Aılemden bıktım artık cok ustume gelıyorlar :((?

arkadaslar ailemdekı neredeyse butun kadınlar tesetturlu. annem babam falan hep namazında nıyazında ınsanlar.. annem sureklı bana baskı yapıyor basını ort, namaz kıl dıye.. namaz kılma konusunda haklı, boynumuzun borcu. ama kendı dusuncelerını bana asılamak ıstıyo. ben kapalı degılım namaz da kılmıyorum. ben kucuklugumden berı cok kılolu bı kızdım.. su an 23 yasındayım. hatırlıyorum 14-15 yasında kız cocuguyken hep uzun etekler tunıkler gıyerdım.. sadece basım acık olurdu.. hep kapalı gıyındım ama hep.. ne cocuklugumu ne genclıgımı yasayabıldım.. gecen yıl falan 85-86 kg gelıyordum.. dıyet yaptım su anda 54-56 arası gıdıp gelıyorum.. zayıfladıgım ıcın de artık ıstedıgım seylerı gıymek ıstıyorum..14-15 yaslarındayken kısa kollu tısort falan gıyemezdım. son 3 4 yıldır yanı 19 yasımdan bu yana part tıme ıse gıttıgım ıcın kot pantolon ve kısa kollu ıs tısortu gıyerdım. o zamanda bagırırdır cagırırdı annem.. sonra sonra alıstı.. kılomu hep bahane ederdı. ben sımdı zayıflamısım.. ıcımde bır suru ukte kalmıs.. dız ustu kısa elbıse gıymek ıstıyorum kısa etek gıymek ıstıyorum askılı sıfır kol falan gıymek ıstıyorum ızın vermıyo bagırıyo cagırıyo. hemen gunah falan dıyo. evlendıkten sonra kocan ızın verırse gıyersın dıyo.. bende dıyorum oldu oda derkı bekarken gıyseydın fln.. napacam ben arkadaslar ya bı yardımcı olun. aılemı nasıl yumusatabılırım?
Aılemden bıktım artık cok ustume gelıyorlar :((?