Ya dün biriyle konuştum ateist çıktı bu ara bu ateistler çoğaldı sevgili ateistler kendinize gelin ben size şu dine inanın diyede zorlamiyorum ama Yaratanı yok sayamazsinız!
Adam diyoki bir patlamadan orada oluşan bilmem orantum falan da parcalardan oluşmuşuz Ya arkadaş hadi o ilk oluşan insan ben olayım vay be öyle bir oluşmuşki gözüm kulağım düşünen bir beynim bu kadarmi mukemmel bi araya gelmiş o bileşenler 😀 he garibim benim hadi ben kız olarak oluştum lan o moleküller hani patlama sonucu oluşan her neyse onlar o kadar mükkemmel birde erkek mi oluşturdular he garibim benim 😀
[ ] Neymiş tesadüfen varız bakın ben müslümanım ama namaz kilmiyorum yani kusursuz bir müslüman değilim bu yüzden size illa islama gelin diye zorlamiyorum ben şu an sizin gibi mantık kullanarak konuşuyorum ha tabiki hakiki din İslam ama sizin önce Yaradanı kabul etmeniz gerek inkar edemezsin ey ateist beynin yıkanmış bana diyosunki Allah ı göster sende bana yok olacagimizi tesadüfen oluştugumuzu kanıtla abi bunu bana bize kanitlayin sizin ilk sorunuz bize Allah i göster lan Allah sana niye görünsün bana niye görünsün öyle olsa zaten dünyada değil Cennette olurduk neden beynimiz var neden hayvanlar günah yaa iyilik yapamaz neden biz neden dünya çünkü imtihan beynimiz var iyilik ya da kötülük buna biz karar veriyoruz bu yüzden dünyaya geldik beyin olmadanda olabilirdik o zman Dünya olmasının bir anlamı olmazdı ey Ateist kendine gel imana gel !!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer