90 tl'lik insan mıyım? Çok zoruma gidiyor gerçekten annemin yaptığına bakar mısınız?

Arkadaşlar gebeyim Annemle aynı ilçede oturuyoruz annemin komşusu bebek üstleri satıyor annem de ayıp olmasın al dedi uygun satıyor zaten. Herneyse yüz göz oluyoruz diye alayım dedim o gün de annemlere gittiğimde yanıma para almayı unutmuşum komşuya dedim ki ya alacaktım yanımda para yok bir dahaki geldiğimde bakarım dedim o da bak sen sonra verirsin dedi neyse aldım 90 TL tuttu annem benim de yanımda yok olsa vereyim demişti bugün herneyse annemin huyunu biliyorum zaten cimrilik var Veremeyecek bir insan değil aslında bu arada benim de durumum gayet iyi çok şükür herneyse aradan 4.-5 gün geçti Her gün de annemlere gitmiyorum sonuçta gittiğimde verecem annemle telefonda konuşurken kalkıp bana gelince kadının parasını ver dedi utanmadan ya Allah aşkına 90 TL nedir ya o kadar mı değerim var senin için yani o parayı veremiyor musun onu nasıl diline getiriyorsun ki ben zaten senin huyunu bildiğim için asla sana verdirmem ama sen bunun lafını niye yapıyorsun benim gözümde kendini düşünüyorsun o kadar zoruma gitti ki annemden o kadar çok sogudum ki ne arayasm Ne konuşasım geliyor evladına verdigin kıymet bu mu

Güncellemeler
+1 yıl
Günceli
90 tl'lik insan mıyım? Çok zoruma gidiyor gerçekten annemin yaptığına bakar mısınız?