Eşim ve eşimin ailesi bana hiçbir konuda güvenmiyor eşim boşanmak istiyor?

Ailesiyle aynı evde yaşamaktan sıkıldım 1 yıllık evliyim artık ayrı bir düzenim olsun diye eşimle tartıştık ve ben ailemin yanına döndüm Eşime boşanma davası açmistim karnımda 7 aylık bebeğim var avukatimda bana nafaka ve tazminatimi tüm haklarımı alabileceğimi söyledi bebek ve benim için. daha sonra dava açıldı VS duruşma günü gelmeden eşim ve eşimin ailesi ortada bir çocuğunuz var barışın dediler yanlarına çağırdılar ben de gittim şimdi ise eşim ve ailesi anlaşmalı olarak boşanin biz istediğin şekilde ayrı evini de dizecegiz altınlarını da alacaz dedi tabi bu boşanma olayından kimseye bahsetmeyeceksin dediler bana onlara güvenmeli miyim ailem kendimi kullandirttigimi söylüyor kapı önüne koyacak onlar seni bebeğini de alırlar elinden diyor annem. eşime şüpheyle yaklaşiyorum bir yandan annemin haklı olduğunu biliyorum resmi nikahsız dost hayatı yaşamak gibi olacak bizim bir çocuğumuz olacak 2 ay sonra neticede sizce ne yapmalıyım ailemin yanına dönüp eşimi ve ailesini komple hayatımdan çıkarmalı miyim yoksa bu resmi olmayan evliliğe devam mı etmeli miyim? Lütfen yardımcı olun önümü göremiyorum kafam çok karışık

Eşim ve eşimin ailesi bana hiçbir konuda güvenmiyor eşim boşanmak istiyor?