Eski esimle bir kizimiz var. Kizimiz 13 yasinda. Ikimizde 38 yasindayiz eski esim de ben de. Bosandiktan sonra hic baskasiyla adini duymadim. Var mutlaka birileri ama bize yansiyan birsey yok. Kiziyla hep ilgili, nafakasini zamaninda oder ve maasinin coguna karsilik gelen bi miktar, 4000bin tl. Bunun yaninda kizina karne hediyesi harika bir telefon aldi, iphone ve maasinin cogunu vermistir. Bana karsi ise, benimle konusmuyor. Ama onemli zamanlarda arayip halimi hatitimi soruyor.. kizim brni sikayet edecek olsa, hemen annen dunyanin en iyi annesi, onu uzme diye kizima ayar veriyor. Babasi ve annesi surekli benimle iletisimde.. Gel yanimiza tasin, ayni sehirde olalim deyip duruyor.. Hic kimseyi hayatina sokmamasi sizce umut oldugunun gostergesi mi. ben acikcasi onca yildan sonra onunla bosanma nedenimizi bile sacma buluyorum. Hani barismak istese barisirim. Ama oyle bir istek gelmiyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Senin Barışmaya niyetin varsa belli et. Ufaktan ufaktan...
Kizimizin ozel bir gununde ayni evde kaldik. O gun kizim uyuyunca sana bilgisayarda birsey gostercem diye beni odadan cagirdi. Bu olay gecen sene oldu. bir video gosterdi komik, ben de guldum baya. Sonra bir den kalbin tas gibi senin, buna ben sebep oldugum icin kendime kiziyorum dedi. Bunu mesajlada yazmisti daha once. Ben de tamam video guzeldi deyip kalktim, bileklerimden tuttu birden. Ben korktum, cunku sanki zorla birsey yapacak sandim. Aramizda bogusma oldu, kurtulup kizimin odasina gidip kapiyi kitledim. Sabah uyandigimda kapimizin onun yorganini koymus, onun ustunde yerdebuyuyakalmis.. Sonra iceri geri gectim Kizim uyanana kadar cikmsdim. O olay yasanmadi gibi davrandi hep.. Ordan guzelce ayrildik. Ama butun herseyi dusununce gonlu var gibi geliyor bazen. Bazen de yok gibi.. Bilemyorum..
Hamle yapmış işte. Sen kesin tavır koymuşsun. Bi daha denememiş.
ben de oyle dusunuyorum.. Barismayi da istiyorum. cunku bir zararini gormedim yillardir.. umarim yeniden adim atar
Sen at. Az cilve yap
yaoamiyorum ya.. gercekten sanirim. psikolojim bozuldu yillardir
Küçük dokunuşlar yap. Mesela kızını almaya geldi, içeri davet et, bi kahve ikram et. Masaya buyur et. Masada eline, omzuna, koluna küçük dokun, abartma, bak tavrına. Bir şey anlatırken böyle dokun. Gözlerine bak sıcak samimi ve gülümseyerek... Biraz açık giyin. Dikkatini çek. Durup dururken gece geç saatte bi mesaj at... Gece aklı belli yerlere kayar zaten. Sevimli emoji kullan gülümse, nasılsın de... Seni merak ettim de. Konu açarsa sohbete iştirak et. Geçmiş güzel günlerden bir anıdan bahset. Dozu yavaş yavaş arttır. Cevap geliyorsa ilerle. Gelmiyorsa bekle. 🤭 İltifat et.
tesekkur ederim:)
Rica ederim 🤭
Barışma gibi bir niyetin varsa çocuğun İçin tekrar konuşup anlaşabilirsiniz
dusunuyorum, insallah barisiriz
O zaman ilk adımı erkekten bekleme öyle bir isteğin varsa kadın erkek fark etmeksizin ilk adımı atmalı
yapamiyorum.. gecenlerde rahatsizlandi.. Usutmus hastanrlik oldu, gecmis olsun yazdim bir tek.. O da saol dusunmen yeter yazmis.. Yuruyemiyorum yani
Bu konuda yardımcı olabilirim istersen
ozelde konusmuyorum da burada yazarsan sevinirim
Daha önce neden ayrıldınız?
