Babama aşırı duskundum cocukken çok severdim onu. Ama çocukken günlerce haftalarca eve gelmezdi şoförlük yapıyordu bazen şehir dışına gittiğini söylüyordu. Bizde cok çalışıyor diye üzülürdük ona annemle hep yalnız kalırdık. Babamin lisede annemi aldattigini öğrendim telefonla onu aramıştım bu açık unuttu telefonu arabasına kotu kadınalmış sanirim parasını vermedim diye benle kavga etti dedi duydum ben bunu😔😔Sonrada kesin şekilde öğrendim aldattığını. Ve babam çok para yiyen bir adam.20 senedir burada oturuyoruz mahallede kahvedeki pazarcı arkadaslarina kumarda para yediriyor. Maasini hiç eve tam getirdiğini görmedim hep yetmiyor kalmıyor diyor. Ben ailenin tek çocuğuyum. Annemle benim doğru dürüst kıyafetimiz yok cidden hiç bi mal varlığımız yok babam parayı kumara veriyor sürekli bankada borç yapıyor faize biniyor yüksek para oluyor bide ona para veriyor. Bide elin şeyine para yediriyor yazamiyorum. Asla para toplama diye bi şey yok adamda. Kahveye gitme diyoruz benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez diyor böyle sey olur mu evli insan eşine ve çocuğuna karşı sorumluluğu olur ozmn bekar kalıp gezip dolaşsaymış. Ve önemli bi şey daha var anlatmam lazım ortaokuldayken babam odalarda bilgisayardan gizli gizli bi şeylere bakardı odaya girme derdi. Telefonunda mesaj görürdüm ben farkettiğini anlayınca telefonu elimden alıyordu hemen. Ortaokuldayken telefonunda bi kadın resmi gördüm koltuğun üstünde oturuyor onun evine gitmiş galiba. Ve lisede aldattığı yani aşık olduğu kadını gösterdiler aynı kişi baktım resmine. Sanirim bu bi kere olmadi uzun bi süre devam etti. Eski sevgilim bana babanin ikinci evi var dedi bu ne demek bilmiyordum lise bitene kadar şimdi anlıyorum ve bu ihtimal beni çok korkutuyor içim rahat değil. Cok gözyaşı döktüm ben çok ağladım babam kıyafetime karışıyor sevgilim olmasına izin vermiyor çoğu sevdiğim kişiyide beğenmiyor bahane buluyor hepsine. Ve okula giderkende yemek yol parası hariç bana para vermiyor kalmıyor diyor. Disliyor bizi resmen başka zamanda çok iyi davranıyor konu para oldumu anlaşamıyoruz. Size yemin ederim Ayakkabılarımın çoğu yırtılmış Ben Çöpe atılan şeyleri topluyorum götürüp satıyorum ayda50 lira kazanıyorum bir ayakkabı dolmuş 250 300 lira onu almak için 5-6 ay çalışmam lazım üniversite sınavında kazanamadım Çünkü çocukluğumdan beri buz gibi evde oturuyorum Ev o kadar soğuk ki size anlatamam Kış mevsiminde evin içinde montla gezin
yine üşüyorsunuz. Babam böyle bir şey yapmadan önce anneme Ben ona babalık yapamadım başkasıyla Evlen demiş ama şu an bizimle yaşamaya devam ediyor. Bir dönem bana çok kızdığım için arkadaş çevreme babam yok dedim Onlar da babası yaşıyor yalan söylüyor dediler ama babalık yapamadı da demek istemiyorum kendimi çünkü ezik Zavallı hissediyorum Çünkü arkadaş ortamından beni ezikleyen çok insan var ne demeliyim bu konuda? Babamın parasına muhtacim bu evden git desem geçinemeyiz
yine üşüyorsunuz. Babam böyle bir şey yapmadan önce anneme Ben ona babalık yapamadım başkasıyla Evlen demiş ama şu an bizimle yaşamaya devam ediyor. Bir dönem bana çok kızdığım için arkadaş çevreme babam yok dedim Onlar da babası yaşıyor yalan söylüyor dediler ama babalık yapamadı da demek istemiyorum kendimi çünkü ezik Zavallı hissediyorum Çünkü arkadaş ortamından beni ezikleyen çok insan var ne demeliyim bu konuda? Babamın parasına muhtacim bu evden git desem geçinemeyiz
Evet
Hayır
Reddettim demem ama konuşmam görüşmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne