Kızlar, ablam bebeği öldüğünden beri bunalımda, benimle de küstü. Ablam için endişeleniyorum ne yapmalıyım?

Ablam iki hafta önce 26 haftalık hamileyken karnında bebeğinin kalbi durdu suni sancı ile ölü kızını doğurdu. O günden beri çok kötü durumdan. Taburcu olacağı gün doktor kadının üstüne yürüdü. Bana gelişimi iyi diyordun yalan soyledin diye. Doktor böyle ani ölümler olabilir diye açıklamaya çalıştı. Ablam küfür hakaret etti sinir krizi geçirdi. Sakinleştirici verdiler. Daha önce iki defa düşüğü var. Bundan bir kaç gün sonra ablam bizdeyken ben belki iyi gelir diye kedi veya köpek sahiplenmesini önerdim. Belki iyi gelir diye düşündüm. Bana ben zaten hiç anne olamiyacagim kedi köpekle avutayim kendimi değil mi dedi. Ablama öyle bir dey demek istediğimi söyledim. Bana sen 25 yaşındasın ben 35 dünkü çocuk halinle bana akıl verme diye bağırdı ve gitti. O günden beri konuşmuyor enişteme ben ölmek istiyorum falan demiş. Ben çocukken annemiz vefat ettiğinde ablam ilaç içip intihara kalkismisti. Kendine bir şey yapacak diye çok korkuyorum arkadaşlar. Bu hayatta bir ablam bir babam var. Ablamı bu halde görmek beni çok üzüyor.

Kızlar, ablam bebeği öldüğünden beri bunalımda, benimle de küstü. Ablam için endişeleniyorum ne yapmalıyım?