İyi insan var mıdır ki? İnsanlar sadece kendilerini düşünür ve buna yönelik tercihlerde bulunur eğer bir insan kötülük yapmamışsa buna hiç mecbur kalmamıştır. İnsanlar asla iyi olan için kendilerinden ödün vermezler. İnsanlar toplumsal kaygılardan , korkulardan, dışlanma psikolojisinden kurtulduğunda birer canavardırlar. Ve insanlar tüm bu kötülüklerini de iç dünyasında aklayabilirler. Velhasıl her insan kolaylıkla acımasız bir insana dönüşebilir.
Bir insan sonradan psikopat olmaz mutlaka çocukluğunda ya da ailesinde bunun emareleri vardır kimse farkına varmamıştır. Zaten Türkiye de polis bile olaydan sonra gelir bir de sana sorar ne oldu burada anın ki oldu demek istersin ama üniformasının üzerindeki yıldız bir anda gözüne parlayınca aklın başına gelir. Bir ışık gördüm sonrasını hatırlamıyorum dedikleri de budur zaten :)
Bende çok iyi bilirim, ama iyi olmak çok kötü be, yani bu devirde kötü olacaksın ki iyi bir yuvan iyi bir geleceğin olsun ben böyle gördüm hep. iyi bir insansan ne yaparlarsa yapsınlar hep aynı kalıyorsun
İnsanla her zaman değişir ve farklı haller alır bu yüzden mümkün olduğunu düşünüyorum. İyi bir insanın sonu her zaman üzülmekse en sonunda o da isyan edecektir ve ona yapılanların hesabını sormak için değişim geçirecektir.
En İyi Cevaplar