Ya telefonu araştırmadan alıp bide kötülüyorlar mı gıcık oluyorum
Bunu yapan Bi arkadaşım ben değilim ki benim telefonumu yerin dibine sokuyor o arkadaş
Ya telefonu araştırmadan alıp bide kötülüyorlar mı gıcık oluyorum
Bunu yapan Bi arkadaşım ben değilim ki benim telefonumu yerin dibine sokuyor o arkadaş
Bir nevi üstünlük egosu şımarık davranmak daha iyisine sahip olduğuna inandırmak
Umursamaz olun taviz vermeyin gülüp geçin siz onu ciddiye alırsanız o buna devam edecektir
Amam dedim içimden
İç dış fark etmez umursamaz olun zaten siz bu şekilde umursamaz olursanız oda zaten uğraşmayı bırakır ama ciddiye alırsanız baskı devam eder he de geç
Samsung glaxy a 11 kullanıyorum bana gelmiş ay senin telefonun kasıyor dedi
Aklı ile üstünlük sağlamak yerine elindeki şeyler ile baskın olmaya çalışıyor ise zaten kaybeden taraf o
Cihaz ne kıyafet ne paran ne markan ne değil
Huzurun ne derdin ne tebessüm etmene sebep ne gülüşüne sebep ne dostluk ne arkadaşlik ne bunlara cevap verebilecek birileri olsun
Yoksa her konuda herkes zaten yarış içinde bunun içinde kendini yorma değmez
Cansın
Estağfurullah sadece amaç sizi gereksiz üzüntü sıkıntı takintidan çekip almak saygılar sunarım
Cevap
2Cevap
Ah öyle hissedip düşünebilir marka savunucusu değilseniz memnunsanız keyfinize bakın niye takıldınız bu kadar...
Samsung glaxy a 11 kullanıyorum bana gelmiş ay senin telefonun kasıyor dedi
Markası ne ve üzülme kıskançlıktan olabilir benim telefon hakkında da aynı şeyleri söylüyorlar
Samsung glaxy a 11 kullanıyorum
Anlamadkm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?