AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Aslinda toplum bunu kadınlara yönelik değil genel olarak yapıyor evlenmek zorunlulukmuş ihtiyaçmis olmazsa eksik kalırmışsin gibi, kimseyi ipleme sen nasıl uygun görüyorsan doğrusu odur
Aslında bekar insan demek lazım bencede erkek ve kadın birbirini tamamlar. Ama uyumlu olmak şart ben mesela hükmeden beni kölesi yapacak ve yanımda başka erkeklerle de takılacak beni kendi malı gibi gören ve bundan zevk alacak bir kadın arıyorum, bu konuda ben de yarımım.
32 yaşında bekar erkeklere de yarım adam muamelesi yapılıyor mu merak ettim.
Yarım kadın halinle aslanlar gibi yaşıyorsun. Bir de tam olsan ne olurdu kimbilir.
Hayir bence değil , bu dönemde mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum, ekonomik ve psikolojik olarak insan kendini hazır hissetmiyorsa bunu yapmak zorunda değil..😌
İstemiyorsanız evlenmeyin. ‘30’dan sonrası artık geç evlen biriyle’ şeklinde bir şey yok artık. Ne zaman hazır hissediyor ve birini severseniz o zaman evlenirsiniz. Aileler çocuklarının kişisel tercihleri hakkında yorum belirtmesin bir zahmet kendileri evlenmiyor sonuçta.
Bekar bir kadın ekonomik özgürlüğünü bekarlığı ile paralel bir şekilde götürdüğü icin , yarım diyenlerin aklı evvel olma ihtimalleri yüksektir. Aynı baskıyı bende görüyorum erkek olarak direnmek biraz daha kolay gibi. Onun için diyoruz ki yaşasın tam bağımsız ruh hastaları ya basta;)))
Bence sevdigin erkekle evlen. Benim annem babamda zorla evlendiler. Şu an kavga hersey var birbirini sevmiyorlar. Biz olmasak ayrilicaklarini soylediler.
Ben de istemiyorum. Özgürsün ama çevre baskısı kötü bir şey. Çoğu insan da bu yüzden hayatını karartıyor. Keşke herkes kendi benliğine saygı gösterip onu koruyabilse.
Hayır yarım falan değilsiniz umarım aileniz bu tutumundan vaz geçer ya da siz sizi hak eden bir insanla karşılaşırsınız
Tc halkının her halta maydonoz olmakta üstüne yoktur sen böyle mutluysan koy g0tune rahvan gitsin skfmsldo
Bugün dünyanın en sinirli insanıyım valla birini dövmek istiyorum, KS'nin attığı bildirimdeki soru daha da sinirimi bozdu. Yarım kadın nedir ya 👿
Yarım kadın diyenlere sadece gülüp geçmeyi öğren, doğru karar kimseye ihtiyacın yok, sakın boyun eğme...
Sana evlen diyenler evlensin sen doğru seçim yapmışsın kendin için en iyi kararı kendin verirsin bir başkası hep yanlışa götürür
Yanlış bir evlilik yapicağına bekarlık o kadar kötü değil hayırlı bi kısmetin çıkarsa evlenirsin elbet
Yani icinden geceni yapmakta ozgursun. Ama boyle sevgili olup bsyleri yasiyosan o daha cok seni mutlu ediyosada senin tercihin
Değil toplum baskısına göre hayatımıza yön verecek değiliz. Bir tane hayat yaşıyoruz ve ondan biz sorumluyuz. Nasıl mutluysak öyle yaşarız
aslında birazda haklılar, ama bekar kadın yarım denmez çok ayıp şuna yiğide yarsız olmaz diyelim
Başkalarının kararı ve yönlendirmesi ile yaşama. Kulak asma. Takılı kalma. Kendi kararlarına sahip çık.
Bekarlık da evlenmek kadar normal bir şey bu sizin tercihiniz. İster evlenirsiniz ister evlenmezsiniz, kendiniz bir düzen kurmuşsunuz zaten.
Abla hayat arkadası iyi olur ama muhntleen troidlerin ve hormonların düzgün çalışmıyor düzgün çalışsa duramazsın
Benim yaşadığım durumun aynısı. Neymiş annem ben evlenmeyince aklı kalıyormuş. En son yalandan nikah kıyıp gidecem biriyle
Insanların isteklerine saygı duymayı ne zaman öğrenecekler çok merak ediyorum. ya da ben O günleri görür muyum allah bilir.
