+1 yılOlm bi mantıklı düşünün chp zamanında laiklik asla uygulanmadı islama karşı tutumlarına bakınca anlarsınız laiklikte herkes özgürdür chp zamanında neden kapalı kızlara üniversitelere alınmadı? Akp özgürlüğü getirdi türkiyeye ben almanya da yaşıyorum evet türkiye ekonomisi kötü ama chp iktidar olursa pişman olacaksınız
46 Yorumla- +1 yıl
Valla ağlayan siz olacaksınız ve 20 yıldır ağlıyorusnuz da ben almanya da rahatım gevşekk😂😂😂 türkiyeye gelsem köpek gibi peşimden koşarsın sg şimdi
- +1 yıl
seni üzmek istemezdim ama maddi durumumuz gayet iyi kanka. yediğim önümde yemediğim arkamda, bana para vermesi için bir erkeğe ihtiyacım yok o kadar düşük seviyeli bir insan değilim. ayrıca stuttgart’ta evimiz var yatırım için almıştık zamanında, bir gün almanyaya gelirsem ziyaret etmek isterim seni :d
- +1 yıl
Akp öncesini bi araştır kimse hayatından memnun değildi akp herşeyi düzeltti şu an kötü olan tek şey ekonomi o zamanlar herşey kötüydü ben her sene türkiyeye gelmiyorum arada bi memlekete uğrarım başka işim de olmaz türkiye hayatımda gördüğüm en büyük şerefsiz ülkesidir hepiniz salaksınız cahilliğinizi heryerde görüyoruz almanya da sizin halinize gülüyorlar resmen çünkü onlarda biliyor ne mal olduğunuzu ekonomi diye ağlıyorsun ama durumumuz iyi diyorsun yani ekonomi de seni rahatsız edecek bişe olmaması gerekiyor değil mi? Ama rahatsız oluyorsun bu da senin zekânı gösteriyor
- +1 yıl
hepiniz salaksınız derken? sen de türksün :d kendi ırkından utanan, kendi ırkını unutmuş eziğin tekisin. o bayıldığın alman arkadaşların kim bilir ne testis geçiyodur arkandan, almanyada aynı bu türkiyedeki suriyeli mülteciler gibi görüyorlar biz türkleri ki haklılarda bak hemen kendini alman yapıvermişsin yazık. benim de dolu var alman arkadaşım hatta halamda almanyada doğmuş kocasıda alman biliyo musun o yüzden böyle içli dışlıyız almanyayla babamda çocukluğunda orada yaşamış, ama biz benliğimizi kaybetmedik.🥰 akp neyi düzeltti mk haklısın götümüze soktuğu vergilerle yol yaptı onlarıda paralı yaptı kimse kullanamıyor🥰 kanal İstanbul'da var şimdi ufacık depremlerde istanbulun en işlek bilinen yerlerinde binlar çatlıyor zaten sağlam bina yok bize süs havuzu lazım yasasın kanal istanbul🥰kardeşim yurtdışında 40-50 dolar olan oyun burada 500₺ civarlarında sence bu normal mi? durumumuzun iyi olması bir bilgisayar oyununa gidip bayıla bayıla 500 civarında para ödeyeceğim anlamına gelmez mal mıyım ben?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bu seçim erdoğan kesin iniyo tahtından (!)🤡
931 Yorumla- +1 yıl
z kuşağının çoğu oy vermeye gitmiycek onlardan birisi de benim
- +1 yıl
z kuşağı sadece izmirden ibaret degil bacım
- +1 yıl
ben trabzonluyum trabzonlu z kuşağı mhp veya akpye daha yakın.
- +1 yıl
o röportajı yapanlar eğer muhalifse erdoğana vericem diyenleri kesiyordur bilerek algı yapmak için zor bişey değil. ben bizzat kendi gözlemimi söylüyorum. rizeli konyalı kayserili malatyalı trabzonlu arkadaşlarım var. çoğu ya akpli ya da tarafsız ama chp den nefretediyor. ailesi öyle yetiştirmiş. chp ye s. ksen vermez
- +1 yıl
gelecekte ne olacagını bilemeyiz tabi ama aile faktörü önemli koyu akpli ailede yetişmiş çocuğun akpye verme olasılığı daha yüksek. bunu umut kırmak için söylemiyorum realistik olmaya calısıyorum sadece.
- +1 yıl
- +1 yıl
ben gözlemimi söylüyorum karışan aile ben değilim git onlara sor. çocuk da ister istemez etkileniyor ailesinden. bu yüzden akpye verme olasılığı daha yüksek. konyada mesela yüzde 70 akpli var. ailesi öyle çevresi öyle çocuk da ister istemez etkileniyor ve bir chp düşmanlığı oluşuyor. chp yi dinsiz imansız olarak görüyorlar. benim gözlemim bu.
- +1 yıl
mesela ben ailemin chpli oldugunu söylemiştim bir akpli ailenin çocuğuna. o da ailen namaz kılmıyo o zaman demişti ama chp ye karşı böyle bir algı var bu algının değişeceğini sanmoıyorum ben.
- +1 yıl
Aynen uzunca meeledi şimdi de otlanmaya gidecek diğer koyunların yanına
- +1 yıl
yani tabi belki büyüdüke araştırdıkça değişebilirler sosyal medya çağında doğdu z kuşağı gerçekleri gördükçe akpden kopabilir belki böyle bir ihtimale de yer veriyorum.
- +1 yıl
benim de tek umudum o zaten. bakalım. z kuşağına güveniyorum.
- +1 yıl
Bekle iner adam ölünce anca
Türkiye bu zor durumdan çıksinda kim gelirse gelsin şu anda hiç iyi değil
20 Yorumlaİlk turda kimse kazanamaz, ikinci turda Erduvan götürür..
10 Yorumla
+1 yılErdoğanın şansı yok. Kararname çıkarmazsa aday da olamaz.
00 Yorumla
+1 yılReisle yola devamke görüşüme eksi atan kendini çekemezler ağlayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCHP 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌸🌸🙌🏻🙌🏻💕🙌🏻💞🌸💞💙💙💙💙💙
10 Yorumla
+1 yıl%56 ile Millet ittifakı
30 Yorumlaİnşallah kazanır yine. Destekliyorum 💪
20 Yorumla
+1 yıl2022 de seçim olacak ve mevcut hükumet yol alacak
10 Yorumla
+1 yılGöreceğiz bakalım tahmini içimden ediyorum ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzde 58 ile kaybeder ancak.
23 Yorumla- +1 yıl
halk yine verir bacım z kuşağına da fazla güvenme çoğu boş oy atacak
Cevap sahibi+1 yılGöreceğiz.
+1 yılAkp den bıktık artık yani
50 YorumlaErdoğan %30 olursa dua etsin bence
41 Yorumla- +1 yıl
%45 rahat alır
Gizli Üye(25-29)+1 yılcumhur ittifakına oy yok
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgider hdpye veririm gene onlara vermem
Reyis devam
20 Yorumla
+1 yılRTE %65
CHPkk %3510 YorumlaRte kazansın
10 Yorumlatayibi 3 hayırla uğurluyoruz
00 YorumlaErken seçim mi olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım RTE kazanır
363 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRte kazanacak
Cevap sahibi+1 yılGörürsun
- +1 yıl
Umarım o kazanır inşallah 👌🤲
- +1 yıl
Canı cehenneme şerefsizin*. Keşke idam edilse.
- +1 yıl
itin duası kabul olsa
- +1 yıl
Siz N@h kazanırsınız bütün büyük brkediyeleri kaybettiniz 23te de türkiyeyi kaybedeceksiniz. Cennet gibi ülkeyi yediniz bitirdiniz üretmek varken fabrikaları satıp heryeri özelleştirip saray yaptınız ülkeye suriyeli afgan bütün mültecileri topladınız yok artık sizin devriniz bitecek eskidendi o
- +1 yıl
- +1 yıl
Hahahahhaahha seçim sonucu Rte %50 (Chp hdp Sp ip %35 40 ağlayın)
- +1 yıl
Töbe de lan ben yıllardır işsizim ne kazanması
Cevap sahibi+1 yılChp HDP ile birlik olmasaydı bende CHP liydim
Cevap sahibi+1 yılPKK ile bir oldunuz utanın bundan
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi HDP için PKK partisi değil mi diyosun
- +1 yıl
Eğer hala chp tutan varsa hdpyi tutsun aynı şey ittifak yaptılar
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle eskiden CHP liydim mal gibi
- +1 yıl
Reis en azından çabalıyor Yeni cumhur başkanı yalancı kılıçlar oğlu aday olacakmış oylar ona
Cevap sahibi+1 yılCHP HDP ye bakanlık verileceğini söyledi eğer başa gecerlersr PKK ya bakanlık vereceklermis
- +1 yıl
Hayır hdp pkklı bir partidir terör partisidir ama hdpden istifa eden vekili niye partinize aldınız partinize alınca pkklı olmuyor mu. Siz kendinize ayrı her görüşü pkklı vatan haini ilan ediyorsunuz. Hilal kaplan denilen ak partili gazeteci fetöye şiir yazdı ayrıca öcelan öldürmeyi değil yaşatmayı seçti dedi ve kendisi bugün trtye atandı hadi bunu da açıkla
- +1 yıl
Evet bi verir ise ilk iş Maliye bakanlığını pkk vermek sjsjdjdj onlar için en iyisi o
Cevap sahibi+1 yılKardeşim ben de kızgınım o konuda almamalilardi partilerine ama CHP dedi ki HDP ye bakanlık verilecek bu doğru bir şey mi
- +1 yıl
Kim ne derse desin akp nin 1bin hatası var ise chp nin 19272927293729372937bin hatası var
Cevap sahibi+1 yılBide neden CHP hep hdp nin arkasini kolliyo
Cevap sahibi+1 yılCHP başa geçerse HDP geçmiş sayılır ve sen kendin dedin HDP terör partisi diye ülkeni teröristler mi yönetsin istiyorsun
- +1 yıl
Boşver kılıçlar oğlu beyni ile konuşuyor
- +1 yıl
Ahahaha at eti yiye yiye kişniyorsun kemalist kafalı uşak
- +1 yıl
Sizin sorununuz bu geçmişi araştırmıyorsunuz tek bildiğiniz heykel ve pkk. Fetöye zamanında ne istedik de vermedim diyen kemal kılıçdaroğlu muydu? Araştırsanız neyin ne olduğunu anlarsınız şu an hiçbirinizin maddi durumu iyi değil ülkede dolar olmuş 8 tl euro 10u geçmiş ileride çok pişman olacaksınız ülkeyi yavaş yavaş kaosa sürüklüyorsunuz heryeri mülteci ile doldurdunuz kendi vatandaşınıza yapmadığınız yardımı onlara yaptınız yazık biraz araştırın
Cevap sahibi+1 yılTamam da kardeşim anlamıyorsun ki sen
- +1 yıl
Güldür güldür şow < senin lafların
Cevap sahibi+1 yılBak ben akp li değilim ama akp kötünün iyisi
Cevap sahibi+1 yılCHP başa geçse daha mı iyi ya bir düşün PKK ya bakanlık vericez diyorlsr
Cevap sahibi+1 yılGit iyi partiye ver ama CHP ye lütfen vermeyin ya
- +1 yıl
iyi partide ortak hdp ile itiraf ettiler onlar da
Cevap sahibi+1 yılMeral Akşener HDP PKK nin siyasi ayağıdır dedu
Cevap sahibi+1 yılTamam ya ok PKK yla ortak olan partiye oy atin çok pişman olacaksınız çok
- +1 yıl
Hayır iyi parti hdp den destek aldı kendileri dedi secimden sonra kötüledi
Cevap sahibi+1 yılOy almak için dediler mecbur kaldılar ama CHP gibi hdp yi yalayıp yutmadilar
- +1 yıl
Chp = hdp ip sp
- +1 yıl
Sende (O) torunu galiba hadi bu kadar yeter dimi sana
Cevap sahibi+1 yıl🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Cevap sahibi+1 yılTartışmayı kapatin arkadaşlar hepimiz bu ülkenin evladiyiz saygılı olalım
- +1 yıl
En azından vatan haini değiliz Allah şükür pkk savunan itler
- +1 yıl
Lan çakal sizden büyük vatan haini mi var ülkeye mültecileri doldurdunuz bütün fabrikaları sattınız her yeri özelleştirdiniz 1liradan teslim aldığınız doları 8lira yaptınız üniversite gençlerinin çoğu işsiz sen aç bakayım o sokak röportajlarını izle halk ne durumda. Sizin o arap din kardeşleriniz geliyo burada taciz tecavüz hırsızlık yapıyor
- +1 yıl
3 kuruş için vatan satarsınız işte siz
- +1 yıl
Müslüman isek onları almak mecburi idi kimse almaz idi onları hiç bi ülke almazdı ölürdü hepsi
- +1 yıl
@isimsizbiri16 Aldında ne oldu burada geldi adam öldürdüler nargile içitiler türk kızlarını çoucklarına tecavüz ettiler. Ulan daha bugün afganistanlı mülteci türk kızına tecavüz etmeye çalıştı bugün bunu yapan yarın senin anana bacına çocuğuna da yapar bakalım o zaman din kardeşi diyecek misin her geçen günde ürüyorlar
- +1 yıl
Bak ekonomi konusunda eleştiri yapsan kabul ederim haklısın derim amma mültecileri almak zorunda idik biz
- +1 yıl
Bak kardeşim çünkü hala eski anayasa var darbe anayasası yanlışlar çok var neyse iyi geceler bu Konuşma bitmez benim işim var iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılErdoğan 💪
30 Yorumla
+1 yılRTE 🕊😘
10 YorumlaErdoğan %90
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam