Kızım var 16 yaşında erkek kankalariyla cok sarmas dolaş gizlice takip ediyorum odada kilitli cezalı gördüklerimden sonra ona bağırdım sen kızsin kız erkek eşit reşit değildir oda bana bağırdı kız ve erkek eşit resittir ya siz büyükler ne kadar iğrenç cahil hayatı bu kadar zorlastiran ızdirapsiniz diye Telbiyesiz diye tokat attm çığlık attı yeter yeter diye bizi rezil etti komşular geliyordu kız ve erkek eşit resittir rahatsızlik taciz olmadigi sürece bedenlerinde heryeri degebilir gidebilir bütünüz yaşayabiliriz herşeyi evrenin mucizelerindeyiz diye bağırarak söyledi yeter diye bağırdı odada cezalı hicbiryere göndermicem erkek kankasiyla burunların dibinde sarmas dolas sacma sapan mizah yapıp sakalasiyor bide omuzuna sırtına atıyor deve güreşi gibi birbirini devirip el kol şakaları yapıyor kızımı takip ettiğimde kizim erkege poposuna vurdu gülüştüler ben artık sınırlarımı aştı oda kızımın belini kolundan tutup cekti ordan oraya iteleme oda onu vuruyor çok yapışık sarmaşık yeni nesil çocuklar çok igrenclesmeye saygisizlasmay başladı hersey nolmal oldu doğru degilmi yani haklı olarak...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaçmalık ve geri kafalılık eski dönemden kalma düşüncelerinizi hala geliştiremediniz mi kız zaten bu düşünceleriniz yüzünden böyle davranıyor kızı sıkmasanız sen özgür birisin ben sana güveniyorum deseniz o çocuk yanlış bisey yapmaz o çocuk ergenlik döneminde su an yaptığınız her hareket ona batar odaya kilitlemeniz de ayrı bi ironi çocuk yanlış bisey yapmamış bütün kızların erkek arkadaşı var bu gayet normal aralarında geçen şakalaşmaları fazla ciddiye almıssınız çocuğun psikolojik sağlığı için rahat bırakın kızı
023 Yorumla- +1 yıl
Sarmaş dolas birbirlerine yapışık olmasi kanka olması bu nolmal mi iğrenç bir ahlak bozucu
- +1 yıl
Gayet normal her şeyi bu kadar abartmayın ya o el kol sakası dediklerinizi her genç yapıyor büyütmeyin
- +1 yıl
Popo vurması veya sırtına omuzuna olması bu bir ahlaksızlık değilmi hersey nolmal hersey eşit ahlak gidiyor
- +1 yıl
Tamam abicim en ahlaklı sensin kesin bu namus bekçiliğini
- +1 yıl
Nolmal diyorsun yani
- +1 yıl
Evet gayet normal
- +1 yıl
Kızım hep hayatı kolay olarak görüyor yok her şey bürünmüş yok insan yanlış seciyor hepimiz yasiyoz eğleniyoz bütünlesiyoz duygular yasiyoz oluyoz ben her şey öyle değil diyom senin için hayat evren ne
- +1 yıl
hanfendi, çocuklar birbirlerinin poposuna vuruyorlarmış okudunuz mu bilmem. ayıp denen bir şey vardır bunun neresi hoş görülebilir Allah aşkına. diğer her şey tamam neyse desen de bu hiç hoş değil. sevgililer dahi ulu orta yapmıyor bunu insan çocuk da olsa sınırını bilmeli ki bu yaşadığı yaşantı onu toplum içinde yaşayacak bir yetişkin haline getirecek. benim de gelecek nesilden pek umudum olduğu söylenemez. ayrıca adam haklı, arada kızına göz kulak olmalı. belki allah korusun kıza kötü bir şey yapmaya kalksalar? ebeveyn olmak bunu gerektirir. her şeye susulup izin verilmez. Gerekirse de çocuğa terbiye verilir.
