2023 seçimleri için bi teşekkür alırmıyım?

Neden teşekkür etmeniz gerektiğini hemen anlatıyorum dikkatlice okuyunuz...

Ben elektrik mühendisliği okudum şu an isvicrede fabrikada elektrik teknisyeni olarak çalışıyorum. Ben Nasıran aşiretindenim. Biliyorsunuz ki aşiretler hep akp'li konuya giriyorum.

Amcam aradı gelsene turkiyeye ne b*k yiyo oralarda falan dedi bende orada 3 kurusa sıkış tepiş hayat yaşayacağıma burada paşalar gibi yaşarım daha iyi dedi sonra ekonomiye geldi. Aradaki inanılmaz farkları saydım bana Her dediğim şeyde "Alma, giyme, içme, gezme, kullanma" gibi kelimelerle savuşturdu. En son can yerinden vurdum.

Amca sen çalışıyorsun aylık kaç gram altın ediyor dedim. 8 gram ediyor dedi. Bende 74 gram altın alabiliyorum dedim. Sonra biraz sessizlik oldu 😂 ben 25 amcam 59 yaşında. Düşündü sonra telefonu kapadık. Aşiret liderleriyle benimle arasında geçen konuları konuşmuş. Sonra

Her ay akpden bi vekil gelir bizim aşiretin lideriyle konuşurdu bizim liderler vekili davet etmemiş 🤣 bundan sonra gelmenize lüzum yok demiş. şu an aldığım habere göre seneye kime oy vereceğiz diye düşünüyorlarmış. Eğer ve muhtemelen akpden çıkarsa bizim aşiret en az 600.000 oy akpden başka partilere kayar! 😂😂😂

Bu mutlu haberi okuyunca umarım mutlu olmussunuzdur Bern kentinden hepinize sevgiler 👋 Allaha ısmarladık...