Gündem Sizce 2023 seçim sonucu ne olur? Ayhang1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaş sizce ne olur Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce 2023 seçim sonucu ne olur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
abk0kba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlar KK alırsa gece sokağa çıkmayın. Koltuğu o kadar kolay bırakmayacaklar 0 4 Yorumla Ayhang1903 +1 yıl Artık millet. o kadar nefret etti ki ne olursa olsun modunda herkes Yorumla abk0kba +1 yıl İnternet kesilmesine karşı VPN indirin Yorumla Ayhang1903 +1 yıl Evet , duyduğuma göre suleyman soylu zırhlı araçların sahayı çıkması için emir vermiş Yorumla Ayhang1903 +1 yıl Ama hiç biri durdurama kazanırsa KK Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbir fikrim yok biliyor musun hangisi alırsa alsın şaşırmam. 0 3 Yorumla Ayhang1903 +1 yıl Kemal Kılıçdaroğlu alabilir Ayhang1903 +1 yıl Çok karışık bir seçim olacak Cevap sahibi +1 yıl Bana da öyle geliyor. İki görüşüne de katılıyorum.
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kemal dedem alacak inşallah 0 1 Yorumla Ayhang1903 +1 yıl İnşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arkadaşlar KK alırsa gece sokağa çıkmayın. Koltuğu o kadar kolay bırakmayacaklar
Artık millet. o kadar nefret etti ki ne olursa olsun modunda herkes
İnternet kesilmesine karşı VPN indirin
Evet , duyduğuma göre suleyman soylu zırhlı araçların sahayı çıkması için emir vermiş
Ama hiç biri durdurama kazanırsa KK
Hiçbir fikrim yok biliyor musun hangisi alırsa alsın şaşırmam.
Kemal Kılıçdaroğlu alabilir
Çok karışık bir seçim olacak
Bana da öyle geliyor. İki görüşüne de katılıyorum.
Kemal dedem alacak inşallah
İnşallah
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal dede