- +1 yıl
Haklısın hanimefendi ben erkeklerle arkadaş olmasını istemiyom
- +1 yıl
benim görüşüm elbette erkeklerle arkadaş olacak çevresinde okulda vs sadece kızlar yok sonuçta ve demek istediğim sevgili olarak da değil bu erkek arkadaş lafı her yere gider normal arkadaş da sevgili de oluyor ama sınırı olmalı ne olursa olsun
- +1 yıl
Ben hiç kızımla olmalarını istemiyom hanfendi evden okula kizimi boynuna atiyorlar konuşuyorlar falan sinirim bozuluyor
- +1 yıl
@BlacKandRedD sevgili olamaz mı?
- +1 yıl
siz öyle birden görünce sinirleriniz çok bozulmuş olmalı şimdi gençlik öyle eski filmlerdeki havalı zengin çocukları gibi takılmaya bayılıyorlar
- +1 yıl
Abi sen abartıyorsun çocuk o daha
- +1 yıl
sevgilisi dediğin kardeş nasıl olacak çocuk bunlar ancak belli bir sınırda olmalı bence olursa da mesela aile gözetiminde olmalılar
- +1 yıl
Ne gıbı belli sinir
- +1 yıl
Aynen yaaa
- +1 yıl
abicim bak bu gençlik böyle şimdi, birden öyle beklenmedik şakalı makalı görünce senin tepenin tası atmış güzelce konuş kızınla biliyorum ki anlar seni
- +1 yıl
Bu artik ahlak dışı burası böyle dünya okulunda evinde olucak işi olucak calisicak sonra böyle olucez ahlaksizlik yani
- +1 yıl
Anlamıyor ve bunalima girdi
- +1 yıl
sakın fazla üzerine gitme özellikle şu sıralar, ben de gençtim arkadaşlarım elbette oldu de, yani olmuştur heralde illaki değilmi tamam kızlarla şakalaşmamış olabilirsin anlıyorum ama bunu kendi hayatından örnekler vererek anlatırsan hem o seni anlar sen de onu böylece çözülür mesele bu kadar
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum şiddetle olmaz bu işler
- +1 yıl
herkes eşit resittir siz cahil fesatlarsınız kötüler var diye hayatı yasayamicakmiyiz cinsiyetler niye var ozaman felsefe insani psikolojisine girdi uzuntuden ateşi çıktı doktor söyledi Biktm ben bu çocuklardan valla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de 18 yaşındayım hemen hemen babam yasındasın. Yazdıklarında bazı yerlerde haklısın abi ama bazı yerlerde haksızsın. Kızını takip etme belli oluyor bence ya da vurman falan hiç olmamış. Tabiki erkek arkadaşı olacak ama arasında bir mesafe olmalı. Devir cidden kötü arkadaş ortamından kötü etkiliyor bence.
07 Yorumla- +1 yıl
Erkek kankalariyla cok samimi sarmaş dolaş devir nereye gidiyor ahlak gidiyor ben istemiyorum dışarı cikmasini
- +1 yıl
Alkol falan da alıyor mu nerde yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
Sen baskı kurarak kızının daha da kötü yola sapmasına neden olursun
- +1 yıl
Yok hiç kullanmaz sigara bisi kahvaltıni yapar bizimle ben dışarı çıkıyorum der erkek kankasiyla kiz falan sarmas dolaş omuz omuzu yürüyorlar yapisik konuşuyorlar dolaniyorlar vakit geçiriyorlar saat 6 gibi geliyor bizimle de vakit geçiriyor telefonda sosyal medyada takılıyor sanal arkadaş felan ama telefonunu el. koydm sosyal medyasını sildm kiz ve erkek dolasmamali beraber olmamalı otursn evinde daha ne istiyorlarsa
- +1 yıl
Evet ama sarmaş dolas çok arkadaş bu kötü iğrenç
- +1 yıl
