Merhabalar 25 yaşındayım. Bir özel bir şirkette asgari ücretle çalışıyorum.1 yıldır da nişanlıyım ayrıca. Nasıl oldu ne gitti anlamadım son 2 senede güncel olarak şu an 250-300 k borcum oldu. Kredi kartları ve krediler. Kumar vs oynamadım borsaya falan da para yatırmadım. Sadece bu para yetmedi bana ve harcadım çünkü ailemin de kredilerine her ay en az 8 bin 10-bin arası destek atıyorum. Ama bu sürede de ben açıldım harcamalar vs nişanlım şehir dışında onun yanına falan gittim. Nasıl oldu bu borç emin değilim aileme 10 k gönderdikçe bana 12 k falan kaldı hep onlarla asgarilerini falan kapatmaya çalıştım. Babam bazen 25k-30k ödeme istedi bu ödemelerden haberi olmadığı için bir şekilde onları da nakit avans falan çıkarıp gönderdim. Onlara da bir şey diyemiyorum düğün için aldıkları bilezikden dolayı kredi çektiler. Artık son noktadayım bu ay 2 kredi kartını ve 2 kredimi ödeyemedim. Bankalar sürekli aramaya başladı ne yapacağım bilmiyorum. Nişanlımın ve ailemin benim dışında kimsenin bu borçtan haberi yok. Babam ara ara kaç paran var falan diyip sorup duruyor geçiştiriyorum bir şekilde. Ne yapacağımı şaşırdım bankamı falan kontrol etmek istiyor da göstermiyorum. İşin kötü tarafı bu ay işten ayrılıyorum çünkü tecilim bitti askere gideceğim. Yedek subay çıkarsa diye ümidim vardı oradan aldığım aylık 50-60 k ile borçlarımı kapatırım diye düşünüyordum ancak askerlik de er olarak çıktı 6 ay gideceğim bu 6 ayda borçlarımı nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum bunları düşünmekten. İşyerinden bi 100 k falan tazminat alacağım ancak ailem o parayı da düğün için kullanırız falan diyorlar bu parayla da borçları ödeyemem. Nişanlım öğrenirse benden ayrılır sanırım ailem de zaten bana güvenmiyor bir de üstüne bu kadar borcum olduğunu söylersem herkes benden nefret ederler (ailem, nişanlım , nişanlımın ailesi) kötü bir çocuk değilim alkolum sigaram yok Cluba bara da gitmedim öyle yerlerde de yemedim parayı kumar borsa coin falan zaten hiç bulaşmadım. Sadece harcaya harcaya oldu her şey lütfen bana bir çıkar yol gösterin nişanlımı ve ailemi kaybetmek istemiyorum.
9 gü
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi