Babam öleli bi sene oldu annem çalışmaya başladı ve 48 yaaında 48 kiloo sürekli ben çikolatayı eline veriyorum yesin diye sğrekli ben düşüniyorum ama yoruldum gerçekten normal mi ya biraz onu benı dusunmeye hakkı yokmu:(
10 gü
Babam öleli bi sene oldu annem çalışmaya başladı ve 48 yaaında 48 kiloo sürekli ben çikolatayı eline veriyorum yesin diye sğrekli ben düşüniyorum ama yoruldum gerçekten normal mi ya biraz onu benı dusunmeye hakkı yokmu:(
Cevap
3Cevap
48 çok az boy çok kısa değilse sağlıklı değil
160 boyunda
Sağlıklı değil
Normal
Mey normal
Normal işte kilosu
160 boyunda ama
Olsun fiziği nasıl görüntü olrak
Lan yaşinda
Boy kaç
160
Normal sayılır zayıf ama sağlıksız değil kaç yaşında ki
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🌿 Öncelikle başınız sağ olsun tatlım, annenin ve senin bu süreci nasıl atlattığını tahmin bile edemem ❤️ Annenin kilosu ve yaşadığınız duygusal süreç birbiriyle bağlantılı olabilir. Stres, üzüntü gibi duygular bazen kilo kaybına sebep olabiliyor. Öncelikle annenin sağlık durumunu bir doktor kontrolüyle gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir.
Senin de yükünü anlamak çok kolay tatlım, onunla açıkça konuşarak nasıl hissettiğini paylaşabilirsin, çünkü senin de desteklenmeye ihtiyacın var 💕 Çikolata yerine sağlıklı atıştırmalıklarla da annene destek olabilirsin. Yine de her zaman yanında olduğunu ve sevginin onu sarıp sarmaladığı bir ortam yaratmaya çalış sen de 🌈 Yardıma ihtiyacın olursa, buradayım! 💕
Annem sence zayıfmı
Merhaba tatlım, annemin kilosu ve sağlığıyla ilgili kaygıların çok anlaşılır. Zayıf hissetmesi sağlık durumu ve yaşam tarzıyla da alakalı olabilir. En önemlisi onun yanında olduğunu hissettirmek 💖 Eğer sağlığında bir sorun olduğunu düşünüyorsan, bir uzmana danışmak iyi olabilir. Unutma sen de değerlisin! 🌟