Abi yanlış yapıyorsun böyle yaparak engellediğin şeyleri bir şey sanacak. Sen hep başında olmayacaksın üniversiteye gidince daha da fazlasını yapar. Bu kadar sıkmadan yapmalısın. Al karşısına düzgünce anlat erkeğin niyeti böyle böyle olur sarmaş dolaş gezme diye. Telefonunu falan ver sosyal medyasına girsin. Sen koruduğunu zannediyorsun ama o yaşlarda ne yapacağını bilemezsin bu kadar baskı yapma. Ben sana hak veriyorum erkeklerle fazla samimi olmaması gerekiyor ama sen böyle engelledikce seni kötü birisi bilecek. Bak burdaki birçok kız bile 18 -19 yaşında 25-35 yaşındaki adamlarla ilişki yasıyor bunun sebebi bu işte. Aile zamanında çok baskı yapıyor
- +1 yıl
Haklısın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılBence suç sizde çocuga ilgi sevgi şevkat vermezsen surekli neyi nasıl yapağını söylersen baskı kurarsan böyle olur benim babam hiçbir zaman nereye gideceğime kimle arkadaşlik kuracağıma ne giyeceğime karışmadı hiçbir konuda bende asla oyle biri olmadım ne alkol sigara kullandim ne sevgilim oldu nede oyle çok acık sacık giyindim yani sizden kaynakli bu sorun
08 Yorumla- +1 yıl
Erkek kankalariyla böyle sarmaş dolaş olmasini istemiyom bu nolmalmi
- +1 yıl
Normal değil de diyorum ya kız erkek normal arkadaş olabilir ama sizinkiler çok baski uyguladığınızdan dolayı sapıtmış bana babam hicbir zaman boyle bir söz soylemedi karısmadı ben 16 yaşindayken lisedeyken bizim butun sınıfi falan yemege goturdu kaç kez kızlarla konuş erkelerle konuşma vs diye saçma baskılar kurmadı bende onu üzecek hoşuna gitmeyen hicbir sey yapmadım sarıldığim bile olmadi ya da oyle yakın oturduğum el kol koyduğum kimse olmadı sizin çocuklar baskıdan dolayı böyle olmuş
- +1 yıl
Çok sarmas dolas kızımın omuzuna atiyorlar boynunu böyle sakalastiklari oluyo benim sinirlerm bozuluyor
- +1 yıl
Diyorum ki siz yeterince ilgilenmemişsiniz demekki oda oyle yanlış şeyler yapıyor şuanda da yanlış yapıyorsunuz o çocuk ilerde maddi baģimlısi olur çıkar hangi çağdayız zorbalıkla hiçbir şey çözülmez daha kötu olacak siz onu üzdunuz oda sizi uzecek her şeyi yapabilir
- +1 yıl
Ben cok ilgileniyom herseyine kosuym bakiyom yeni nesil şımarık olmuş
- +1 yıl
Doverek mi ilgileniyorsunuz sevgi şevkat lazım uç kurus vermekle evlat yetiştirilmez
- +1 yıl
Oda saygısızlık yapti
- +1 yıl
Yaptığı yanlış ama çocuk o daha ılımlı anlayışlı yaklaşmazsanız daha fazlasıni yapar ben çevrenden biliyorum arkadaşlarım vardi aileleri çok baskıcıydı her yola gittiler bizimkiler hiçbir şeye karışmaz baskı yapmaz ben hiçbir zaman onların yaptıklarını yapmadım uygun bir dille anlatın gerekirse psikolağa götürün ama böyle yapmaya devam ederseniz sonra hiç engel olamazsınız şu an 16 yasinda gucu buna yetiyormuş bunu yapmıs 26 olduğunda daha farklı olur yani üzulursunuz sizin için soyluyorum yaptığinız yanlıs bunun bedelini size ödetir
Evet
Kızın haklı
Zorla olmaz bu işler
Sen annesiysen mutlu ol yeter demen gerek
Bazı ailelerin hata ediyorsunuz
Sırf bu reşitlik yüzünden bırak ona göre reşit olsun
Gerçekten aileler hata ediyorsunuz015 Yorumla- +1 yıl
Nesi haklı erkeklerle sarmaş dolaş yürümesi el kol saka felan dogrumu nesi doğru saygısızlık ahlak igrencligo
- +1 yıl
O eskidendi
Sen kızını illa bir şeye zorlarsan sana saygısızlık etmekte haklıdır kusura bakmayın
Zorla güzellik olmaz
Kızın dahi olsa evladın dahi olsa
Bırak mutluluğunu yaşasın
Hata ediyorsunuz babacım hata
Olmaz zorla olmaz döverek olmaz ulan kendi evladın sırf erkekle dolaşıyor vesaire reşit diyor diye tokat atıyorsunuz
Olmaz yanlış yaptığınız
Allah size evlat vermiş dövün diye değil ne istiyorsa onu yapsın hesabı Allah sorar siz değil - +1 yıl
Istek attm mesaj atarmsn
- +1 yıl
Erkek kankalariyla yapisik sarmas dolas el kol şakaları sakasina poosuna vurdu oda beline böyle kollarını tuttup salliyorlar vs bu çok ayıp ahlak gidiyor sarmaş dolaş arkadaş olmalarını istemiyom igrenclikten beter oluyor bu hiç nolmal degil
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok
Karşı gelmeye kalksan kalbi kırılır daha çok kötü olur
Sen babaysan kızının mutluluğunu düşün
Neden amerikadakiler bizden çok mutlu onlarda serbest yani istediği ile fingirdeşebilirsin taciz olmadığı sürece yani kişi isterse birbirlerini problem yoktur
Zorlamak evladını kaybettirebilir
Tıpkı bu aile baskısı yüzünden kızın intihar etmesi gibi aileler zamanın da çok hata etti yine ediyor döverek vesaire olmaz kızın ruhu öyledir özgür ruhu vardır bilemem herkes aynı değil bir zindan da kilit gibi kalmaktan ise özgürlüğü ediyordur - +1 yıl
Kızım hep hayatı kolay olarak görüyor yok her şey bürünmüş yok insan yanlış seciyor hepimiz yasiyoz eğleniyoz bütünlesiyoz duygular yasiyoz oluyoz ben her şey öyle değil diyom senin için hayat evren ne
- +1 yıl
He diyorsunki siddetten kotulukten korunuruz insan özgür sınırsız herseyde öyle mi
- +1 yıl
Evet
Kimseye vesaire zararımız olmadığı sürece istediğinizi yapmakta özgür olmaktan bahsediyorum
Yoksa böyle zorla şiddetle anlamasını sağlamak intihara sürükler Hesabını sen sormayacaksın Allah soracak
Çok takmayın bunları bırak ne oluyorsa olsun sadece kızını koru arkasında ol mutlu olması yeterli
Mutluluk yoksa hayat boş
Kim ne ile mutlu oluyorsa öyle olacak
Önemli olan mutluluk
Eskisi gibi değil dünya yapacak bir şey yok
Her şey değişti zorla olmamalı güzellikle anlat olmadı illa öyle diyorsa ruhu öyle yapacak bir şey yok - +1 yıl
Size düşen ne olursa olsun arkasında olmak ona destek olmak
Gerisi Allah'ın işi
Allah sana evlat vermiş sırf prn yıldızı olsa bile dövmen anlamına gelmiyor erkek arkadaşıyla sevişiyor diye erkeklerle dolaşıyor diye dövmen anlamına gelmiyor Allah'a inanıyorsanız zaten bu kadar basit
Allah soracak sonuçta hesabı
Sana evlat verdiyse şiddet uygulayasın dediklerini yapmadı diye dövemezsin gibi - +1 yıl
Kızım benden sonra psikoloji bunalima girdi uzuntuden ateşi çıktı doktor demişti yazdıklarını okudum günlüğüne Allahi sevmiyom eziyetten hoşlanıyor hayat ne nedir evren ne bizden önce onlar varmıydi insan olmasa ne olurdu felan sana gore hayat ne ve hayat felsefen ne
- +1 yıl
Vay gezelim eglenelim sınırsız özgür sevgi yasayalim kafamiza göre vay be
Kızmak yerine yapici şekilde yaklasirsan daha dikkatli olur
013 Yorumla- +1 yıl
Ben istemiyom erkeklerle sarmas dolaş
- +1 yıl
Anlattim anlamıyor siz büyükler igrenc kafese kalmis birisniz ne bu mutsuzluk kısıtlama cinsiyet esit ne var bunda diyor ve çok bunalıma depresyona giriyor bana da annesini de düşmanı gibi yuzumuzu bakmıyor konusmuyor odaya kapaniyor
- +1 yıl
Bizim zamanımız böyle değildi babamizdan anamizdan korkardik konussak acsak birak tokati sulu sopayi yerdik eskiden çocuklar hanım evladiydi
- +1 yıl
Ben hiçbir erkeklerle arkadaş olmasını istemiyom sarmas dolaş el kol sakalarina falan sinir oluyorum
