Bunu dün de sordum ve bir sürü kişi bana "bencil, şımarık" vs. diye hakaret etti. Benzer şeyler yazacak olan olursa direkt sileceğim, yani zahmet etmeyin.
Annemle babam boşandı. Babam annemi aldattı, sonra metresiyle evlenip yurtdışına gitti. Onunla yıllardır konuşmuyorum. Yüzünü unutmaya başladım. Benim için sadece annem var. Babam gittikten sonra iki kişilik bir dünya kurduk, mutluyduk. Yani ben öyle zannediyordum. Çünkü annem birkaç aydır tanıdığı bir adamın yüzüğünü parmağına taktı. Evlenecekmiş. Anneme yetemediğim düşüncesi beni çok üzüyor. Evlenmesini kesinlikle istemiyorum. Sürekli kavga ediyoruz."Bana saygı duymayı öğrenmelisin. Bu benim hayatım, hayatımı yönetmeye çalışma."falan diyor. Ayrı eve çıkmamı falan da kabul etmiyor. Üçümüz bir aile olacakmışız. Evlenmek istediği adam da sürekli benimle yakınlık kurmaya çalışıyor. İsterse dünyanın en iyi insanı olsun, annemi benden uzaklaştırdığı gerçeği değiştirilemez. Sürekli ağlıyorum, çok mutsuzum ve annem sanki bana inat yapar gibi beni evde ağlarken bırakıp o adamın yanına gidiyor. Dün gece yine birbirimize girdik. Bana bir sürü bağırıp çağırdı. Bencil ve saygısız olduğumu, ona babamı hatırlattığımı söyledi. Ben odama gittim. Birkaç saat sonra yanıma geldi. Sarılıp öptü."Zamanla alışacaksın. Beni anlamaya çalış."dedi. Anlayamıyorum. Elalemin herifi için bu kadarına değer mi? O adam gelecek, annemi benden alacak. Annemle aramıza kimse girmesin istiyorum. Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bir kocası olunca beni unutur diye çok korkuyorum. Ne yapmam lazım beni unutmaması için? Hakaret edenleri sileceğim dediğim gibi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer