iyi geceler soru başlığındaki gibi valla ciddiyim evet yazın çıkarcı biri olmak istiyorum açık ve net
içimdeki iyi kadın bana zarar veriyor ciddi boyutta
iyi geceler soru başlığındaki gibi valla ciddiyim evet yazın çıkarcı biri olmak istiyorum açık ve net
içimdeki iyi kadın bana zarar veriyor ciddi boyutta
Öyle biriyle tanışmıştim zamanında dude. Hatun o kadar saf ve iyi niyetliydi ki gelen giden şamari basmış buna. Öyle ki dilenci görünce ağlıyor duygusala bağlıyor ve bütün parasını veriyordu Bu yüzden bütün dilenciler onu görünce halay çekmeye başlıyordu bugünkü hasılat şimdiden çıktı diye ahaha insanları kırmamak için her dediklerine tamam derdi magazada kıyafet bakarken çalışanlarin "çok yakıştı" lafına inanıp çuval gibi şeylere tonla para bayılırdı. Ama bu böyle gitmezdi ve evren ona bir guzellik yaptı. Benle tanıştı ***
***Birgün oturuyoruz bloody mary mi yudumluyorken "bana kötü insan olmayı öğretir misin" dedi. Benden biseyler öğrenmek istemesi güzeldi ama bana kötü insan demiş oluyordu aynı zamanda ama çok ustelemedim. Kötü insan olmanın 6 altın kuralini paylaştım ve vahşi doğada nasıl ayakta kalacağını öğrettim. İlk kötülüğü de bana yaptı nankör ahahah ne arıyor ne soruyor vefasız.
Hayat vahşi doğa gibidir adaptasyonu güçlü olmayan ezilir. Bu vesileyle Ayn Rand - Bencilligin Erdemi kitabını herkese tavsiye ediyorum. La vittoria sara nostra..
teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
acı çektiğimiz zaman duygularımız da gidiyor
Insan bazi seyleri yasayarak aci tecrubelerle ogreniyor. Kimse senden degerli degil. Baskalarini dusunme. Kendini dusun.
Bence , siz hep kendiniz olun , herzaman iyi kalmaya özen gösterin.
Herkes leş me , Herkes leş diye bir söz vardır..🐞🌼
yani bu olunacak bir şey değil
içten gelmesi gereken bir şey sizde yoksa yoktur
Sen kötü olamazsın
olmak istiyorum arda
Olma boş ver
Olunmaz şartlar o hale getirir
Neler yaşıyorsun asıl mesele bu
her şey Zarar veriyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?