Kız ve erkek böyle olmamalı gençlik kirleniyor haksız miyim?

Kızım var 16 yaşında erkek kankalariyla cok sarmas dolaş gizlice takip ediyorum odada kilitli cezalı gördüklerimden sonra ona bağırdım sen kızsin kız erkek eşit reşit değildir oda bana bağırdı kız ve erkek eşit resittir ya siz büyükler ne kadar iğrenç cahil hayatı bu kadar zorlastiran ızdirapsiniz diye Telbiyesiz diye tokat attm çığlık attı yeter yeter diye bizi rezil etti komşular geliyordu kız ve erkek eşit resittir rahatsızlik taciz olmadigi sürece bedenlerinde heryeri degebilir gidebilir bütünüz yaşayabiliriz herşeyi evrenin mucizelerindeyiz diye bağırarak söyledi yeter diye bağırdı odada cezalı hicbiryere göndermicem erkek kankasiyla burunların dibinde sarmas dolas sacma sapan mizah yapıp sakalasiyor bide omuzuna sırtına atıyor deve güreşi gibi birbirini devirip el kol şakaları yapıyor kızımı takip ettiğimde kizim erkege poposuna vurdu gülüştüler ben artık sınırlarımı aştı oda kızımın belini kolundan tutup cekti ordan oraya iteleme oda onu vuruyor çok yapışık sarmaşık yeni nesil çocuklar çok igrenclesmeye saygisizlasmay başladı hersey nolmal oldu doğru degilmi yani haklı olarak...
Kız ve erkek böyle olmamalı gençlik kirleniyor haksız miyim?