Yorumda yapabilirsiniz
Ak Parti & MHP & YRP & Hüdapar
CHP & İYİ & DEVA & SAADET & GELECEK & DP
HDP
MEMLEKET P.
ZAFER P.
Oy Kullanmayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yorumda yapabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yrp henüz katılmadı. Akape %1 için lgbt derneklerini kapatmayacağı gibi, 6284 yasasını da kaldırmaz
En başından beri söyledim YRP Cumhur'a katılacak
Şartlarını kabul ederse katılır
Eder eder %4 min oyu var kaybetmek istemez
Kabul edeceği şartlarla daha fazla oy kaybeder. İstanbul sözleşmesinden çıktı diye yemediği papara kalmadı, 6284'ü kaldırıp süresiz nafakayı iptal etme girişimleri büyük olay yaratır
şu saatten sonra geri dönüş olmaz
Yarın ak gôt kara gôt belli olur
Kılçdaroğlu aday olcak dedim oldu
Meral masayı dağıtır dedim oldu
YRP Cumhurla yürür dedim olcak
Ak Parti alır dedim bakalım..
İlk ikisini ve sonuncusunu biz de söylüyoruz 6'lı masa kurulduğundan beri. Atatürk mezarından kalkıp gelse Kemal adaylığı kimseye bırakmayacaktı, Meral ise onun adaylığını kabul etmeyip Ekrem'i Mansur'u yanına çekmeye çalışacaktı. Fakat Erbakan'ın hali hazırda akapeye girebilme şansı vardı zaten, ne tamam gidip parti kurdu? Akıl karı değil
YRP Yıllardır parti hazırlığı yapıyor. Erbakan Vakfı adı altında sağlamda altyapıları var. Muhafazakar oyları Ak Parti kaybetsede YRP toplayıp geri getirecek. Saadetin oylarının %50 sini de aldı zaten
Ben de onu diyorum, hali hazırda 250 binin üstünde üyesi şimdiden varken, akapeden kayan oyları toplarken, alternatif olurken, ne diye ittifak olsun? Mantıkta tezahürü yok. Derdi koltuk olsa gider akapede siyaset yapardı, seve seve alır danışman yapardı Tayyip onu
Eskiden ona ihtiyaç yoktu şu an Perinçek e bile ihtiyaç var
Tayyip açısından demiyorum Fatih açısından diyorum, yazdıklarımı tekrar oku
Fatih Erbakan için diyorum bende zamanında ona gel gel denmedi. Şimdi deniyor oda biliyor tek başına bir şey yapamayacağını gücü topladı şu anda da o gücü kullanıyor.
Tutarsız ve alakasız konuşuyorsun. Neyse hayırlı işler sana
Kalbimden geçen memleket partisiydi. Ama oy bolmemek adına millet ittifakı
mantıklı
ilginç
video kullanılmıyor hatası var
HDPKK, 6lı masanın yancısı değil mi? Neden ayırdın?
İnceye ve memleket partisine vermeyi istiyordum ancak kazanma ihtimalleri dusuk yani mecburen millet ittifakı.
İlk üç seçenek ve Zafer Partisi teröristtir. Oylar Muharrem İnce'ye!
hayırlısı
Saray yanaşması olduğu söyleniyordu ama o inkâr ediyordu baykalın cenaze töreninde bu ispatlandı.
https://m.youtube.com/watch?v=LgTGQYLsyPo
Hizbullahçılara vermeyeceğim kesin
O nasıl oldu bende anlamadım. PKK'lı deyip dışlanılan HDP Hizbullahçı Hüdapar Partner
Baktılar kaybediyorlar bunlardan her şey beklenir. Asıl mhpnin davranışı ne olacak o önemli. Bağımsız kürdistan diye bağıran kişilerle aynı ittifakta olmak nasıl bir duygu olacak
Siyaset umrumda değil ben normal şartlarda Ak Parti'ye oy verme ihtimali olan biriydim. Ancak Depremde o kadar bekçi trafik polisi ve boş memur varken geç kalındı, İlahıyatçı Afad Bşk. Koordine edemedi ve bu kadar masum insan öldü ya büyük ihtimalle seçime gitmicem
Deprem vergileri yok, 128 milyar dolar yok, Kızılay çadırları satar, imar affı ve yapı denetimsizliği canları alır. Bir tane değil ki sayayım sabaha kadar bunların şeylerini
İmar Affı tüm partilerin programında var
128 milyar dolar umrumda değil
Kızılay çadır satmış umrumda değil
Bir baba çocuğuna tek başına yardım olmadan elleriyle kaza kaza ulaşmaya çalışıyor ve geç kalıyorsa. Orada her şey biter. Ekonomi düzelir, dış politika düzelir her şey düzelir. Ama zamanında yardıma gidilmediği için ölen çocuk o acıyla yaşayan baba?
Maalesef tek bir istifa bile yok. Ölülerden helallik isteyen bürokratlar gördük, enkaz altındaki insanlara sela okudular bunları gördük
Benim bir oğlum var o adamın yerine koydum bir an kendimi aklımı kaçırcaktım. Ben onun yerinde olsam hapismiş ya da ölümmüş umrumda olmaz dünyayı yakardım. Allah sabır versin.. İlahiyatçı arkadaşta biraz Allah sevgisi olsa biraz vicdan olsa aynı gün istifa ederdi.
İstifa etmek bu ülkede karşılığı olmayan bir terim. Soma maden kazası, tren faciası, depremler, terör patlamaları, fetö terör örgütügöçmen sorunları oluşan kamu güvensizliği vs hiçbirinde istifa olmadı
Maalesef öyle haklısınız. Umarım gelen gideni aratmaz.
Bence oy vermeniz gerek. Vermediğiniz takdirde boş oylar 1. Olana akpye gidiyor yine. Karar sizin
ben chp geldiğinde de değişen bişey olmayacağını belki daha kötü gideceğini biliyorum
Neden kötü olsun bu karamsarlık neden
6'lı masayı gördük akşener kalktı
Suriye Politikasında Davutoğlu gitcek
Ekonomide babacan
İç Politikada Akşener
İst Sözleşmesinde Saadet kısacası kaos bizi bekliyor
Akşenerin kalkma sebebi İmamoğlu ve Mansur yavaşsız seçimin kazanılamayacağını düşündüğü için oldu ki bence böyle daha güçlü oldu. şu an 6 partinin ortak fikirleri var. Geliştirilmiş parlamento sistemi getirilecek. Her kuşağın sıkıntısı ve maniviyatına saygı duyulacak. 6 partininde ortak güttüğü hedefleri var. Ekonomi ve dış ülkelerle sorunlar çözülecek. Mülteciler gönderilecek. Suriye ile tekrar dost olunacak. Muhafazakar ve seküler kesimin birbirine saygı duyduğu, barış içinde yaşayacağımız, paramızı n değerli olduğu, anayasanın değişmez kanunları altında, laik ve demokratik bir çatının içinde huzurlu ve mutlu bir ortam bizi bekliyor. Tek adamı da denedik olmadı gördünüz. Ne ekonomi kaldı ne huzur
Sorun tek adam çok adam değil. Ülkede bir sistem yok oylarımızı şahıslara ideolojilere veriyoruz. LDP katılsaydı ve bir Liberal aday çıksaydı o zaman oy verirdim. Ama şimdi Sunni müdür gidecek Alevi müdür gelecek. İsimler mezhepler ideolojiler değişecek ama saçma sistem aynı kalacak
İktidara oy yok
hayırlısı