Neden bizler yoldan geçen bir sapkınlığı uyarmak yerine görmezden geliyoruz. Detaylar aşağı da yorumlar da buluşma dileğiyle?

Öncelikle cümleten selamün aleyküm. Amacımı daha önce ki paylaşımlarım da belirtmiştim. Ve biraz da bu konuya değinmek istiyorum. Neden ortalık yerde sapıklıklar olduğu halde insanlarımız bunu görmezden gelip normaleştiriyoruz. Bunu şu olayla sonlandırmak istiyorum. Allah Lut kavmi helak etmeye karar verince. Meleklerini görevlendirdi. Gidin dağları taşları o sapık kavmin üzerine yıkın dedi. Melekler gidiyorlar bakıyorlar ki. Yav arkadaş bu Lut kavminin içersinde, gece vakitlerinde dahi kalkıp namaz kılan insanlar var. Melekler dönüyorlar ve soruyorlar yaradana. Koca bir kavmi helak etmeye emri verdin bize ama. O kavminde iyi insanlar da var. Sana ibadet eden insanlar da var. Yani hepsi sapıklığın içerisinde değil diyorlar. Yüce Allah diyor ki. Evet Lut kavminin içersinde sapıklıklar içerisinde olmayanlarda var hatta bana ibadet edenlerde var. Ama onlar ortalıkta olan biten haksızlığa , sapıklığa ses çıkarmayan, itiraz etmeyen normal görenler onun için, onlar da helak olacak. Böyle işte dostlar Allah'a emanet olun.

Neden bizler yoldan geçen bir sapkınlığı uyarmak yerine görmezden geliyoruz. Detaylar aşağı da yorumlar da buluşma dileğiyle?