merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunum var.. bir süre önce eski sevgilimm yüzündenn bi miktar borcun altına girdik benden habersiz benim paramı çekmişti daha snra bu borcu ödeyebilmek için benim adıma kredi kartı çıkarttırdı bana ben istemedim ama çok üsteledi mecbur kaldım sonra bu kartı bana hiç vermedi nakit çekildi ve kuyumcudan altın alınıp bozduruldu borcu ödedi.. ben bu kadar harcadık sonra öderiz diye düşünürken bu karttan alışverişe başladı baştan aşağı giyinip karşıma geldi kartı istediğimde vermedi kızdı korkuyodum kendisinden zaten psikopattı biraz.. ben karta para yatırdıkça bu harcadı kendiside çalışıyo ama hiç elinde para durmuyo bende öğrenciyim bursu çekip oraya yatırıyorum çünkü ailem öğrenirse kötü olacaktı sonra ben yatırıcam tamam rahat ol dedi ama meğer yatırmamış bu borç eve geldi bizimkiler çok karşılar kart işine inkar ettim felan babam bi kısmını ödedi bende bundan ayrıldım sonra ailesi aradı beni barışın diye bende açtığı borcu söyledim ödeyeceğiz diyip bir daha aramadılar da.. kartı kapattırdım ama borç birikmişti babam bankaya gidip ekstreyi çıkartırmış benim kuyumcular spor ayakkabıları elbiseler yemeler içmeler ben bunları nasıl açıklayacağım ailemin yüzüne nasıl bakacağım şimdi... :'(
Güncellemeler
+1 yıl
kartın bana ait olduğunu itiraf ettim arkadaşlar ve babamm beni affetti.. hiç bişey dememdi korktuğum gibi olmadı... artık yalanım yok çok rahatladım..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer