Annem yeniden evleniyor, kabullenemiyorum?

Babam annemi aldattı, boşandılar. Boşanmadan sonra babam metresiyle evlenip yurtdışına gitti. Biz annemle iki kişilik güzel bir dünya kurduk, yıllardır mutlu mutlu yaşıyorduk. Ama annem şimdi birlikte inşa ettiğimiz her şeyi yıkıyor. Henüz birkaç aydır tanıdığı bir adamın yüzüğünü parmağına taktı. Evlenecekmiş."Bana saygı duymayı öğrenmelisin. Beni anlamaya çalış."deyip duruyor. Maddi manevi hiçbir eksiğimiz yok. Annemin bir kocaya ihtiyacı yok. Ben ona yetemiyor muyum? Ben istemediğimi söyledikçe sanki inadına o adama daha çok yanaşıyor. Elalemin herifi için çocuğunun kalbini kırıyor. Bi' de neymiş o bana kırılıyormuş, ben onun hayatını yönetmeye çalışıyormuşum. Benim hayatımı bu kadar yakından ilgilendiren bir şeye hiç karışmamamı beklemesini aklım almıyor. Evlenirse evi terk edeceğimi, bir daha yüzümü göremeyeceğini açıkça belirttim. Buna rağmen hala o adamla beraber. Güya zamanla alışacakmışım. Sizce biz bu kadar mutluyken annem neden aniden beni umursamamaya başladı? Çok üzülüyorum. Ağlamaktan helak oldum.

Güncellemeler
+1 yıl
Of annem haklı falan değil. Elin adamını çocuğuna tercih eden birini nasıl savunabiliyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Başınıza gelmeden "Sen bencilsin." demek kolay. Eminim birçoğunuzun anne babası bile boşanmamıştır. Annem benim tek dünyam. Ona ne kadar bağlı olduğumu biliyor. Buna rağmen yabancı bir adam için beni yok sayıyor
Annem yeniden evleniyor, kabullenemiyorum?