AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
LGBT evlilik yasal olmalı
Ben olsam böyle bişey varsa bile yasaklarım isteyen istediğini yapsın ama insanın doğasını bozmaya gerek yok yani bunu bu kadar özendirmeyede
Saygı duymuyorum ben ve sanırım yasal değil.
Başkalarının duygularına saygı göstermek her insanın harcı değil zaten
@bilmemkacinciuyelik s. g* lezbo
Çok insansınnnn merhametlisin ve vicdanmışım ailen iyi iş çıkarmış
Küfür ediyor hakaret ediyor ayrımcılık yapıyor ama yine ahlaksız olan eşcinseller falan oluyor…. Yersen
@bilmemkacinciuyelik aynen kara fatma hadi işine lütfen
Offfff esmerliğr de hakaret etti çok havalısın herkes hetero ve beyaz tenli olmalı yoksa katledilmeli ❤️
@bilmemkacinciuyelik lan ne alaka kdhdkd. Yemin ederim manyaksın herşeyi ters anlıyorsun. Ben sadece saygı duymuyorum dedim sen uzattın. Benim görüşüme saygı duymadın bitti ne uzatıyosun
Ben birine aşık olucam ve bu senin ve diğerlerinin saygı duyup duymamasına göre yaşanacak. Oldu paşam. Siz nasıl narsistlersiniz ya?
@bilmemkacinciuyelik neyse a*k seni insan yerine koyup cevap verende kabahat
İzin vermiyor onları karşı cinsle evliliğe zorluyor sistem 😠
Kdkdkdksk başka ne olmasını bekliyorsun
@Furkaniv411 bu normal mi? Seni eşcinsel evliliğe zorlasalar hoşuna gider mi? Onlara da istemedikleri bir şeyi dayatıyorlar.
Kimse evliliğe zorlamıyo yanlış düşünüyorsun ya da anlayamıyorsun yani isteyen istediğiyle oluyo lezbiyenler gaylar sadece evlilik olmuyor bu kadar çünki insanın doğasında bu yok bu tür şeylere özendirecek şeylerinde olması iyi değil
@Furkaniv411 doğasında derken insanın doğasında olmayan bir şey onun içinden de gelmez, insanlığın başından beri same seks ilişkiler vardı
İnsanlığın ve hayvanım doğası bu gayette kullandığımız uzuvlarda buna göre bizden çıkan spermler sizin karnınızda büyüyor bence bu bile canlının doğasını diyim anlatmaya yeter
Anlayın bunu artık LGBT diye bir şey yok. Öyle kişiler evlenmesin zaten. Evlensinler diye dayatan birileri de yok. Eşcinselleri istemiyoruz net. Hepsi özenti. Hangi çağda yaşıyoruz ya. Berbat bir çağda yaşıyoruz. Kadın kadınlığını bilsin erkekte adamlığını bilsin. Sapıklık bu. Saaapıklııık.
Böyle bi saçmalığa niye izin versinler
Yasal değil. Olmaması gerekiyor zaten
Yahu bu nerede yasiyor 🙄
Osmanlı zamanında bile gay ler vardı…. Sen bunu ne sanıyorsun ki?
Osmanlı’da değil Osmanlı’dan çok çok öncesindede vardı
@bilmemkacinciuyelik nerede yasiyorsunun cevabi bumuydu. 😅😅😅
-Nerede yasiyorsun?
+Osmanli zamaninda gaylar vardi 😅😅😅😅😅
Sanki burada eşcinsel yok da çok abes yanş diyorım anladın mı?
@bilmemkacinciuyelik turkiyede yasiyorsan zaten bunlarin cevabini bilirsin
O yuzden nerede yasiyor bu dedim
Sende osmanlilarda gay var diyon
Senin kafsn bi degisik calisiyor
burada gay varsa gay evlilik neden olmasın? Hetero var ve heterolar gayet de evleniyor
@bilmemkacinciuyelik bilmem ki cimere oneri olarak sun bu teklifi 😅😅😅
Ben şunu anlamıyorum bu millete yettiniz demiş biri o dediği milletin içinde zaten bütün hor gördüğünüz insanlar. Aynen shshsj
@bilmemkacinciuyelik evet eşcinsellik her zaman vardı, doğada da var. adam bunu kastetmemiş zaten. sana kalırsa afganistanda da eşcinsel evlilik yasal galiba
Hayır burayı hollandamı sandınız güzel kardeşim
Asla cevabını bildiğin soruları sorma kılıç
veriyor gibi bir hali var mı sence
hayir yürümelerine bile izin verilmiyor
Türkiye de yasal değil
Maalesef değil
Garipsiniz
Hayır yasal değil.
olmasında zaten ge be rn
Hayır değil
vermiyo :(
Abi niye bu kadar üzgünsünüz sanki bu kişileri asıyorlar kdkdks
Vermiyor
Hayır değil
Bı ölünde kurtulak
Çok havalısın
Mk çomarı
@bilmemkacinciuyelik sus kız Raziye
Çomaaaaaar
Bu milletin başına yettiniz harbiden ölün
Çomaaaaaaaaaaaaar ve potansiyel katil
Hadi öbür tarafta hönkür pis pis ağzından salyalar saçarak bağıran genelevlerinde buyumus eşcinsellere ayıracak vaktim yok whjsjs
İşte insanlık ve hoşgörü ❤️ Senin gibiler bu milletin gururu, hoşgörü temsilcisi. (Bu arada muhafazakarları çok iyi temsil ettin)
@bilmemkacinciuyelik siyasetle isim olmaz senin gibi ucuz insanların işi siyaset sizin gibi ucuzlara ucuz siyasetciler mustehak yeryüzünde gökyüzünde farketmez Allah'tan başkasına peygamberden başkasına biat etmem.
Vay ahlak bekçisi allahtan başkasına biat etmiyor sorduğu sorulara bak defol
Sanane len sanami biat edelim sanane Allah'ın kiskanc taziyesi agshshsh
Senin din s*x islam değil
Eee sanane bundan?
Eee o zaman islam propagandası yapmıyacaksın
Sanami sorcam gidin başka yerde hönkürün hadi ağlaya ağlaya hadi hadiii hshshs size lgbt evliliği yok bana her şey serbes kudurunnnn kudurunnnn kreminizi sürün kudurun dhdhje
İğrençsiniz ya sizin gibilerin gizli sekmesini ve hayal dünyasını çok iyi biliyoruz ahlaklı ayaklarını bırakın kendinizi rezik ediyonuz
@bilmemkacinciuyelik sanane benim gizli sekmemden 🤦🤦 sanane benim hayatımdan?
SANANE BAŞKALARININ TERCİHİNDEN? Başkalarına tercihleri yüzünden ölümü yakıştıran pisliğin savunmasına bak
@bilmemkacinciuyelik devletimin kurallarina uymayan cezasını çeker sen yasal olmayan şeyleri yasallastirmaya calisiyosun benim öyle bir derdim yok alnım ak skm çelik ayrıca canim skilmasa şu an bu saçma SLK konuna ayircak iki dakikam bile yok hshsj
Zoruna giti ise
Vermez
Hayır yasal değil.
Değil.