madem bir şeye inanmışsınız bunu neye dayanarak inandıklarını merak ediyorum. merak etmeyin benim atesitlere de saygım var herkese oldugu gibi
2 ay
Ateist olan varsa konuşmak istiyorum?

madem bir şeye inanmışsınız bunu neye dayanarak inandıklarını merak ediyorum. merak etmeyin benim atesitlere de saygım var herkese oldugu gibi
Yaratıcıyı ve dinleri reddetmek bana her zaman içsel bir maneviyat eksikligi artı olarak günümz gençlerinin dini sorumluluklardan kaçması için en basit yolu tercih etmesi olarak geliyor
Her gün namaz kıl oruc tut bilmem ne yap şu kurala uy bunları yapmak dua et ama hicbiri kabul olmasn vb hayal kırıklıkları veya farklı bir dini seç onu benmle ona göre azınlk olarak yaşa risk almak yerine tamamen reddetmek uç noktalar aykırı olma tutkusu hepsi bir bütn
Cevap
4Cevap
1. Bebek oluşumu bugün ki bilime göre yanlış. Orada olan bilgilerde, Sümerler'den geliyor.
2. Thor'u gören insanlar da varmış.
İyi günler dilerim.
bir masala göre dini de içine katmak ne kadar mantıklıdır
Merhaba kardesim, ben bir Ateistim sorunlarini cevaplamaya calisacagim.
Ilk öncek demek isterim ki Ateizm bir inanc degildir, tam tersi inancsizliktir. Yani neye dayanarak inanmadigimizi sorsan daha mantikli olacak.
1 Ateizm bir inanç değildir
2 sen neye dayanarak İslam'a inanıyorsun?
ben kurana ve peygamberlere dayanarak inanıyorum
sen neye dayanarak ınancsızsın
Peki kuran ve peygamberlerin gerçekliğini nerden biliyorsun
kuranda bilim daha doğmadan bilimsel bilgiler bulunuyor kanıtlanmış. anne rahmindeki bebeğin nasıl oluştuğu ne şekilde çıktığı. kuran yeni ortaya cıkan bir şey olmadıgının da kanıtı var
2. si peygamberlere nerden inanıyorum çünkü peygamberleri gören insanlar var
Kur'an'a göre sperm göğüs kafesi ve sırt arasında üretilir günümüzde ki bilim ile bunun yanlış olduğunu biliyoruz 2. Peki peygamberleri gören insanları nerden biliyorsun haa dur oda kurandan değil mi
sen şu anda etrafında peygamber goruyor musun?
allah peygamberleri insanlara doğru yolu göstermek için gönderdi peki neden bu peygamberleri sadece Arap Yarımadasına gönderdi neden 1 tane bile yabancı ülkede yok o zamanlarda islamı bilmeyen bir insanım cehenneme gitmesi saçma değil mi
Hayır çünkü yok
işte görmediğin içi hayır diyorsun
onlar görmüşler ondan gördük diyorlar
öyle bir şey yok her bölgeye peygamber gonderildi
benim ateistlere saygim yok cogu ateistim diyen kisilikler sirf dine taabi olmamak icin diyor
Dinler toplumları kontrol altına almak için uydurulmuş şeyler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevap