 13 yasinda. Ikimizde 38 yasindayiz eski esim de ben de. Bosandiktan sonra hic baskasiyla adini duymadim. Var mutlaka birileri ama bize yansiyan birsey yok. Kiziyla hep ilgili, nafakasini zamaninda oder ve maasinin coguna karsilik gelen bi miktar, 4000bin tl. Bunun yaninda kizina karne hediyesi harika bir telefon aldi, iphone ve maasinin cogunu vermistir. Bana karsi ise, benimle konusmuyor. Ama onemli zamanlarda arayip halimi hatitimi soruyor.. kizim brni sikayet edecek olsa, hemen annen dunyanin en iyi annesi, onu uzme diye kizima ayar veriyor. Babasi ve annesi surekli benimle iletisimde.. Gel yanimiza tasin, ayni sehirde olalim deyip duruyor.. Hic kimseyi hayatina sokmamasi sizce umut oldugunun gostergesi mi. ben acikcasi onca yildan sonra onunla bosanma nedenimizi bile sacma buluyorum. Hani barismak istese barisirim. Ama oyle bir istek gelmiyor

Biz eski esimle ayrilali 6 sene oldu. Eski esim hala brnimle barismaya mi calisiyor bakar misiniz?