Önce şunu diyeyim birinin evet ya da hayır deyişiyle buna karar verecek değilim. Ama fikirlerinizide merak ediyorum buyuzden sordum. Babam parasını evlilik hayatı boyunca aşırı boşa harciyan kira pazar ve fatura hariç eve para bırakmayan biri. Kiyafetime karışıyor sevgilim olmasına asla izin vermiyor. Benim istediğim şekilde olmazsa asla olmaz diyor. Ve ortaokuldayken babamın telefonunda bi kadın resmi gördüm bi evin içinde ama evine gitmis sonra lisede babamın annemi aldattığını kesin şekilde öğrendim sülale bizle alay etti dışlayan oldu. Sonra bana resmini gösterdiler baktım aynı kadın. Dedim ki demekki yıllarca devam etti. Kadin eskortmus bildiğiniz para karşılığında bu işi yapıyor. Babami aradım bigün telefonu açık unuttu parasını istedi vermedim diye kavga etti dedi ayakta duramadım üzüntüden. Bi arkadaşım dedi senin babanın ikinci evi vardır dedi anlamını bilmiyordum anladım. Babam sofordu günlerce haftaalrca aylarca eve gelmiyordu bazen iş bitmedi fabrikadayım şu şehirdeyim diyordu. Metresine ev tuttuğunu düşünüyorum. Telefonunda annemin benim resmimiz yok kadının resmi var. Annemin hiç mağazadan bi şey aldığını gormedim hep para yok derdi. Parani ayır deyince boş boş konuşmayin derdi. Liseyi zor bitirdim yksyide kazanamadım zaten. Annemle ikimizin doğru dürüst kıyafeti yok hiç evimiz olmadi buz gibi evde oturuyorum 19 senedir annemle babam en azından ise gidiyro iş yeri sıcak Reddetsem cik git evden desem geçinemeyiz. Annem hep sigortasız asgari ücretsiz işlerde çalıştı 6 ay işsizdi yeni iş buldu dayanamıyorum çok ağır diyor kadın bırakacak muhtemelen. E ben çalışmak istiyorumda biryandan okumakta istiyorum ikisi birden çok zor olacak part time calissam kirayı ödeyemem. Dua edin kaderim güzelleşsin kardeşlerim😔😔Kulagimla onu duyunca üzüntümden bir ay yemek yiyemedim aşırı depresyon geçirdim bide millete anlatacak dertte degil milletin babası ölüyor söyler ayıp bi şey yok hani anladiniz mi biz nasıl anlatalım.
Evet
Hayır
bakarım ama konusmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne