Arkadaş ortamında konuşamamak ve kötü hissetmek?

Merhaba, geçenlerde kuzenimin arkadaşlarıyla mecburen buluştum kuzenim ve arkadaşları kolejde okuyor ve büyük bir şehirde yaşıyorlar bense bir ilçede yaşıyorum ailem bana bir çok imkan tanıdı küçük yerde yaşamamıza ragmen, ailem ilçede varlıklı ve bilinen ailelerden ama ben koleje gidenlerin yanında kötü hissediyorum mesela Bi yiyecekten bahsediyorlar ve anlayamadığım bir isimdi, sonra bana kuzenim acıyan bir bakışla baktı. Mesela starbucksa gittik (ben ilçede yaşasam da ile gidip içecek alıyorum) ama kuzenim bana bilmiyomuşum gibi muamele yapıyor ve bak şu şöyle böyle diye anlatıyor. Hayır, bişey desem ortam bozulacak diye dinliyip evt diyorum sonra kuzenim orada yaşayanlara (ilçede) üzülüyorum neyseh ben senin arkadaşlarına giyinmeyi ögretirim yazık yaa falan dedi. Çok sinirim bozuldu anneme anlatıp agladım dönünce, peki ya büyüyünce okumak için büyükşehire gittigimde cehalet yaşarsam

Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınız için teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
artık fazla geldi, anneme psikologa gitmek istediğimi söyledim tamam araştırırım dedi, 1 hafta sonra hala gitmek istiyomusun ki dedi yagni zaman geçince unutacağım bir süreç gibi bakıyorlar.
Arkadaş ortamında konuşamamak ve kötü hissetmek?