Sizce akp 2023te kaybeder mi? Veya önümüzdeki hafta erken seçim olsa siz hangi ittifaka oy verirsiniz?
Cumhur İttifakı
Millet İttifakı
Oy Kullanmayı Düşünmüyorum
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben parti tutan ve siyasetle fazla ilgilenen biri değilim ve siyaseti sevmem de ve hiçbir partinin ve siyasinin de milleti düşünmüyor bana göre AKP CHP MHP hepsi kendi cebini düşünüyor ama vatandaşlık görevi olduğuğundan ve ülke yönetimine katkı için oy vereceğim o ayrı mesele Her ne kadar partilere ve siyasilere karşı pek güvenim olmasa da Çünkü siyaset yalan işidir Ama kötünün iyisi olarak Memleket Partisine vermeyi düşünüyorum Parti kurulursa ona eğer kurulmazsa DEVA Partisini düşünüyorum Diğerlerinden bıktım artık Eski partiler ilgimi çekmiyor pek yeni partiler daha ilgimi çekiyor
2023'te AKP kazanır mı diye soracak olursan sorunda onuda belirtmişsin Bana göre AKP kazanacak Çünkü seçmen kitlesi çok yani sevenleri fazla AKP'nin ve AKP'nin karşısında güçlü ve adam akıllı bir muhalefet olmadığından AKP'nin kazanacak Ama bunun tam tersi de olabilir bende yanılabilirim Ama %95 AK Parti kazanacak
Usta iyi dedin hoş dedinde şimdi ali babacan yolunu akp ile ayırmış olsa da sonuçta eskiden akpdeydi akp artığı sonuçta. Ve Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunun iyi manada bu ülkeyi değiştirebileceğini düşünüyorum. Ve halkın burnundan geldi bu saatten sonra akpnin kazanacağını düşünmüyorum. Tabii oy çalmazlarsa sandıklara sahip çıkarsak akp kaybeder kendileride bunun farkında.
Evet mansur Yavaş iyi çoğu kişi onu takdir ediyor ama dediğim gibi gene AKP kazanacak ama tabii bende yanılabilirim sonuçta bende insanım yanılabilirim Çünkü insan beşer şaşar insan yanılmaz diye bişey yok ama insanların çoğusu bıktı orasına katılıyorum Sosyal medya ve haber yorumlarının çoğusu AKP karşıtı Zira bu yorumları En Son Haber sitesinde bulabilirsin AKP destekçisi yorumlar çok az o sitede Haber sitesi AKP yanlısı ama yorumcular AKP yanlısı değil
Milletimiz sürünmeyi, ezilmeyi, örselenmesi ve silkilmeyi sevdiği için ve yerini bildiği için. "Erdoğan saraya layık biz buraya" Diyen bir yapı olduğu için, bu partinin kaybetmesi mümkün değil. Hallerinden memnunlar anlaşılan, onların bu cahilliği bizide içine sürüklüyor. Yapacak birşey yok.
Çok haklısın kardeşim ama keşke küfür etmeseydin şimdi boku bokuna banlanmayasın. Aynen öyle aldığı maaş sonuna kadar helal olsun diyenler ay sonuna çıkabilmek için sofrasından 2 zeytin kısıyor. İyi bak iyi böyle bi milleti başka hiç bir ülkede göremezsin
Cevap
1Cevap
Erken seçim ihtimali var deniliyor.
Erdoğan kazanır Ak Partinin kaybetmesi için Erdoğan'ın emekli olması şart.
Slagon Alternetif mi var olacaktır
Valla abi 19 yıl hangi padişah tahtta kalmış ki artık bir değişiklik şart
Haklısın abi ama millet farkında değil ki iktidar 10 yıldır kendini düşünüyor. Sonra seçim zamanı iki üç makarna dağıtıyor ve yine kazanıyor. Artık tek ümidim önümüzdeki seçim kaybetmeleri. Geleceğim kalmadı uyku girmiyor. Bu iktidar yine kazansın yemin ediyorum istiklal caddesinde asacam kendimi
Erken seçim olmaz bence. Olsa bile ikitdarda ki parti ile dewamke.
Akpden memnun musunuz.
Seçim bu sene olur diyorum.
İnşallah. Ama iktidar 2023e kadar yönetme şansı varken kendini riske atar mı bilmiyorum. Bence bu sene olmasada seneye belki erken seçim olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?