Yılbaşınız kutlu olsun
Eşcinsel evlilik Türkiye'de geçmez mi?
Yılbaşınız kutlu olsun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer medenı kanuna gore escınsel evlılık yoklukla maluldur yanı kurucu unsuru sakattır..nıkah memuru onunde evlılık gecerlı olmadıgından yoklukla maluldur..bunun ıcın bu ulkede yerlesık olmak gerekır tatıl ıcın gırıs cıkıs yapan turıstlerde bu sart aranmaz lakın oturma ıznı almak ıcın gelmıs ve 6 aydan fazla oturup ıkematgah alan kısıler ıcın bu evlılık yoklukla maluldur yanı ıc dogmamıs sayılır
geçer neden geçmesin norveç vatandaşı değilmisiniz norveçli gibi davranın bu arada lezbiyenmisin
Evet
sen yarumlara kulak asma ben destekliyorum sizi bu insanın ruhunda olan bişey kimseyi ilgilendirmez olumsuz yarumlara kulak asma
Çok teşekkürler
rica etsem en iyi cevap seçermisin :)
Olur
"cetersparibus26" arkadaşımız açıklamış...bu arada hayran kaldım iki tarafın da ailesinin böyle bazı şeyleri aşmış insanlar olması..güzel gerçekten..=).;)
Kabullenmeleri kolay olmadı tabii.En kötüsü ben ailede tek çocuğumailem karşı çıktı ama çok zorluklar yaşadık kabul etmek zorunda kaldılar
Ben yıllardır zaten yurtdışında yaşıyan biriyim.Onun ailesi için de kolay olmadı
aramızda eşcinsel anticilerini artılayıp savunanları eksileyen bir köstebek var..:D
ben de istiyorum ileride..:D
Nasıl yani
evlenmek..sizin gibi.. sonra arada sırada aileler için türkiyeye gelmek .:D
Lez misin
evet.
Olabilir ya bir de gerçekten istiyorsanız olur tabi
Yani ilişkinize bağlı
ama ben 30 dan önce evlenmem en azından 26-27 yaşından önce..:D
Sevgilimde öyle düşünüyordu
büyük konuşmamak gerek..
30 u geçti şimdi 33
oo ben daha erken yaşta evlendi sandım..
Yok ben küçüğüm
Erken evlendim
hımm yaş farkı varmış..olsun.
21 yaşındayım
son olarak bişey sormak istiyorum sonra çekip gidicem..:D butch femme ilişkisi mi yoksa normal mi..?
Butch femme
tahminimce sevgilin butch galiba..neyse teşekkürler çok lafa mı tuttum ne kendimi geveze yapışkan gibi hissettim..:D
Hayır benim ama öyle erkek gibi tarzım yok erkek gibi giyinmiyorum
Dışarda normal gayet bakımlı biriyim öyle giyiniyorum yani normal kadınlar gibi
Hayır rahatsız etmiyorsun aklına takılan ne olursa sorabilirsin
partnerinin yaşı daha büyük diye böyle düşündüm saçma oldu..anladım butch derken ne demek istediğini..ben de butchum ama ben bildiğin butchum..:D
Benden büyük ama sanki aynı yaştayız gibi
Senin sevgilin var mı
1,5 ay öncesine kadar vardı..
Hmmm biz 1 yıldır birlikteyiz
Bi kaç haftadır evliyiz
mutlu olun..ne diyebilirm..=)
Teşekkürler inşallah sen de mutlu olursun
sağol..:)
sağol..:)
merhaba, benim sizden yardım almaya ihtiyacım varda bana ulaşabilir misiniz?
Olur
burdan yazin
Cevap
15Cevap
Hayır geçmez. Evliliğiniz yok sayılıyor. Yokluk yani :D Hukuk birinci sınıf hukuk başlangıcı dersinden kesitler :D
Şahsen ben şu an çek cumhuriyetine geldim ve burdan biryle tanıştım 1 aydır sevgiliyiz ama birbirimizi çok seviyoruz ve ben ülkeme döndüğümde o da benle dönmek istiyor ama ülkemizde evlilik kavul olmadığı için bizde ilerki bir sürede evlenip türkiyede yaşamak istiyoruz. Senin derdini çok iyi anlıyorum ve homofobikleri umursama bile :)
Geçmez.Norveç hukukuna göre evlisiniz burayı bağlamaz.Ama sorun nedir ki bunu soruyorsun?Sosyal yaşam diyorsan
Otele de tatile de birlikte gidebilirsiniz iki bayan olarak.Miras ve parasal haklar yönünden soruyorsan olmaz.
Uzun süre Türkiye'de mi yaşasak diye düşündük o yüzden sordum
Türkiyede iki bayan bir evde yaşayabilirsiniz.Ama el ele sarmaş dolaş görüntü verirseniz sokakta-barda-kafede değişik tepkiler alabilirsiniz.hukuki yönden bir sorununuz olmaz ise gül gibi geçinir gidersiniz.Sadece siz değilsiniz lezbiyen ilişki içerisinde yaşayan.Türkiyede de gizli lezbiyenlik vardır ve yaşanıyordur.
yasal olmadığı için geçersiz. Belli bir süre izin veriyorlar kalmanıza ama daha sonrasında sınır dışı ediliyorsunuz.
yok olmaz ama türkiye kız kıza kalmak gezmek zaten pek sorun olmuyor
Bu yaşta ne çocuğu:D
:D
Hayır kesinlikle yasal olmamalı. Dün avmye gittim karşımda lezbiyenler, bir anda öpüştüler neye uğradığımı şaşırdım tiksinçti.
Norvecdedemi evlenilirmiş ben danimarka saniyordum.
Evet her iki ülkede geçerli
sanırım ab statüsüne göre durum değişiklik gözterebilir.evlenmek yasak fakat evliysen durum ne olur bilmiyorum
lezbiyen evlilik tamamda eşcinsel evlilik cok yadırganır :D
lezbiyenlerin yeri niye ayrı olsun ?
vay* arkadas ne meralisiniz es cinsellige ve lzbiyenlige.
geçmio hacı okutamıyosun burada :) hollanda da 1.2 den alıyorlar, türkiyede geçmior
Evliyseniz her yerde evlisinizdir:)
hayır geçmez.öyle olaydı herkes evlenir dönerdi.
Ailelerinizin tepkisini merak ettim
Haberleri vardı zaten ilişkimizden
Sizede
ailelerinizin haberi var mı?
Evet
Allah ıslah etsin..
Geçse ne yapacaksın onu merak ettim?
Hayir
Geçer tabi
Maalesef gecmiyor.
Malesef .
sanmıyorum