ayrilma nedenimiz sacma.. Brn birgun isten geldim, messengerini acik unutmus. Baktim, eski kiz arkadasiyla beni cekistirmis. Sonra sogudum, affedemedim. Sonrasinda ust uste birikti. Sonrakavgalar ettik, annesinin yanina gitti. Ben de evi kapattim. Kendi annemin evine gittim. Oyle bitti
Neler söylemişler peki
hatirlamak bile istemiyorum.. Guvenim yerle bir olmustu. Beni cekistirmis bildigin. Bu kadin beni deli ediyor nerden de evlendim delirecegim falan yazmis
Senden olumlu bir hareket bekliyordur belki
ben hic adim atmiyorum. Yillardir. Bana bir gun mesaj atti gece. Kalbin taslasmis senin, ben buna sebebim yazmis
Kıyamam ya cok üzülmüş sun anlyorm seni ama belli ki adam da seviyor seni biraz yumuşa en azından ona karşı Anlar o zmn eskiden ne hataları varsa sorun ne ise onları halletmesni söylersin öyle devam edesinz
6 yıl geçmiş barisilsa bile o ilişki yürümez ayril barış hic yurumuyor
Kızından dolayı ilgili her şeyi kızı için yapıyor
Bana da oyle geliyor.. Ama erkekler cocuklarinin annelerine deger vermeyince cocuklarini da unutuyor, hep oyle gordum. Bu deger kizima mi yoksa bana mi sence
Bence değer çocuğa ve çocuk kız çocuğu senin başkasıyla olmana bile dayanamaz yani uvey baba ve kızı
Ailesi ve herkes ondan dolayı ustune dusuyolar
ben asla uvry baba getirmeyi dusunmedim. Ben de dayanamam. Zaten asla uvey baba getirmeyecegimi o da ailesi de biliyir. Cunku cok hassas ve pimpirikli bi anneyim
Kiz annesi olunca zor galiba
Keske gizli olmasaydin
Valla bu devirde kizi erkegi kalmadi.. Evlat doguruyorsan, once evladin olacak... Bu mantiktayim... O d abiliyor bu mantikta oldugumu ailesi de.. Buna ragmen boyleler.. Ben de heo gordugum cocugunun annesine deger vermiyorsa babasi, cocugu da unutuyor.. Bunu gordum.. Onun bu kadar kizima duskun olmasi, bana deger verdigini gostermiyor mu sizce? gizli olmasam da ozelden konusmuyorum.
Teşekkürler
Yani barışmak istemiyorum demişsin o zaman neden üzgün gibi bir ruh halin var?
barismak istiyorum yazmistim aslanda
İşte içinde bı karışıklık var gibi ama ben olsam barışmam aynı dereden iki kere geçilmez derler
Oha kendi babamı okudum sanki burada
Keşke barışsanız
keske..
İyi düşün hadi iyi günler
saol..🙏🏻
Senin ondan sonra ilişkin oldu mu?
oldu ama onun baberi yok
Seni tanıyorum diye başkasıyla olacağına senle olsun diyor herhalde
oldu derkrn sadece konustuk, sonra kizima uvey baba getirmek istemedigime karsr verip konusmayi kesmistim o kisiyle de. Kimseye yansiyan birsey yok.
Ben diğer kişiyle bişey oldu demedim sakin ol
Mantıklı geliyorsa eski eşinle devam et
Teklif etmemiş ederse barışabilirsin
Nafaka ödemek zor geliyor
nafakasini yillardir oduyor.. Oara odemekte sorunu yok inanki.. Duzene girdi.. nafakanin haricinde kizima hediyeler aliyor gayette pahali. Parasini kizima endekslemis diyebilirim o konuda sorun yok çok sukur..
İlk adımı sen at.
atamiyorum bilmiyorum yapim geregi ya da hayat yordu
Tamm barış iste