Baskı degildirde insan doğal olarak bir eş yanında biri vs. Istiyor bekliyor sen yalnız oluncada soruyorlardır acaba bir nedeni mi var diye.
herkes kendi günahını kendi eliyle işler, kimseye seçimlerin konusunda hesap vermek zorunda değilsin, bu seni ilgilendirir. Sana kalmış bişey
Tabiki kötü bir şey değil neden kötü bir şey olsun ki şahsen bende istemem ama hiç bir şey için de büyük konuşmam
Kendi paranı kazanıyorsan onlardan uzakta bir yere taşınabilirsin. Çünkü gerçekten sinir bozucu oluyorlar.
Sadece kadinlar için gecerli değil erkekler içinde ayni birinden duymustum dinen bekar kisinin imani yarimsir diye birsey söylemişti
Bunda yanlış bir şey yok. Eskiler maalesef böyle düşünüyor. Sen aldırma.
Evlenmek istemiyorsan da sakın evlenme çok pişman olursun buna mental olarak hazır değilsen
Hayır kadın kadındır ve isterse evlenir isterse evlenmez normal insandır yani yafım kadın lafını alıp uyduran kişinin münasip bi yerine sokmak gerek
aşıcaz bu gelenekleri
kimse kimseye muhtaç olmasın bu devirde
doğru kişi çıkarsa karşına yaşın ne önemi var çıkmazsa evlenmeye ne gerek var
Tabiki de haklısın ama bide evliliğin güzel yanları var cocuk falan belki yasin geçiyor zor olur diye diyorlardır
Kimse kimseye baskı yapamaz evlenmemek bir tercihtir herkes evlenecek diye bir şey yok kendi ayaklarının üzerinde duruyorsan hayatı yaşa kafana göre
Siz tam oldunuzda ne oldu...
Noktalı yerlere ne ekleyeceğin senin hayal gücüne kalmış. İyi sövde bir daha ağızlarını açamasınlar.
Bekar kadın tam anlamıyla yarım kadın değildir bence teyzemde bekar tek yaşıyor çalışıyor kendi parasını kendi kazanıyor sadece evde birsey bozduğundan onu yapamıyor ya da hasta olduğunda ne biliyim yanında olan birisi yok ama rahat yani o zaman bekar kadın yarım kadın oluyorsa bekar erkekte yarım erkektir ben şahsen öyle düşünmüyorum ama teyzem belki düzgün biri çıksa karşıma evlenirim bi hayat arkadaşım olur diyor
Bozduğundan değil bozulduğunda* olacak
Insanlara dert olduk salla gitsin ölmek için çok erken daha keyfimiz bilir ayrıca
Aksine evlenmemek çok güzel. Ye, iç , gez. Hayatını yaşa. Sana karışan, kısıtlayan birisi yok.
Boş yorum
Tamam
Tamam👍
Kimin ne dediğinin ne önemi var.
Kimse için yaşamıyorsun bu hayatı. Takılma boş ver.
Evlenmek isteyen varsa gitsin kendisi evlensin
Yarım kalmak degil de yalnız kalmaman icin diyorlardir boş ver
Hayır değil tabii ki. Her insan evlenecek diye bir şey yok. Baskılara boyun eğme.
Gerçekten evlenmek istemiyorsan kimsenin sözüyle evlenme mobbinglere de aldırış etme.
O cevreni degis ve akrabalarla da konuşma bos insanları bırak
Yanı gece yatakta ihtiyacın yoksa paranı da kazanıyorsun cocuk sevmiyorsan evlenme
Saçma bence ! Yalnış bir evlilik yapmaktansa bekarlık daha iyidir ! Takma kimseyi sen
Yaşın geçti geçiyor zaten biraz daha beklersen evlenemeyeceksin.
Gereksiz insanlara gerekli tepkiyi vermen kurtarır seni.
hayır hayat senin istediğin medeni halde olabilirsin.
Evlenmek istemiyor olabilirsin bu senin tercihin kimseyi ilgilendirmez
yaşlı teyzelere ve torun bekleyenler için evet
Evlen o zaman. Kocan akrabalarınla gerdeğe girsin. Böylece akrabaların da rahatlar
Hayır siz doğru yoldasınız kendi bildinizden şaşmayın ve nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın
Hayır kötü bir şey değil, onlar öyle görmüş diye öyle sanıyorlar.
Kafana göre birini bulursan evlenirsiniz size kalmış
Öteki yarını bulamadıktan sonra en iyisi yarım kalmak derim ben
Ay yani milletin agzina bakarsan biir yere gelemessin zaten
Sen onlara bakma çok gereksiz tartışmalar bunlar 🤦♂️
Bana 25 yaşında başladı bu baskılar niyetim varsada ters tepiyor arkadaş
Kötü bir şey değil. Bu senin kendi kararın. Insanlar da saygı duymak zorunda.
Bekar erkek de yarım erkektir o zaman. Ama olay şu istemiyorsa kimseyi buna zorlayamasin
Bizimkilerde öyle torun istiyorlar ama ben böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum