Gündem 2023 seçimlerinde gerekeni yapacak mısınız? meçhulbestekar Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimlerinde gerekeni yapın dedi. Yapacak mısınız? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2023 seçimlerinde gerekeni yapacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cumhurbaşkanına oy vermeyerek gerekeni yapmış olacgm 0 2 Yorumla meçhulbestekar +1 yıl Aferin sana işte cesaret işte feraset işte hakiki milli insan. rabia işaretine de hakim olman lazım Yorumla seyda028 +1 yıl İşarete de başka biseye de ihtiyacm yk yapacagm şeyi dedim Yorumla
Yalnizkalpler4520 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Neye göre kime göre 0 1 Yorumla meçhulbestekar +1 yıl knka artık koskoca ülke Cumhurbaşkanı demiş lafını dinlemeyecek misin. ben dinleyeceğim çok mantıklı konuşmuş her zamanki gibi.. Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oy yerine başka bir şey verecem bunlara. 0 1 Yorumla meçhulbestekar +1 yıl 😃 ulan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akp kazanacak yine 0 3 Yorumla meçhulbestekar +1 yıl Evet asrimiz partisi dünyada bu kadar adil yönetilen bir parti yok. liyakat konusunda bütün dünyaya ders verir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav hehe 20 yıldır ortada durum. Yorumla meçhulbestekar +1 yıl Knka sansür yasası geldi haberin var mı 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cumhurbaşkanına oy vermeyerek gerekeni yapmış olacgm
Aferin sana işte cesaret işte feraset işte hakiki milli insan. rabia işaretine de hakim olman lazım
İşarete de başka biseye de ihtiyacm yk yapacagm şeyi dedim
Evet, yapacağım tabiki..
Neye göre kime göre
knka artık koskoca ülke Cumhurbaşkanı demiş lafını dinlemeyecek misin. ben dinleyeceğim çok mantıklı konuşmuş her zamanki gibi..
Oy yerine başka bir şey verecem bunlara.
😃 ulan
Akp kazanacak yine
Evet asrimiz partisi dünyada bu kadar adil yönetilen bir parti yok. liyakat konusunda bütün dünyaya ders verir
Yav hehe 20 yıldır ortada durum.
Knka sansür yasası geldi haberin var mı 😀