Ailem için kredi çekmiştim senelerdir ödüyorum ay sonunda kendime hiç birikim yapamıyorum aileme nasıl anlatabilirim bunu?

Aileme araba almak için kredi çekmiştim 36 ay vadeli daha yeni 1 yılı bitti , taksitle ev için eşya almıştım taksitini ödüyorum , kendi kredi kartı borçlarım falan derken ay sonunda elime nerdeyse hiç kalmıyor. Asgari ücretle çalışıyorum ve evlilik çağındayım , hiç birikimim yok. Çünkü parayla zor geçiniyorum elime ay sonunda bişey kalmıyor. üstüne ailem biraz yardım et bize diye daha da para istiyolar. Vermiyorum , çünkü zaten yeterince onlar için borç ödüyorum. Beğendiğim bir şey oluyor kendim için alamayınca zoruma gidiyor artık çünkü eşek gibi çalışıyorum. Tek gün tatilim var onda da doğru düzgün bişey yapamıyorum. Gencim ama yaşlı gibiyim işten çok yoruldum mesela asla işi bırakıyorum borçlar yüzünden. İşi bırakayım 1 ay çalışmam dinlenirim kafası bende hiç olmuyor. Borçlarımla maaşım arasında köprü görevi görüyorum resmen. Aileme bunu defalarca anlattım ve biraz ay sonunda yardım etmelerini istedim ama bizde de yok zaten kira ödüyoruz ev masrafı vs. Diyip her seferinde üste çıkıyolar. Yarın öbür gün evlenmek istesem doğru düzgün çeyizim bile yok. Bu durumda napmam lazım

Ailem için kredi çekmiştim senelerdir ödüyorum ay sonunda kendime hiç birikim yapamıyorum aileme nasıl anlatabilirim bunu?