askim burçlara bu kadar takmasan hayatın daha iyi olabilirdi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl takmicam burçlar gerçekten var hayatımı mahveden hep başak ve oğlak. 21 yaşındayım 12 yaşından beri inceliyorum hep aynı terane. Burçları gerçekten bilmeyen gerçek olmadığını düşünür internetteki yazılar gerçek değil zaten
Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
Ben de bıktm ya mükemmelliyetciler
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konu mükemmelliyetçi olmaları değil konu kıskanç olmaları, insanlara musallat olmaları, sevmediğin şeyde ikaz ettiğin halde inadına inadınayapıp insanı delirtmeleri.
Hep trip suçlu olduğu halde alınganlık. Kendi suçlu ama sen suçluymuşsun gibi hissetiriyor milletede böyle lanse ediyor. Manipüle ediyor. Asla suçlu değil hep o haklı. Herşeyi kıskanıyorlar çocuk gibiler
Soran
+1 yıl
Defalarca uyardığın halde hiç uyarmamışsın gibi en nefret ettiğin şeyleri yapıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
askim burçlara bu kadar takmasan hayatın daha iyi olabilirdi
Nasıl takmicam burçlar gerçekten var hayatımı mahveden hep başak ve oğlak. 21 yaşındayım 12 yaşından beri inceliyorum hep aynı terane. Burçları gerçekten bilmeyen gerçek olmadığını düşünür internetteki yazılar gerçek değil zaten
Bende akrep burcuyum seninle anlaşır mıyım acaba şskdhssş
Kısmen ama çok zor değil
Ben de bıktm ya mükemmelliyetciler
Konu mükemmelliyetçi olmaları değil konu kıskanç olmaları, insanlara musallat olmaları, sevmediğin şeyde ikaz ettiğin halde inadına inadınayapıp insanı delirtmeleri.
Naptı bu soğuk nevaleler sana anlat ablana sjsj
Hep trip suçlu olduğu halde alınganlık. Kendi suçlu ama sen suçluymuşsun gibi hissetiriyor milletede böyle lanse ediyor. Manipüle ediyor. Asla suçlu değil hep o haklı. Herşeyi kıskanıyorlar çocuk gibiler
Defalarca uyardığın halde hiç uyarmamışsın gibi en nefret ettiğin şeyleri yapıyorlar
mecbur olmadıkça konuşma sende
Evde olanı napacaz
başkasına değil kendi işine gücüne bak milleti değiştiremezsinnn. kıps.
Vaşaklarmı başaklarmı
Anlat ne oldu niye başak
Ne yaptılar
Çok gıcık bu başak kadınları ya sorsan hep onlar haklı
Dimi ya
En iyisi teraziler ya
Banane olm aglama
Defolll
Başakla evlen çocuklarında başak olsun
Naptık ya