insanları ahlaklı ahlaksız diye sınıflandırmak bence kimsenin üstüne vazife değil herkesin kendi penceresi başka niye ahlaksız olmuş oluyor gençler oyun oynadılar diye tamamını izleyemiyorum fakat bunda ahlaksız denilebilecek ne var?
Kaybetti ve ailelerde başlarında durmuyor mesela bir baba çocuğunu egiteyim değil de nerde bibkari dusurebilirim diye uğraşıyor açıkçası evlilik ve çocuğa çok uzaklastim
Burada uzun esek oynuyor degilde grup seks bile yapiyor olsalardi ben buna ahlaksizlik demezdim. Benim ahlak anlayisim cok farkli. Ahlaksizlik milletin hakkini yemek, emegini somurmektir. Calmak, cirpmaktir misal. Cinsellik ahlaksizlik degildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
insanları ahlaklı ahlaksız diye sınıflandırmak bence kimsenin üstüne vazife değil herkesin kendi penceresi başka niye ahlaksız olmuş oluyor gençler oyun oynadılar diye tamamını izleyemiyorum fakat bunda ahlaksız denilebilecek ne var?
İzle o zaman uygun olunca..
Tamam canım
Kaybetti ve ailelerde başlarında durmuyor mesela bir baba çocuğunu egiteyim değil de nerde bibkari dusurebilirim diye uğraşıyor açıkçası evlilik ve çocuğa çok uzaklastim
Böyle bir video atılacak Türkiye'de ve 5 yıldır sadece 14 yorum 29 bin görüntüleme alacak. Bunu herkes yer doğru ama yemeyenler elbet vardır.
Neden garip geldi ki sana
800 bin izleme almış
https://www.youtube.com/watch?v=YOTA65F3vMs
Gençliğin ahlakı beni ilgilendirmiyor ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar
sen bu kadarcık şeye ahlaksızlık diyorsan mağrada falan yaşıyorsun herhalde.
Oturan oturana masallah
Aynen :D
50 yaş üzeri boomer argümanı
şimdi ne halde kim bilir
Halleri ortada
la bunlar bişe değil neler neler yapıyoz
Bana çok garip geldi
Dünyanın en saçma oyunu
Senin kadar değil
Hayır hepsi değil
Bu videoda bir ahlaksızlık göremiyorum
Erkeklerin sırtına biniliyor
ee oyun oynuyorlar işte. ne var bunda?
Başardılar. Gençliği bozdular
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor :D
Ben videoda ahlaksiz birsey goremedim
Bir daha izle o zaman
Cinsellik gibi dogal birseyi neden ahlaksizlik olarak siniflandirip, tabulastiriyorsunuz merak ediyorum...
Burada uzun esek oynuyor degilde grup seks bile yapiyor olsalardi ben buna ahlaksizlik demezdim. Benim ahlak anlayisim cok farkli.
Ahlaksizlik milletin hakkini yemek, emegini somurmektir. Calmak, cirpmaktir misal.
Cinsellik ahlaksizlik degildir.
Hepsi ahlaksızlıktır
Sorun senin beyninde. Dogdugundan beri bazi kulturel tabularla beynini yikamislar.
Erkeklerin sırtına binilmesi normal bir şey mi sence?
Evet normal
çoktan bozuldu
Kaldı mı ki
Ahir zaman
Çoktan maalesef
Tiplerini s.
Git gide evet