Sorun gerçekten ben miyim?

Evet umarım iyisinizdir. Ben pek iyi değilim, başımdan çok talihsiz olaylar geçti çünkü. Ben insanları memnun etmeyi çok severim; hayır da diyemiyorum. Yanlış şeylere; dalga geçilmeyecek şeylere de evet evet dediğim için, başıma çok kötü olaylar geldi. Benim E kişisi bir arkadaşım var; her şeyle dalga geçmeyi çok sever. Doğru ya da yanlış; sınırı yoktur. Bu kız benim yakın arkadaşımın da problemleri ile dalga geçiyordu bende evet falan diyordum, sonra kız telefonumu alınca mesajlarımı okumuş, konuştuğumuz kötü her şeyi görmüş. Benden o an soğuduğunu ama üzülmemem için söylemediğini söyledi. Ama şöyle bir durumda var, beni kullanan bir arkadaşım yüzünden ondan uzaklaşınca 'boş ver zaten böyle bir durum vardı.' gibisinden demiş ve tüm sınıf bilen herkes benden soğudu. Ne yapmalıyım sizce? Oyuna oyunla mı karşılık vermeliyim yoksa sınıf değişikliği mi mantıklı? En iyi sınıf bizimdi ama maalesef.. Diğer dalga geçen arkadaşımda benimle sohbeti bırakmaya başladı. Çok korkuyorum ve arkadaşsız, dostsuz kaldım. Çok sosyalim bu yüzden birden yalnız kalınca depresyona girdim gibi bir şey oldu çünkü herkes benden uzaklaştı. Hata bende diye düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım?

Sorun gerçekten ben miyim?