Arkadaşlarım sürekli kocamdan boşanmamı söylüyorlar onları dinlemeli miyim?

Kocamla 3 aydır evliyiz. Evlendikten sonra ilgisizleşti, gecen akşam yemekte yakın arkadaşlarindan birine telefon numarami vermiş adam ertesi sabah arayınca cok şaşırdım. Sık sık görüşebilirsiniz. Eşimde ben işteyken yalnız kalıyor, aklım kalmaz demiş. Cok rahat davranıyor, yakın arkadaşları geldiğinde elimi tutmuyor, ben kendim gidip evlendiğimizi söyledim. Bir cogunun haberi bile yoktu. Bebek yapalım çocuğumuz olsun dedim, istemedi. Cok erken dedi. Tum babalar ister asıl anneler istemez bizde tam tersi ben istiyorum o istemiyor. Onun dışında iyi bi karakteri var, iyi bi insan. Iyi bi isi var cok şükür guzelde kazanıyor. Bi dediğim ikiletmiyor yediğim önümde yemediğim arkamda bile olsa, cok ilgisiz biri. Her adamın eşi eşinden sevgi sevkat bekler, benim dışımda herkesle cok guzel eğleniyor sagolsun.
Güncellemeler
1 yıl
Biz mantık evliliği yapmadık ki aşk evliliği yaptik birbirimizi severek evlendik. Ama mantık evliliği yapmışız gibi davranıyor bende buna anlam veremiyorum?
Güncellemeler
1 yıl
Kocamla 3 aydır evliyiz. Evlendikten sonra ilgisizleşti, gecen akşam yemekte yakın arkadaşlarindan birine telefon numarami vermiş adam ertesi sabah arayınca cok şaşırdım. Sık sık görüşebilirsiniz. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Arkadaşlarım sürekli kocamdan boşanmamı söylüyorlar onları dinlemeli miyim?