Kocamın ailesi zorba ve eşim bir şey demiyor, boşanmalı mıyım?

Eşimin ailesi beni istemedi onlara karsı çıkıp evlendik. Eşim benim için onlarla çok kavga etti. Hiç bir zaman benden vazgecmedi. Ailesi beni ve ailemi arayıp tehditler savurdu ağza alınmıcak küfürler ettiler hemde cok iğrenç küfürler. Sonra babası eşimi sadece affetti , beni gene istemedi. Kiramızı ödedi 1 yıl boyunca , sonra kira ödemek agır geldi ve yanında calışacak da elemana ihtiyacı oldu. Oturdukları evin üst katında daireleri var. Oraya tasınmamızı sagladılar eşimde güle oynaya geldi hem babasıyla kendi işinde çalışacak tabi hemde kira yok. Ama hergün yüz yüzeyiz bahcemiz ortak mutfak alışverişimiz ortak bu insanlar bana hamileyken bile neler yaptı dövmelere bile kalktılar tehtit ile. Şimdi buraya zorla beni eşim getirdi ben bu insanları hergün görüyorum herseyin hesabını verioz evden gezmeye cıkıoz ona bile arayıp nerdesiniz diolar nefret ediorum onlardan burası yuvam gibi değil bana bu kadar kötülük yapmıs inkarla yasamak isteniyorum çok ağlıyorum hergün eşimde sen nankörsün diyor küfür ediyor hakaret ediyor ne yapmalıyım? Her günüm aglamakla geciyor. 1 yasında bir bebegim var
Kocamın ailesi zorba ve eşim bir şey demiyor, boşanmalı mıyım?