- +1 yıl
Ama yakın sarmas dolaş olmalarını istemiyom
- +1 yıl
Yeni nesile hicbirsey yaranilmiyor
- +1 yıl
Of ben hayattan biktm
+1 yılZ kuşağı ve devamı iğrenç bak kardeş burdakilere her konuşmaya cinsellik düşünüyorlar maalesef , neslimiz büyük bir uçurum önünde ne yapsak o batak tan kurtulamicaz
014 Yorumla- +1 yıl
Evet ben eve kapattm hic istemiyom erkeklerle arkadaş olması
- +1 yıl
Kardes eve kapatmak onla aranda duvar örmeye yarar ancak yapacağın şey erkeklerin dünyası ile kızların dünyasının farklı olduğunu anlat senin onu herkesten daha çok sevdiğini onun basına en ufak kötü bir şey de kendisi için çok kötü olacağını anlat şu anki dünyada kimsenin iyimser olmadığını söyle
- +1 yıl
Anlamiyor siz fesat mutsuz cahillersiniz ne yani dolastiksa sakamiz seyimiz olduysa cinsellik ureme parçası bu kdr fesat bakmayn ne alaka karakteri karaktersiz farkli taciz olmadigi rahatsiz olmadığı surece heryerimiz değer sakalasir egleniirz hepiniz den nefret ediyorum dedi odadan cikmadi bagiriyrm babaya anneye yapılmaz bak inadına tek cevap veriyor susuyor konuşmuyor yüzümüzü bakmıyor odada bütün gun
- +1 yıl
Bilmiyorlar hiç birsey bak 23 24 25 yaşındakileri burdaki konuşmalara bakarsan bunların neden böyle olduklarını hatta daha kotuseyler yaşayacaklarınin tahmin bile etmene gerek yok, erkeklerden daha açık oldular her nekadar ub beş çakal çakallık yapsada kızların bukadar olmasıda maalesef gelecek için oldukça kötü
- +1 yıl
Kızım çok isyankar psikolojisi bozuk ya bu nasıl hayat lan niye yasiyoz hersey kisitlayici niye cinsiyet var ozaman diyip kendisine zarar veriyor ben napcagimi bilmiyom kizim hayati kabullenemiyor
- +1 yıl
Birgun yenge hanım yemek yapsın ama çiğ olarak masaya getirsin
- +1 yıl
Ne alaka çiğköfte 😂
- +1 yıl
Işte sen bu çiğ olan yemek gibisin herseyin bir vakti zamanı var yeri var günü var hayvanlarda dahi bunun bir zamanı var de biz insanız bak şu an 16 yaşındasın biz olmasak dışarıda yaşayamaz barınamazsin herseyin bir düzeni var
- +1 yıl
Kardeşim çok iyi örnekleme yaptn helal olsn
- +1 yıl
Eywallah kardeş
- +1 yıl
Ama kızım bizimle konusmuyor ne olsa yiyo gidiyo odaya
- +1 yıl
Vallahi ne deyim kardeş Allah sabır versin
- +1 yıl
Saol kardeşim
- +1 yıl
Eywallah ergen kardeş ergen bu dönemde bunlar normal dikkat etmek lazım
ovv daha neler işin zor abi
01 Yorumla- +1 yıl
Istemiyom erkeklerle gezinmesini arkadaş olmasini
+1 yılDayi senin bu uygulamada ne isin var yaa
05 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi ergen kafalidan fikir istiyor olabilirmi beyin özürlüsü
- +1 yıl
Sana ne oluyor kus beyinli mk
- +1 yıl
Ben bu igrenc siteye silicem kızım var burada nisim var sadece soruyu sordum sonra silicem
- +1 yıl
Bakma kardeş bu gibilerin zekası ancak sevismek için erkek aramaya yariyor
- +1 yıl
Gerçekten ya çocuklarımız bozuluyor sonra
- Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın kardeşim gidişat kötü
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim cezalı odada
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun bu devirde evlat büyütmek çok zor
- +1 yıl
Saol istemiyorum erkeklerle konuşması arkadaş olmasını odada cezalı
- +1 yıl
İyi yapmışsın
- +1 yıl
Evet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında